Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги

• 46 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Като зададох късно снощи питането към Милена, нямах намерение да повдигам предварителна дискусия по това (макар да имам непроверена информация).
Което не пречи всички романтички да се закичат с по една щастлива мартеница днес.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 19:56 от Tania M.

# 691
Таня, съжалявам, че момичетата от старите теми не осъществихте намерението си да допишете сценария на сериала ЩЗ като продължение Simple Smile.

# 692
Аз не си падам по дописване на сценарии и не съжалявам. Иве, по какъв повод казваш това?  newsm78

Я да си дойдем на думата. Скалъпен ли ти се видя? Те, сценаристите, толкова ги дърпаха на всички страни - ту нея, ту него, че накрая чак не повярвахме в щастливия край, това ли имаш предвид?

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 15:45 от Tania M.

# 693
Не ме удовлетвори края на сериала и сега се сетих.
Таня, цял ден мартениците ми отказват да се появят на екранчето Sad. Но МК не ми отказва Laughing.
Щастието им беше само началото, което започна, но не ни увериха,че продължава.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 15:42 от Iva49

# 694
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 15:46 от Iva49

# 695
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте здрави, засмени, бели и червени и ЩАСТЛИВИ Grinning

Скрит текст:
WinkЗа ЩЗ- макар и претупан края на филма е добър-заедно, позабравили ината си, без допълнителни дразнители около тях,желанията и на двамата изпълнени/след всички перипетии/

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 15:58 от vousetmoi

# 696
Ана и ти си права, но аз съм си един Мечо Пух - колкото повече ...

wavey

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 22:04 от Iva49

# 697
Таня, цял ден мартениците ми отказват да се появят на екранчето Sad Но МК не ми отказва. Laughing

Иве, на мен пък само мартениците не ми отказват днес. То така и трябва поне на този ден. Laughing
Ти пък взе, че си прибра мартеницата. Добре, че навреме бръкнах в поста ти и се дозакичих и ствоята, и с последната на Ана - кой като мене днес. А Ана сложи точката над "и"-то: голям зор и малко щастие.

Ани, благодаря. Това "Да ви е сладко" много сладко прозвуча в комбинация с кафето. Аз, обаче, в тоз момент си го пийвам горчивичко и пак ми е сладко.  Laughing

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 16:33 от Tania M.

# 698
Не е ли време да изпием по едно кафе newsm78
И като в сериал- Да ви е сладко Joy
с песен http://www.youtube.com/watch?v=O6ehD_-TNUE

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 16:19 от vousetmoi

# 699
Понеже снимката е голяма, кажете трябва ли да я скрия. wavey

Иве, на въпроса ти дали да скриеш снимката - можеш или да я сложиш в спойлер, или да я намалиш. Вчера наистина едва забелязах почти единствения пост с текстово съдържание, този на Милена, в снимковия потоп.  Wink

# 700
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Бъдете здрави и засмени!

Аз не си падам по снимките и картинките, затова, отговарям на питанката.

Скрит текст:
http://www.haberler.com/beren-in-davasina-kenan-ayari-4376694-haberi/
Делото на Берен бе разрешено от Кенан

http://www.spothaber.com/haber/14672/beren-saatin-mahsun-kirmizi … va-sona-erdi.html
4-годишното дело, заведено от Махсун Кърмъзъгюл срещу Берен Саат бе приключено!

Това са заглавията на двете цитирани и еднакви по съдържание новини.

Делото по повод снимките от „Крилете на нощта” изненадващо е намерило разрешение. По време на предишното заседание от есента, съдът беше назначил експерт за оценка на доказателствата на двете страни. Междувременно се намесил Кенан Догулу, приятелят на Б. Саат (както е написано в статиите – любовникът на Б. Саат), като се срещнал с ищците от Боют Филм с искането, че трябва да се попречи такова дело между уважавани приятели да продължава. От своя страна М. Кърмъзъгюл и съдружникът му не можели да разрушат такова приятелство и се отказали от делото срещу Саат.

К. Догулу и М. Кърмъзъгюл разглеждат уважаваното приятелство в този случай в смисъла на това, че са дългогодишни колеги, авторитетни личности в един и същи бранш, в миналото са имали и съвместни изпълнения.

Предадената тук информация е само новата, началото на статиите описва цялата история с делото, за която нееднократно съм превеждала. Повечето по-раншни преводи можете да намерите в линковете на първа страница.

Снимката ми е ясно от кой сайт е, поне това което е изписано върху нея е известно. Но, откъде е източника на писмената информация? (Извинявам се за питането, ала нямам време да търся из стотиците снимки и ще съм благодарна и само да бъда насочена.)

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 22:39 от milena d

# 701
Здравейте Heart Eyes
Милена  bouquet за всичко което правиш
Всичко е добре щом свършва добре-/за делото МК-БС/
http://www.youtube.com/watch?v=-RoAeQIc82M
Скрит текст:
срещала съм клип с общо изпълнение на МК и К.Догулу, но в момента не го откривам Embarassed

# 702
Ани, клипът в твоя пост добре илюстрира пояснението на Милена за израза "уважавано приятелство". "Колегиалното приятелство" ще да е по-скоро между К. Догулу и М. Кърмъзъгюл, отколкото между двойниците на Хазар и Зилян.  Simple Smile
Та "колегиалните приятели" може да са свършили това, което не успяха адвокатите. Нали помниш, че по-рано "Боютфилм" отхвърлиха предложението за извънсъдебно споразумение и държаха на делото - "за назидание на гилдията". Wink
Скрит текст:
Между другото, вчера из форума се коментираше, че Берен е загубила делото. И понеже се натъкнах на други неточности при поднасянето на тази новина, отправих снощното питане към Милена - с един от многото линкове в нета. Щастливи сме, че имаме Милена при нас - с достоверността на всеки поднесен ред.  Peace
И все пак е добре за Берен, ако е случила на приятел (или какъв беше там според превода на Миленка). И тоз подарък около РД - ами не е ли по-практичен от диамантен пръстен (дето май бил и подарил по някакъв повод или щял).  Laughing

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 21:23 от Tania M.

# 703
Милена, за мен новината е хубава. За това, че си тук с превода, благодаря!
Независимо уважаваното приятелство между кого е  МК и БС, или МК и КД, хубаво е, че имената на двамата ни любимци вече няма да се свързват със съда.
Милена, влизам във фейсбук с линка, даден от теб https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png. Това е блога? на Стефан Краев. Понякога там има повече снимки на МК, друг път по-малко. Като кликна на снимката, тя излиза уголемена. Зад всяка снимка има група от снимки. Отстрани има колонка, на която понякога пише имена и други неща. Аз съм се объркала и Вили ме поправи, после и аз се поправих.

Отстрани на тази снимка пише:
MAHSUN KIRMIZIGÜL hayranı Mehmet Özcan ve diğer hayranları ile birlikte... — с Aysel Mahsun, Mehmet Fatih Ozcan и Mehmet G Mehmet.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 21:46 от Iva49

# 704
Иве не мисля че става въпрос за брат му.Мисля че Айсел е фенка на Махсун,пуска доста негови снимки и клипчета.
Това клипче е качено ат AYSELMAHSUN.Мисля че поддържа една от фейсбук страниците на МК,ако така е правилно да се каже.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 21:38 от вили-72

Общи условия

Активация на акаунт