ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 658
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз мисля, че няма директна маршрутка до там.Но може и да бъркам.Аз съм в 7 и ходя с метро, а после хващам трамвай 20 или 22 и слизам до мола.
Поне маршрутките, които минават наблизо за 1, 6, 16, 32 имаше една 25 долу по царица Йоана. Но всички отиват до Цариградско, а една-две Овча купел или Централна гара.

# 406
25 върви ли още? Тя май до Драгалевци ходеше.... newsm78

# 407
  • София
Нямам идея.Спомням си, че имаше една, която съм хващала от цариградско и ме е сваляло на Царица Йоана.25 беше, доколкото помня, но може и да греша.

# 408
  • София
Момичета, да ви кажа една информация, може да е полезна за някоя от вас.
Понеже от години си взимам прясно мляко и го квася, досега ползвах млекомат , който се намира до гарата близо.Обаче скоро са открили и в Люлин млекомат, пак на ферма Чемерник:
http://chemernik.com/welcome
Млекомата се намира в магазина за мляко, който е в една нова кооперация на кооперативния пазар, не зная номера на блока, но се намира точно зад пощата, буквално на самия пазар.

# 409
  • София
Какво е млекомат?  newsm78

# 410
  • София
В Гугъла ако цъкнеш има доста информация- един уред, голям, като автоматите за кафе, зарежда се всяка сутрин с прясно мляко от ферма, поддържа постоянна ниска температура. Следи се директно от Агенцията по храните, температура, качество на млякото. Малко ферми имат издаден лиценз за млекомат,  биоферма Чемерник е една от тях.
Дано не излезе като реклама, не етова, просто от около две години взимаме мляко от млекомат и е наистиа хубаво. Има и в красна поляна, преди взимахме от там, на друга ферма е. Там ходехме в събота и не е истина каква опашка имаше, чакала съм по 20 минути.

# 411
  • София
Звучи интересно.Може да се наканя да отида до там, въпреки че не съм фен на прясното мляко.
Има някакъв млечвн магазин срещу Фантастико(до Църквата), но май си е на определена фирма.Никога не съм влизала,а и не помня точно на коя фирма беше.

# 412
  • София
Много неинформативен този сайт. Аз не можах да се ориентирам къде е млекоматът  Embarassed

# 413
  • София
Зелено човече, на сайта няма информация за новия млекомат, а само за стария там около гарата.

# 414
  • София
Звучи интересно.Може да се наканя да отида до там, въпреки че не съм фен на прясното мляко.
Има някакъв млечвн магазин срещу Фантастико(до Църквата), но май си е на определена фирма.Никога не съм влизала,а и не помня точно на коя фирма беше.
Аз също четох за този магазин и си купих сирене и мляко, но не ми харесаха.
Благодаря за инфото за млекомата. Отдавна ми се искаше да пробвам такова мляко.

# 415
  • София
Млечен рай се казва. И аз веднъж купих от там, харесаха ми продуктите, но не повторих щото ми е по-лесно да натоваря всичко в количката във Фантастико, да платя с карта и да приключа.

Валенце, за пръв път чувам за това животно млекомат и съм ти много благодарна. Определено ще потърся този на пазара, май се сещам за магазинчето. Моята щерка пие доста прясно мляко, както и всички ние и у нас то се харчи доста. Винаги съм се притеснявала че и давам каквото намеря, че не знам дали е проверено, как е съхранявано, как е обработвано. А и ми стана любопитно, разбира се  hahaha

Мацки, къде в Люлин има батут? Ако изобщо има, де...

# 416
  • София
Магазина е зад пощата.Като застанете с гръб към нея,от дясната страна има нова кооперация,жълта на цвят.

# 417
  • София
Мацки, къде в Люлин има батут? Ако изобщо има, де...

В Снейк (заведението до Киров) има. Даже са няколко батута, целият детски кът им е много хубав. Не че съм ходила, мънички сме още за такива забавления  Simple Smile, но ми е до блока и все ги гледам как се забавляват хлапетиите.

# 418
Интересна щуротийка е това млекоматът... Ще го пробвам за спорта, пък, ако ми хареса - още по-добре. Аз съм голямо млекопитаещо и хич не мога да си намеря вкусно прясно мляко по магазините (такова дето да няма вкус на балатум) Wink

Детския кът на "Snake" и аз го гледам от едно известно време, но имам панически ужас от тия батути. Като бях малка имаше скачащи замъци само по Златните и баба ми ме заведе и си изкълчих глезен, та за това не водя сина ми....  Thinking

пъ.съ: Frozy, всеки път като погледна аватара ти, отивам да търся нещо сладко за ядене   bouquet

# 419
  • София
И аз ги заглеждам батутите в Снейк и все се жалвам, че не ме пускат.

Общи условия

Активация на акаунт