Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас/Пз
Добър ден и от мен  Mr. Green
На всичко мога да устоя, обаче тези страхотни питки и тестенички изделия направо ми бъкат в душицата Simple Smile Страхотни са!
Снощи направих едно пилешко бонфиле със сметана и броколи, но не оцеля да бъде снимано. Бонго  bouquet
Затова се отчитам само с един Лесен Медовик и той от снощи Simple Smile. Правя го по рецепта на Селма, но слагам орехите вътре в блата и става още по-вкусен Simple Smile Снимката е от предишния път, че този още не сме го разрязали Simple Smile

# 181
Добро утро!
Втори домашен хляб. Приготвих тестото от вечерта и го сложих в печката и на сутринта беше много бухнало. Разбрах обаче, че това не е много хубаво. Първия път го сложих да се пече веднага след като втаса.  Колко време трябва да втасва тестото?

Бутерки за закуска закуска за моите мъже вкъщи

# 182
miriana защо не намеси отново тестото и да го оформиш а изпече така?Трябвало е да сложиш тестото в хладилника защото така доста е превтасало.

# 183
Поредна немска рецепта при мен! Много я обичам немската кухня! Толкова е лесна и бърза, а много вкусна! Бърз немски сладкиш с ябълки или Schneller Apfelkuchen

# 184
За втори път правя хляб или нещо с тесто. Първия път, след като втаса го сложих да се пече и стана много хубав. Сега си помислих, че по-хубаво ще втаса и затова го оставих от вечерта. А за форми и украси, нямам никаква представа как стават  Embarassed С времето ще се науча Simple Smile   bouquet

# 185
  • София
За втори път правя хляб или нещо с тесто. Първия път, след като втаса го сложих да се пече и стана много хубав. Сега си помислих, че по-хубаво ще втаса и затова го оставих от вечерта. А за форми и украси, нямам никаква представа как стават  Embarassed С времето ще се науча Simple Smile   bouquet
Не е на този принцип- колкото повече време втасва, толкова по-добре.Тестото втасва определено време и после превтасва, особено на топло.Ако искаш да оставяш тесто за другия ден, сложи го в хладилника.И там втасва, но по-бавно.

# 186
Елексирче аз реших че е твой.грешно съм разбрала явно.
Дениз,и при мен я има рецептата на Веси,два пъти даже я представих,а имам още два не публикувани  варианта.По-важното е,че ти е хванала окото и е достигнала и до вашата трапеза с положителни отзиви! Hug Питката ти е божествена! Peace
Мишока,клафутито е умопомрачително! Crazy
Тари,специални поздрави за рождения ден на дъщеричката ти,и сладките,и тортата са страхотни! Hug
rosss,ако имаш търпение след малко ще попитам как точно го е приготвила и ще напиша,за да е нейния вариант,а не моите предположения. Peace
Люба,ах този портокалов сладкиш,чуден е станал и при теб! Hug
Бети,смайваш ме с тези невероятно прецизни рози,абе който си има майсторска ръка виж как му се отдава!  bouquet

Днес черпя....с торта с череши по Йоли :

# 187
  • София
Аз да се включа със салата от червено цвекло:

Пълнени чушки с кайма и ориз:

Палачинки с овесени ядки и маджун от захарно цвекло:

# 188
P-i-L-e-T-0 хляба не го завивам във флио, пълня го заливам с масло и го слагам така да се пече, а фолиото отдолу е за да не изтича маслото, а да попива в долната коричка на хляба, която всъщост става наистина превъзходна  Wink А днес се записвам със "Лондонски сладкиш" от вчера, имаше и домашни бонбони, торта със рула на Лео и пилешки бутчета с картофено пюренце, но не стигнаха до снимка  ooooh! Хубав ден пожелавам на всички ви   bouquet

# 189
Еликсирче страхотна торта вземам се веднага.От мен сърмички и разрез от торта Василия.

# 190
Относно това хлебче, може би това е оригинала, но и аз не съм сигурна. За мен идеята дойде от фейсбук. Там се развъртя, но не помня от кого го видях първо. Все още не съм го пробвала, въпреки, че отдавна ми е в ума.
Иначе при всички е много вкусно. Невъзможно ми е да изброя, защото се върнах всичките изпуснати страници назад и ви прочетох, но е толкова много, че просто не мога. За всички ви по един   bouquet. Страхотни   chef.

# 191
Невероятни торти и сладкиши! Поздравления   bouquet  bouquet  bouquet!
Еликсир, перфектна е тортата!
Давиз, пицата е станала чудна!

От мен Бисквитена торта със сладко

Хубав ден, момичета  Hug!

# 192
Роси, ИСКАМ ТАЗИ ТОРТА!!!! Simple Smile  Hug (поне парченце?)

И много други неща си харесах и за да ви следя по-лесно се включвам с нещо като омлет (ама дебел като кекс) със сирене:

и вълшебната зелена смес, която си ям почти всеки ден

# 193
  • Някъде там
Толкова много неща си харесах..страхотни сте всички.  bouquet  bouquet  bouquet
Катерина а рецептите къде мога да видя?

# 194
  • София
Katerina R., каква е тази вълшебна зелена смес, заинтригува ме?

Общи условия

Активация на акаунт