Ако можехте да върнете времето назад.....

• 5 089
  • 37
  •   1
Отговори
.....щяхте ли да промените нещо? Ако да-какво? Нещо голямо, занчимо, или нещо дребно, обикновено.
Доволни ли сте от живота си до сега? Така ли си го представяхте? По-добър ли 'излезе' или по-лош?
Има ли неизказани и неизживяни неща? Бихте ли искали да изживеете част от живота си отново? Коя? И пак по същия начин или именно за да можете да промените нещо?????

Това е моята болна тема от известно време насам. Искам да се върна отново на 14г. Колко неща щях да изживея пак и пак...и колко бих променила (надявам се за по-добро). Какъв си представях живота си, а каква гротеска е сега.....

# 1
Единствено съжалявам, че не емигрирахме навреме. Но все пак смятам, че нещата се случват така както трябва, та така е трябвало значи.

# 2
  • София
Да, бих искала да върна времето назад, но .... за съжаление не мога. Sad

# 3
Просто бих се радвала на младостта си.
Днес ме налегна нещо като спомени, нещо като дежавю. Много странно. Някак си ми се прииска да се върна 10-15 години назад, без дори нещо да променям, ей така.

# 4
  • Стара Загора
Щях да взема повече и от всичко в ония добри времена,които вече ги няма! Cry

# 5
Много неща бих променила, да! Малки, но много, които сами по себе си щяха да променят пътя ми.

# 6
Всичко бих променила.

# 7
Бих променила много неща, но за съжаление връщане назад няма  Rolling Eyes

# 8
Ами искам да съм пак на 20 г. заради безгрижието, иначе знам кое бих променила, обаче не знам опцията за връщане във времето запазва ли сегашния ни опит.

# 9
  • Sofia
Нищо не бих променила.

# 10
  • bulgaria
Бих учила съвсем разлчна специалност. Бих се изнесла от вкъщи много по-рано и нямаше да направя аборт(Бях много млада, но щяхме да се справим. Още повече, че и до днес съм със същият човек.) И други неща щях да направя много по-рано и да си спестя доста гадни моменти. Така било писано..

# 11
Нищо не бих променила. Вярвам в силата на причинно-следствените връзки - промяната на дори съвсем дребен детайл, би довел до резултат коренно-различен от това, което съм в момента. А аз се харесвам и се чувствам щастлива именно защото съм такава, каквато съм, тук и сега. И лошото, и гадното, и отвратителното - всичко е част от цялото. Младостта е прекрасна, но тя си има други цели. Сегашната си възраст, която наричам зрялост, не бих заменила в момента за нищо на света.

# 12
Бих се запознала с Джейсън Стейтъм, когато имах тази възможност, а аз се направих на по-велика от модел на Victoria's Secret и се подигравах на другите, които направо умряха от кеф. А всъщност го намирам за най-готиния мъж на света. Патка.

Сега сериозно....Останалото... има толкова много грешки в живота ми, че трябва да върна времето назад, до момента, в който съм била просто мръсна мисъл в главата на баща си, но пък наред с грешките и гадостите има толкова уникални моменти, че душа не ми дава да не си харесвам живота, камо ли да искам да го променя в някоя му съществена част.

# 13
  • София
Като цяло, съвсем дребни неща бих променила.
Като например, по-добро управление на финансите ни в минали години  Crazy

# 14
Не искам да гледам в миналото, каквото било е било, харесвам си живота.
Няма смисъл от такива мисли, от тях се натъжаваме, така или ина4е е минало и дали е било хубаво или не няма как да се промени.

Общи условия

Активация на акаунт