ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 648
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
  • София
♥ Димяни ♥, Дияна ходеше на плуване в градината, а след това и в училище (до 2ри клас). Добре ѝ се отразяваше. След това изведнъж каза "не искам".

# 136
  • София
Botten Mary,за тва викам,че зор не му давам да го водя където и да е било... искаше футбол ето му Simple Smile за тази възраст няма къде другаде да тренира  Grinning ще го видим до кога ще е....

# 137
Не съм и подозирала, че има тема за мамите от Люлин Grinning

Дъщеря ми е на 6м, казва се Аделина. Ще ни видите в не дотам студените дни с лилаво-сивата ни bexa, не се колебайте да ни заговорите и да изпиете едно кафе/побутате колички с нас Simple Smile

Сериозно, много се радвам, познавам и излизам само с една девойка от Люлин, бих се радвала на дружки.

# 138
Привет мили мами,
моля ви да ми дадете съвет, къде в Люлин мога да отпразнувам 2-я рожден ден на дъщеричката си. Знам за клуб Мечо Пух в 5-ти и за сладкарница Скай Лайн в 6-ти. Благодаря ви предварително.

# 139
  • София
Нас са ни канили в 10-та част - клуб Мики Маус и в клуб SugarLand (май 8-ма се води?).

Ние днес се разхождхме по пътя на тролея между 1-ва и 2-ра част и се изумих каква концентрация на аптеки имаше. Почти всички обаче бяха на практика недостъпни за количка (в апартаменти на първи етаж със стълби)  Crossing Arms

# 140
  • София, Люлин-8
Аз пак да попитам да попитам за отзиви от 73 ОДЗ, тъй като тази или догодина ще местя малката там, взависимост кога се класираме разбира се?
Ние и сега сме на опашката, но с 8,2 влизаме в гранична и не е много сигурно дали ще стане тази година, ама все пак да питам за впечатления от градината.

# 141
  • София, Люлин-8
pampinela Ние сме ходили само в Мики Маус, но чесно не съм особнно впечатлена, според мен не е много подходящ за деца под 3 г.

# 142
  • София
На последният рожден ден, на който ходихме бяхме в Калпазаните в Люлин 3. Хубавото на клубчето е, че частта между родителите и децата е отделена с ниска стена, така че спокойно може да ги гледате, както и те вас.

# 143
  • София
И аз бих препоръчала Калпазани Peace

# 144
  • София
Привет мили мами,
моля ви да ми дадете съвет, къде в Люлин мога да отпразнувам 2-я рожден ден на дъщеричката си. Знам за клуб Мечо Пух в 5-ти и за сладкарница Скай Лайн в 6-ти. Благодаря ви предварително.
Нашето любимо клубче е "Грозното пате" (на пазара), даже има и оферта в момента  Simple Smile http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10921
Ходим често там с децата от блока, там празнуваме рождените дни, имени дни и каквото се сетите за празнуване  Simple Smile Хубавото му е, че може да не затвориш клубчето за частно парти, а да имат достъп и други деца. Тогава не плащаш наем и излиза по-ефтино. Обаче персоналът и без друго не пуска външни деца, защото на какичките са им достатъчни и тези от партито  Mr. Green
А какичките са много мили и готини, клубчето също. За 10 деца ни излиза около 150 лв.

# 145
Иде ми да се ухапя по задника!
Аз февруари правих рожден ден вкъщи с 3 - 4 деца, и ми излезе 300 лв някъде с тората и разни свирки, шапки, чинийки и т. н. Жестоко съм се прецакала!
А къде се намира точно това клубче, не мога да се сетя ...  newsm78

Аз май съм го водила веднъж малкия там, но не се ли казваше по друг начин?!

# 146
Да,казваше се по- друг начин до миналата година PeaceАз също съм доволна от това клубче,както и от Скай Лайн сладкарницата.Даже бих казала,че е от нея съм най-доволна.Миналата година им празнувахме заедно рожденните дни на двамата ми Убавци,излезе 270 лв с 2 торти и хапване,от което си взех и за вкъщи.

За плуването-днес изпуснах треньорката,но питах сестрата в градината.Тя каза,че треньорката тренира извън градината в 33-то у-ще деца на 5 год възраст.За по-малка възрастова граница препрати към Банкя Peace

# 147
  • София
В Мечо Пух е много хубаво както и в Калпазани!  Peace

Ние ходим от време на време и съм доволна от каките Simple Smile

# 148
  • София
Ади, би ли попитала треньорката по плуване на каква възраст започват да плуват най-малките? Чудя се дали на Ева не и е време за плуване  newsm78

# 149
  • София
Това клубче "Грозното пате" да не е бившето Партиленд, до Мтел?

Общи условия

Активация на акаунт