Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 149 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

GlitzyWrites   по принцип в тази тема показваме какво ние сме сготвили и снимали,а не чужди снимки.Много е грозно това крадене на снимки и представяне за свои.

http://threemanycooks.com/recipes/strictly-vegetarian/breakfast- … toes-and-cheddar/

# 76
  • Някъде там
Страхотни сте момичета.Всичко което сте показали изглежда много апетитно.
Нещата които показах бяха от предни дни.Тази вечер вечеряхме много нездравословно но адски вкусно.Панирани филенца в чипс и татуирани картофки в микровълновата.Салатата беше зеле с моркови и за това не съм я снимала.

Може ли рецептите?  Embarassed

Свински филета с панировка от чипс.
1 свинско бон-филе,
1голям пакет чипс с сол
брашно
2 белтъка.
Нарязах на тънки филийки филето,потопих в брашно после в разбитите на сняг белтъци и овалях в начупения на малки парченца чипс.Пържих на маслена баня.

Татуирани картофи
Няколко картофа измих нарязах на половинки без да ги беля.Намазах отрязаната част с масло и залепих внимателно листенцата магданоз и ги наредих в микровълновата с магданоза надоло.Пекох там докато омекнаха.Отгоре им настъргах кашкавал.
А оригиналната рецепта е тази.

http://bonapeti.bg/collection/?receipt=7337

# 77

GlitzyWrites   по принцип в тази тема показваме какво ние сме сготвили и снимали,а не чужди снимки.Много е грозно това крадене на снимки и представяне за свои.

http://threemanycooks.com/recipes/strictly-vegetarian/breakfast- … toes-and-cheddar/

солени мъфини за запис

И солените мъфини са същата работа.

# 78
  • София
  Значи има още неразбрали,че тук това  не върви!И се опитват да се правят на по-хитри от другите.

# 79
  • На брега на реката
Здравейте момичета. Докато се добера до компютъра и вие сте отворили нова тема, че и 6 страници сте изписали  Whistling
Бети, салатата ти изключително много ме грабна. Много обичам тази комбинация от вкусове! Подобна съм яла в комбинация с няколко вида сирена, направо потривам доволно ръчички  Mr. Green
Гледам, че и Лабрексчето е готвила леща. Моята се оказа вкусна, но не и фотогенична и замина преди да се наканя да я снимам.
ТЯ, тоя чомлет ми завъртя главата. Задължително ще бъде изпробван.
ani_d, в ШОК съм след бонбоните и ребърцата.  Mr. Green
Аз показвам една супер тъпа тортичка. Имам и още нансимани неща, но времето все не стига  ooooh!

Може да нямам много време да публикувам, но ви следя изкъсо   bouquet

# 80
  • София
Може да нямам много време да публикувам, но ви следя изкъсо   bouquet
И аз така.  Hug

Сладък салам:

# 81
  • Sofia
GlitzyWrites  по принцип в тази тема показваме какво ние сме сготвили и снимали,а не чужди снимки.Много е грозно това крадене на снимки и представяне за свои.

Ей, ужас! Аз пък взех, че я похвалих  ooooh!

еликсир, много мило ми стана  Hug

# 82
Запис Simple Smile И да не е само "гол" запис слагам една стара снимка  Embarassed
 аз много рядко се сещам да снимам ,аз и рядко готвя де Mr. Green,но ви следя с интерес и черпя много идеи  HugСТРАХОТНИ СТЕ

# 83
Аз имам подобна машина за квасене на кисело мляко и съм много доволна . Но съща така си квася мляко и в микровълновата печка  Simple Smile
Как така в микровълновата? Разкажи повече! newsm78
И аз съм силно заинтригувана. Чичко Гугъл не ми показа нито един подобен резултат. Намерих единствено приложение на микровълновата като шкаф-място, в което по-дълго ще се запази температурата на квасеното мляко.

Здравейте скъпи дами !
Киселото мляко се кваси всеки път безотказно . Аз си го квася в буркани ,защото ми е по-удобно и после за похапване . Не е нищо особено - прясното мляко да е топло ,но не горещо ,а такова ,че да е с търпима температура . Слагам си закваската в тенджерката ,разбърквам си ,пълня в буркани или в каквото пожелаете и слагам в микровълновата . Това е . Понеже на мен ми остава само вечер да я свърша тази работа ,а и микровълновата през деня се използва ...та до сутринта се е подквасило и ги слагам бурканите в хладилника. Пробвайте ,няма да съжалявате. Винаги се полувача и на всеки ,когото съм казала . Simple Smile

# 84
  • Плевен
Момичета, отдавна ви следя и много харесвам работите ви, но по ред причини не участвам в дискусиите ви:) Днес обаче имам желанието да споделя с някого, който ще разбере тръпката от това, което съм разкрила, просто ей така за спорта Simple Smile
Често гледам това предаване http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399#toppage по една от гръцките телевизии и ми прави впечатление, как готвачът напоследък показва неща, които са модерни и актуални или поне до скоро са били из нашите кулинарни форуми. Скоро бе приготвил и забравените сладки, показа и кекс с бира, чиято рецепта каза, че е прочел в блога на една дама и просто ми стана едно такова смешно - колко е малък светът  Joy
Ако превъртите на клипа към 5,3-тата минута ще видите защо толкова се ентусиазирах да споделям Simple Smile Той поне показва как да си го направиш, макар и да не уточнява точно кой конкретно е първоизточник за него, жалко, че има и такива, които само изтипосват нещо и после търсят само лавровият венец и похвалите - явно е вид мода newsm78

# 85
  • Някъде там
Добро утро.
Меичка ,салатката ти е неустоима.
Елексир, бухтичките изглеждат толкова примамливо че ми се иска да си открадна няколко. Simple Smile
Fervor ,на снимката тортата е страхотна.Може ли рецепта?
sise_to ,обожавам сладък салам а твоя изглежда много добре.
Тук както винаги е много вкусно.
У нас днес за обяд: реден ориз с зелеви листа и сладки алфхорс

# 86
Често гледам това предаване http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399#toppage по една от гръцките телевизии и ми прави впечатление, как готвачът напоследък показва неща, които са модерни и актуални или поне до скоро са били из нашите кулинарни форуми. Скоро бе приготвил и забравените сладки, показа и кекс с бира, чиято рецепта каза, че е прочел в блога на една дама и просто ми стана едно такова смешно - колко е малък светът  Joy

малък е. Но кекса с бира и забравените сладки отдавна са в чуждите кулинарни сайтове, та няма голям шанс да ги е пипнал точно в бг сайтове, форуми и блогове.

Еликсирче, чудесни са ти бухтите и ми давате идея с Тари  какво  да направя в неделя за закуска  Peace
Сисето, чуден ти е салама   chef
daviz, ей такива нездравословни много ги харесвам  Wink
Меганс, твоят отчет е наслада за очите всеки път  Blush и всеки път ми се ще да мога да дръпна поне 2 чинии от там.

аз дадох трети шанс на авокадото  Laughing добре, че беше със сирене  ooooh!

дип от авокадо със синьо сирене, домашни крутони

и печена риба, сотирани картофи

# 87
  • Бургас/Пз
Днес разбрах, че е световния ден на Нутела Joy

Затова едно руло по рецептата, която даде Лабрекс. Направих го с домашно кондензирано мляко и от едната страна с Нутела, а от другата с домашен ябълков мармалад и орехи Simple Smile

# 88
Днес разбрах, че е световния ден на Нутела Joy

Затова едно руло по рецептата, която даде Лабрекс. Направих го с домашно кондензирано мляко и от едната страна с Нутела, а от другата с домашен ябълков мармалад и орехи Simple Smile

Това руло ще е превъзходно ,поздравления -много апетитно изглежда Simple Smile Жалко ,че не мога да си направя ... Успех ! Hug

# 89
Май днешното ми включване не може да мине точно за готвене, но пък беше една от най-вкусните закуски напоследък! Simple Smile

Смути с пшеничен зародиш и киви

Общи условия

Активация на акаунт