Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 233
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Лара вчера си продадох едната количка.Ако знаех щях да ти услужа.
Иначе ние сме добре.Бяхме на гости на баба и дядо в Бургас,но вече се върнахме.Децата се държаха прилично в маршрутките, с които пътувахме.Промяната за 2 години в Бургас е уникална.Все по-красив и все повече ми липсва.Много площадки с различни уреди за различни възрасти,подходяща настилка ако паднат,заградени площадки,удобен и лесен транспорт.Всички автобуси са пригодени за инвалиди и количките влизат без помощ от никой.Естествено не  мина без злополука.Все още се чувствам  най -смотаната,непохватна и неподходяща майка.Затворих пръстчетата на Дани на вратата.Плаках заедно с него.Слава богу няма счупено,но сърцето ми и сега спира от ужас,когато се сетя newsm45 newsm45 newsm45

# 661
  • София
Ваци, малшанс! Не бъди толкова строга със себе си - Дани сигурно вече не помни, а и не е било нарочно. Сигурно всеки от нас се е чувствал така в един или друг момент - на мен поне ми се е случвало не веднъж. Хубаво би било да можехме към себе си да сме критични колкото към останалите. Нашият татко ме пита преди време това ли било да си майка - само да се тревожиш, че не правиш нещата като хората и май беше прав.

А това за транспорта в Бургас ми звучи като блян, ще предизвикаш масови миграции.  Laughing Сега кажи, че има места и в детските градини и стягаме куфарите.  Laughing С количка до сега съм влизала само в метрото, като при нас от скоро има асансьор - преди това вървях една спирка.  Нашите деца скоро ще пораснат, но не знам кой болен мозък е създал толкова непригодна за придвижване среда за хората с увреждания.

# 662
Лара вчера си продадох едната количка.Ако знаех щях да ти услужа.

ооо, въобще не искам да занимавам никой с моите неща, все ще намерим някаква, ако ли не ще купим, мерси все пак.  Hug

А що се отнася до прищипване на пръсти, на Лаура 3 пъти сме и ги прищипвали. Много гадно наистина, но поне нямаше кофти последствия, дано на никой да не му се случва от тук нататък!

# 663
  • София
И аз в отбора на майките ,прищипали пръстчетата на децата си Wink!Ами случва се,да не са си ги пъхали,където не трябва Naughty!

# 664
Хайде и аз в отбора на прищипвалите деца  Laughing
Ватци, за Бургас чувам само хубави неща последните години. Имам близки роднини там и са много доволни. А и аз прескачам на 1-2 години, определено градът става все по-хубав! А дали има работа там, това е друг въпрос... Иначе места в градините има, до колкото съм запозната Wink
Момичета, толкова съм се отчаяла от това безсъние на малката,  че и поръчах от модерните кехлибарени гердани, но дали ще го носи е друг въпрос.  ooooh!

# 665

Там е работата,че аз буквално затворих ръката на задната част на вратата,пръстчетата бяха се сплескали,но важното е че всичко замина и всичко е наред с него.
Люби те не са ли за по-леко никнене на зъбките?
И все забравям да честитя новия член на семейството на Лили.Да е жив и здрав най-вече.Предполагам прави някаква алергия от АМ.Защо не кърмиш или нямаш мляко?

# 666
Има ли някой от ЛЛЛ? Имам въпрос- в момента съм бременна, но все още кърмя. В този случай ще имали коластра за новото бебе?

# 667
Милинка, мисля че ЛЛЛ от много време не следят темата. Ако искаш опитай в кърмаческия или ако се включи Зелено човече... Simple Smile

# 668
Ватци, основно за това ги водят, но като цяло се препоръчва за успокояване, обезболяване, спокоен сън и т.н. Похвалиха го няколко майки и айде и аз в кюпа  Laughing

# 669
Хайде и Варна с хубави автобуси, само че ние сигурно няма да ги видим.

http://news.varna24.bg/438493.html

# 670
Чувала съм за тандемно кърмене явно има коластра

# 671
  • София
Момичета, толкова съм се отчаяла от това безсъние на малката,  че и поръчах от модерните кехлибарени гердани, но дали ще го носи е друг въпрос.  ooooh!
Мда,виждам все повече дечица стакива гердани,но не съм разпитвала дали имат ефект.В някакво предаване обясняваха ,че облекчавали зъбоникненето при бебетата.Честно казано съм малко скептично настроена,но пък ако не помогнат поне ще имат разхубавяващ ефект за девойката  4470.

# 672
  • София
Хайде тогава, Люби ще е пионер и ще каже има ли ефект. Вие като мами на малки дами може да ги разхубавявате, аз си представям на моя боен юнак да му сложа герданче  Laughing Баща му ще ме изсели  Laughing

# 673
  • София
Има ли някой от ЛЛЛ? Имам въпрос- в момента съм бременна, но все още кърмя. В този случай ще имали коластра за новото бебе?

Привет, Милинка. Не се притеснявай, природата е помислила за породените дечица Simple Smile Много майки откриват, че са бременни, докато все още кърмят детето си. Нормалната бременност обикновено не е причина за отбиване. Организмът се нагажда към ситуацията и в общия случай има достатъчно мляко за всички. Съвсем наскоро Ла Лече Лига публикува една подробна статия по темата, където може да намериш още информация за кърменето по време на бременност и кърменето в тандем, вкл. за храненето на майката: Мога ли да продължа да кърмя, ако съм бременна?
Във форума има и теми за бременни кърмачки и кърмещи в тандем - ако искаш, бих могла да те насоча и към тях.

# 674
  • София
Как сте,момичета?Как са децата?Моята госпожица,нали има много коса, и само се почесва по тила.Явно и е топло на главичката,но за подстригване и не помислям Wink.Започва да проявява характер-като и се скарам и се разплаква,като не се позволи нещо,също.Опитвам се да проявявам търпение и да реагирам спокойно,но честно казано изобщо не ми харесва това поведение.В края на седмицата се изнасяме на вилата за през лятото.Дали ще имам интернет още незнам.Това е за сега от нас.Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт