Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Честит празник и от мен, мили момичета!
Да сте обичани и обичащи от цялата си душа!

Валентинско-трифонската ни вечеря:

# 421
  • Някъде там
Честит празник кулинарни изкусителки..много топлина  и любов да има в домовете ви!
От мен отново питка(на тестена вълна са моите хора),и сърчица

# 422
Момичета,честит Свети Валентин  и Трифон Зарезан с Шоколадови трюфели с червено вино! За двата празника,да има и шоколад и вино Laughing

# 423
# 424
Добър вечер и честит празник на всички  newsm51
Малко пилешки копанчета  с картофки  ( и то вече поометени за това съм снимала крайчето на йенаглас - а )

и много вкусни мъфини  с портокалов сок и корички

# 425
Здравейте и честити празници на всички!!

След като днес се оплаках колко ми е каръшки денят, все пак почерпих с Орехова торта за годишнината с моята половинка. Няма хич вид, но честно...толкова беше вкусна, че последното,което гледахме беше видът Simple Smile

# 426
Ето една Валентинска и мноооооооооого шоколадова тортичка от мен. Това си беше тотална калорична бомба Peace

# 427
Много рядко качвам снимки, но днес и аз ще се включа при Вас - покрив на Наталина - с леко валентинско оформление! Grinning

# 428
  • Пловдив
Здравейте момичета! Hug
Какви красоти за празниците сте направили само  chef  chef  bouquet
Невероятни сте момичета толкова любов и красота има в  публикациите ви!  bouquet

Искам да благодаря на всички които казаха добра дума за моите кулинарни изяви.  bouquet

От мен

Една торта уникална на вкус такава през живота си не съм консумирала даже и в сладкарниците.
Много лоши снимки за което ме извинете  bouquet  bouquet

ШОКОЛАДОВО ИЗКУШЕНИЕ рецептата е на Ирина     bouquet  bouquet

# 429
  • Бургас

Мами, побърках се от толкова вкуснотии!
Голяма работа сте!
Ние днес ще разтоварваме след валентинските сладории.

Скумрийки на фурна

Рецептата е тук: http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/02/blog-post_1664.html

# 430
# 431
1 кг. брашно(и малко повече за доизмесване),300 гр. прясно мляко,4-5 яйца(зависи колко са големи),1кубче  мая,1 с.л. сол,щипка захар
1 малко пакетче масло. 80 гр в тестото другото за мазане на корите.
Маята разтворих в малко от прясното мляко с щипката захар и като шупна замесих тестото като вкарвах маслото на порции докато месих. Оформянето видях от тук
http://mycandykitchen.blogspot.com/2012/04/valentina-zurkan.html
пекох на 180 грауса в предварително загрята фурна.
[/quot
Благодаря.Копирах си рецептата и ще я пробвам в най скоро време.

# 432
  • Бургас/Пз
Страхотни неща сте имали за празника на вашата трапеза, момичета! Св.медальони на Елексир и Ореховата торта на Карола ме изкушавт мноооого!

От мен прекрасния бадемово портоалов сладкиш на Бианка Д

и Ванилени маслени сладки под формата на сърчица слепени с шоколад

# 433
  • Русе
Момичета, прекрасни трапези сте подготвили. Отвсякъде струят сърчица - розови, червени.... Аз обаче избирам българското и отбелязахме Трифон Зарезан, тъй като си имам и винопроизводител  Simple Smile

Имахме пилешка супа, питка /от която и в момента си похапвам  Simple Smile/ и шоколадов сладкиш с майонеза на Сладка хапка. Зарязахме лозите в двора, направихме си венец, който беше на масата заедно с букет кокичета. И вино разбира се, и домашна наденица. Снимки обаче няма  Simple Smile затова ви пускам една от миналогодишния Трифон Зарезан

# 434
  • На небето
Аз да покажа десерта от вчера. Нали беше празним мъжа ми ме изведе на заведение, така, че вечеря не съм правила. Но пък десерта беше от мен.
Шоколадова тортичка.

Общи условия

Активация на акаунт