ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 674
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • 1st floor
Мерси!

# 586
Привет,
Театърът понякога представя в клуб "Патета" до ЦКБ. Тук публикуват новости https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%B5%D0%B0%D1%82%D1%8A%D1 … 0%B4/162357936291 .

# 587
  • 1st floor
 harmony_broken,   bouquet!!!

А къде точно е този клуб патетата?  Blush ЦКБ не беше ли зад Руския пазар?

# 588
  • София

Точно там. Peace

# 589
  • София
Да питам, има ли значение от коя поща ги пускам? Винаги съм ходила в малката поща до поликлиниката(не помня там 10-и ли е, 9-и ли е) Ако на плика ми пише пощенски код 1324 дали в голямата ще го приемат?
За пощата до пазара пощ. код е 1336  Hug

# 590
  • София
Бихте ли ми разказали къде се намира и какво представлява този Руски пазар?

# 591
  • София
Намира се в центъра на "селото", на кръстовището между 3-ти, 4-ти, 6-ти микрорайон и полянката с църквата. На срещуположния ъгъл на кръстовището срещу р-т "Бъфало" (от страната на 4 микрорайон). Това са сергийки и малки магазинчета. Преди години сергийте са били заети от руснаци и така му е останало името.

# 592
  • 1st floor

Точно там. Peace
Мерси! Някъде във високия блок или в къщичките при Медивата?

# 593
Във високия  - до кафето, беше магазин за техника преди години.

# 594
  • София
Клубчето е точно до Цкб

# 595
  • София
Благодаря, Arim Hug

# 596
  • 1st floor
Благодаря за отговорите.   bouquet Често ходя до Кооперативния, но стигам до Руския и обратно, не продължавам на горе към Мебелната, защото нямам път натам. Та не съм много наясно. Пък и клубовете не ги знам - децата ми вече попораснаха!  Laughing

# 597
Ехе приеха ни на ясла ,ли е ,градина ли ,но ни приеха,и сега съм в чуденка за дрехи ,какви дрехи да купувам за детската градина.Има ли мами с деца ходейки на 20 ОДЗ,да споделят:)

# 598
Ехе приеха ни на ясла ,ли е ,градина ли ,но ни приеха,и сега съм в чуденка за дрехи ,какви дрехи да купувам за детската градина.Има ли мами с деца ходейки на 20 ОДЗ,да споделят:)
Не съм в 20 ОДЗ, но правилата за дрехите са горе долу еднакнви навсякъде. Най-важното за яслата и първа група - никакви бодита, тиранти, гащеризони, дрехи с повече от 1-2 копчета (най-добре с цип отпред). Обувките и пантофите да са с лепенки, а не с връзки. Панталони с ластик, а не с копчета и цип като при някои дънки. За момичетата без рокли и чорапогащи. На тази възраст децата основно ги обличат и събличат учителките и сестрите в яслата и е трудно да се облекат 25-30 деца бързо. В първа група ги учат да се обличат сами и е по-лесно с дрехи от 2 части - горно и долно, които просто се нахлузват. Това е най-общо. Бодита тиранти и гарщеризони - не ги искат,защото се влачат в тоалетната, могат да се нацапат в грънето, а тирантите и гащеризоните децата ги настъпват и се спъват.

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 10:18 от Deni-meni

# 599
  • София, Люлин-8
Моята вече втора година си ходи с боди на градина, че даже и го закопчават  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт