Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Какво да кажа не знам. Чудя се аз защо не получавам известия и тоз народ как така се отказа да готви, а то имало нова тема. И сте изписали толкова много, кога ще ви настигна, а?
Да не е гол запис ще ви покажа още едно от предложенията си за Свети Валентин: Целувки Сърца

# 151
  • ВАРНА
 Кътък

крем супа с гъби

# 152
Леле само вкусотии немога да ви смогна.
Ето и от мен една зеленчукова крем супа с бекон и крутони. И мойте са нощни снимки но само тогава смогвам за снимки а и са с телефон на всичкото отгоре съжалявам за качеството.

# 153
Да почерпя за РД на щерката!

и с торта тип "Гараш" (пеп-чо  Hug)

здраво и щастливо да е момиченцето ти, Тари!   bouquet

Виж, че не е връткава тази  Laughing  Е, не е с 6-8 платки... но е добра. Ти какъв крем и направи? Аз се каня да правя тия дни пак, само да преборя мързела си  Blush

# 154
  • Пловдив
Еликсирче, пеп-чо, зиче, Лабрекс, Дженовеф, Цеце, Иланг, Тари и всички всички останали, невероятни неща. Седя и мляскам пред компа, и... всеки ден се заричам, че днес е последният ден, в който ви гледам /и съответно се вдъхновявам и почвам да готвя/ и стартирам диета, и на, не мога да се сдържа   bouquet Как си пазите фигурите и готвите с такава любов, не знам. Браво! Аз днес показвам невероятния портокалово-бадемов сладкиш без брашно на Бети. Много лесен, бърз, вкусен и не чак много калоричен /надявам се, щото току-що изядох последните 2 парчета  Embarassed/
лек и усмихнат и ползотворен ден на всички.
П.С. А тази френска селска торта веднага отивам да я правя

# 155
Еййй,Алоказия и Daviz,с тези мини чийз как ми радвате окото,дами!Добре,че беше Весичка да ни подшушне тази експресна благинка! Hug

патладжанчета по тази рецепта ,този път с крема сирене и чедър :

и печен пипер с карамелизиран лук и доматен сос, сготвено и снимано от младша :

Моля за рецептата на печения пипер с карамелизиран лук и доматен сос
Благодаря предварително!
  bouquet

# 156
  • Sofia
... Ти какъв крем и направи? Аз се каня да правя тия дни пак, само да преборя мързела си  Blush

Ами по твоята рецепта както е - маслен, към чиято 1/3-та се добавят съставките за блатовете.
Като правя нещо за първи път избягвам импровизациите, че... хич не обичам да хвърлям  Naughty

# 157
светъл ми се видя, затова питам, но явно е от светлината  Peace

# 158
  • Sofia
светъл ми се видя, затова питам, но явно е от светлината  Peace

От какаото е сигурно - наистина не е много тъмен!

И вчера покрай тортите и т.н. спретнах и една копривена чорбичка:

# 159
lanvinka,благодаря.С твоя сладкиш мога всеки ден да се глезя! Обожавам такива шоколадови прелести!
luba_rizova, много се радвам, че ти е допаднал сладкишът!  bouquet
еликсир, загледах се първо в тавичката на точки Wink много вкусно и красиво снимано! Бих хапнала сега от тези патладжанчета.
пеп-4о, хубави ястия и хубаво нощни снимки.Аз въобще не мога да направя такива през ноща...
Тари, поздравления за порасналата ти дъщеря и искрени пожелания за здраве и сбъдната мечта! Успех и късмет! Чудесна почерпка!
Впечатлена съм от "макаронената фабрика" понякога е по-важно съвместното преживяване и този миг на щастие, отколкото производителността! Peace
Момичета, всички сте приготвили много вкусни неща, съжалявам, че не изброих всички!

От мен едни тройно кокосови кексчета с лимонов пълнеж.

# 160
От мен едни тройно кокосови кексчета с лимонов пълнеж.

Толкова красиви изглеждат, че би ми било жал да ги ям   bouquet

# 161
  • Бургас/Пз
Днес направо ви изтървах с цели 3 страници. Страхотни неща сте показали и съм сигурна, че всички са мноого вкусни.

Някой пита за рецептата за рулото - видях я от Лабрекс http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.300 и също от нея видях домашната сгущенка Simple Smile

Бианка, кокосът ми е много любим, страхтно красиви са кексчетата !

Елексир, много апетитни патладжанчета!

Геновеф, дано малко успееш да ме заразиш с валентинско настроение, че тази година нещо хич ме няма, а ми се иска и аз да спретна нещо празнично Simple Smile

Едно леко кремче от мен:)

# 162
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Палачинки с газирана вода и кокосово олио http://coquelicotta.com/?p=3853
(махам снимката,защото излиза гигантска)

Патладжанчетата по този начин,с домат и сирене(аз слагам моцарела) правя често и ми дадохте идея за утрешното меню.Всичките ви гозби са вкусни и красиви на вид.

# 163
  • Варна
Тари честито ти рожденичка,да е здрава,щастлива и с много късмет.Весел и вкусен да е празника ви
Еликсир...щерката те отменя прекрасно../аз малко съм болна и два дни на пипери налитам.../
Бианка прекрасна,снежна и вкусна красота
Цецето прекрасна е макаронената фабрика у вас
От мен запенка с пипер и шишчета

# 164
  • Някъде там
Добър вечер.
Неуморни сте момичета.Толкова много нови неща сте показали.Няма да изреждам по именно но всичко много ми харесва.
Нашата вечеря с вечерни снимки  Confused 

Общи условия

Активация на акаунт