Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги

• 46 912
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Иве не мисля че става въпрос за брат му.Мисля че Айсел е фенка на Махсун,пуска доста негови снимки и клипчета.

Постът на Вили ме наведе на мисълта, че вчера може би щях да допусна грешка. Исках да последвам съвета на Милена и вместо само снимки на Махсун, да публикувам и малко снимки, правени от самия него. Следвайки посочения от нея линк, влязох във Facebook в албума, озаглавен "Снимки, заснети от МК". Обаче като кликнах на една-две снимки, на едната пише Йълдъз ..., на другата Паула ... Усъмних се и предвидливо се въздържах.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 00:13 от Tania M.

# 706
Вили, сигурно си права, защото аз дори не знам Айсел мъжко или женско име е Grinning. Прегледах и други снимки и я има на много места. Ще си корегирам грешките.
До снимката пише  Aysel Mahsun, Mehmet Fatih Ozcan и Mehmet G Mehmet. Другите имена, кои са според теб?

Таня, ама тя трябва да си отдели името от другите имена, защото виж как я оприличих на мъж Laughing.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 21:52 от Iva49

# 707
Ох, Иве, така ме развесели. Абе важно е да се упражняваш в постване на снимки, а мъж ли е, жена ли - какво толкова ... Laughing Heart Eyes 

# 708
Иве и идея си нямам кои може да са останалите от снимката.

# 709
Вили, много се радвам, че МК има такава ревностна фенка. Но на снимката са само мъже и тя се написала до тях. МК си има почитателки bg mami и някои не знаем турски Grinning. Абе, ако отида в Турция без Милена или теб, мога да си изям само боя Laughing.

# 710
Това с брата/фенката Айсел стана като в оня лаф
Скрит текст:
"Те да кажат, че сестра ти е еди-каква си, пък ти разправяй, че нямаш сестра".  Laughing
Добре поне, че аз снощи не изтърсих, че Берен е загубила делото, че днес да стана за срам (като нашта пияна Зилян).  ooooh!

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 22:22 от Tania M.

# 711
Иве допълних си поста на предната страница,това клипче също е качено от AYSELMAHSUN

Не го разбирам чак толкова добре турския,в смисъл че разбирам почти всичко което говорят но никога не съм правила опит да говоря.Като казвам почти всичко-от 10 думи примерно схващам 5-6.

# 712
Иве, би ли ми подала линк точно към тази снимка, за която пита Милена (поствана от теб в 15:50 ч.)? Искам да видя индикациите, може да ни бъде от полза занапред.
Скрит текст:
Вили, анулирах си въпроса от следващия пост, защото видях, че става дума за същия клип - "Обикнах те".

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 22:58 от Tania M.

# 713
Вили, ти като сложи онзи клип на песента "Обикнах те" с едно стихотворение в началото - дали не беше постван пак от тази Айсел? Миленка беше го превела и пояснила. Не ми се търси в предната тема, може би си спомняш.
Извинявам се за двата поредни поста, по изключение.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 22:33 от Tania M.

# 714
Иве не вземай много на сериозно написаното от мен.Със сигурност има някой по-запознат от мен който да обясни както трябва.
Аз си лягам че утре доста работа ме чака.След цяла седмица отсъствие се чудя от къде да я подхващам работата из къщи.
Лека нощ smile3524
Таня не се сещам,утре ще търсим и ще видим Hug

# 715
Вили, не търси нищо, скрих си питането. Говорили сме за един и същи клип - питах те, преди да ти видя добавката. Лягай, миличка, не ти е лесно и на теб.  Hug

# 716
Таня, пак е от там, но е от група снимки, които съм преглеждала и ще видя дали ще я намеря бързо.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151257044586610&set … ype=1&theater
Това е началната снимка от групата във фейсбук на адреса, който писах. Там ще видиш текста, за който говорех.
До утре! smile3524

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 23:09 от Iva49

# 717
 newsm78Момичета имам питанка- виждам,че бавно,но сигурно се приближаваме към последна страница та намеквам за нова тема
Тара се изгуби от хоризонта Thinking
Ди също я няма ooooh!
http://www.youtube.com/watch?v=d7dmCUkXcYE&list=PLC45296EAB784F50B е хайде да ви попее...

# 718
Ани, не се безпокой. Ди е точна, държи ни под око - нищо, че не пише често. Новата тема ще дойде, преди да се усетиш.

# 719
  • София
Милена, за мен новината е хубава. За това, че си тук с превода, благодаря!
Независимо уважаваното приятелство между кого е  МК и БС, или МК и КД, хубаво е, че имената на двамата ни любимци вече няма да се свързват със съда.
Милена, влизам във фейсбук с линка, даден от теб http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/12160_101511134536 … _2052829928_n.jpg. Това е блога? на Стефан Краев. Понякога там има повече снимки на МК, друг път по-малко. Като кликна на снимката, тя излиза уголемена. Зад всяка снимка има група от снимки. Отстрани има колонка, на която понякога пише имена и други неща. Аз съм се объркала и Вили ме поправи, после и аз се поправих.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/12160_101511134536 … _2052829928_n.jpg

Отстрани на тази снимка пише:
MAHSUN KIRMIZIGÜL hayranı Mehmet Özcan ve diğer hayranları ile birlikte... — с Aysel Mahsun, Mehmet Fatih Ozcan и Mehmet G Mehmet.
Ива, момичета, благодаря за отговорите. А пък на Танчето, за разяснението по статиите. Аз преразказах само новостите, началото на статиите е описание на случая, но ние вече сме го чели това тук в темата ни при предишни статии и преводи.
За приятелствата - абе не знам, статиите са написани много объркано, не се разбира, но както и да е. На мен лично ми прозвуча като реклама на .... Кенан Догулу, но може да не съм права. И също, за мен е малко неочаквано това развитие във връзка с делото. Не мислех, че М. Кърмъзъгюл може така лесно да се откаже, въпреки, че не съм убедена напълно и в правотата на позицията, която защитаваха като фирма в случая. И не знам какъв ефект ще се постигне и по въпроса с назиданието. Но тяхна си работа.
Ива, този блог съм го срещала, ала не го следя. Но човекът явно поства, т.е. споделя снимки естествено от турските фен-сайтове. В конкретния случай, върху снимката ясно е изписано от къде е. И написаното отстрани е от този който е поставил снимката. В случая на фейс-буук фен-страницата могат да поставят снимки в албумите само администраторите. Те се подписват като ... Мahsun Kırmızıgül. Aysel Mahsun е един от администраторите и действително е жена. Доколкото на мен ми е известно, от Азербайджан. Тя използва и подобен профил в youtube, където пък поставя клипове. Същия този фен-сайт събира снимки и клипове направени от фенове и ги публикува. Вчера обясних това. Конкретно цитираната снимка е от албума на фен-сайта, който албум е именно предназначен за снимки правени от фенове. Това което е заглавието на снимката означава - Махсун Кърмъзъгюл с почитателя Мехмед Йозджан и други почитатели... - с Aysel Mahsun, Mehmet Fatih Ozcan и Mehmet G Mehmet. Като второто изброяване след съюза "с" доколкото аз знам за фейсбуук са тези потребители, които са споделили снимката - т.е. конкретно администратора на сайта (поставил я е), почитателят, който я е изпратил и трети, който я е харесал вероятно или е също на снимката и е споделил снимката. Вроятно, ако отидете на техните странички, ще видите че снимката я има и там като споделена.
Разбира се други почитатели пък само взимат линк и го споделят в други формати, както вероятно е с цитирания блог.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 23:15 от milena d

Общи условия

Активация на акаунт