ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 057
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, може ли да ми препоръчате козметик в района на Люлин 6? Или някъде където сте ходили и сте доволни? В близкия салон вече няма козметик и сега не знам на къде да се насоча. Не става въпрос за специални неща - кола маска и евентуално масажи.
По темата - за мен аптеката на Кауфланд е скъпа. Сравнявам я с Ремедиума в центъра. Скъпа ми се струва и тази на Била. Като цени мисля, че е добре тази на пазара, от към страната на трамвая. Мисля, че беше преди детски магазин.

# 661
Аптека Медива вече не съществува.

# 662
  • София
Някои знае ли дали ще има някакви активности за Хелоуин в нашия квартал. Миналата година в едно клубче в Люлин 1 имаше дискотека и игри и децата бяха преоблечени. За жалост клубчето не съществува вече, та се чудех дали някъде из Люлин ще може да се посети такова мероприятие.

# 663
  • София
Импровизирано интернет сравнение на цените на някои аптеки в ЛЮЛИН (октомври 2013 г.)
"Прополки" БЕЗ ЗАХАР (че със захар са много видове и някои са на различна цена, а без захар са само едни).
Ефералган 500 мг. (той е в две разновидности - 500 мг. и 330 мг. с вит. С - да вземем за сравнението по-изчистения - 500 мг.).
(в червено е най-евтината към момента аптека - от тези, за които някой е проверил и споделил цени за горните лекарства)

Аптека Ревита (на ъгъла срещу Лили и Европа, Люлин 4): Прополки (цялата серия): 5,55 лв.
Аптеката до Т-маркет в Люлин 10: Прополки: без захар: 5,80 лв.
Аптека Витания в Кауфланд - Люлин: Прополки: 5,70 лв.
Ефералган 500 мг.: 5,70 лв.
Аптека Жийон: Прополки без захар: 5,00 лв.
Ефералган 500 мг.: 5,60 лв.

идея за сравнение: прополки без захар, различни цени, най евтините  бяха от 4,07 лв.
http://izdrave.com/ikozmetika/index.php?route=product/product&product_id=2430

# 664
  • София
Конкретни цени в момента не мога да напиша, но до нас има една аптека, в бл. 708 (в тунелчето в блока е, ако някой реши да я търси), в която цените са доста ниски.

Имаме една друга в 7-и,а в един безистен между два блока е. Там са мили, лятото имах една кожна инфекция, момичето ми препоръча антибиотично кремче и много ми помогна.
Предполагам, че точно тази аптека имаш предвид  Simple Smile

Аптеката в Кауфланд е безумно скъпа, а на всичко отгоре понякога са крайно нелюбезни, да не говорим и че веднъж, като купувах козметика за атопичен дерматит за Таня, съвесем различно нещо ми бяха дали от това, което беше написано на рецептата. Но им признавам, че е много стратегически разположена, често пазарувам от Кауфланд и ми е много удобно за най-бързо да мина и през нея.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 17:54 от svetla81

# 665
В 12 ДКЦ  - Прополки без захар - 5.23 лв.

# 666
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате козметик в района на Люлин 6?
В Силвърцентър, някъде на втория етаж. Не съм ходила, но ми препоръчаха и смятам в началото на ноември да отида. Ако искаш телефонче, пиши ми и ще ти пусна на лични да не спамим темата  Hug

# 667
  • София, Люлин-8
Аз предполагах че в Жийон ще е най-евтино  Wink  Peace

# 668
  • София
Ей, че полезна тема за аптеките се е оформила!  PeaceТочно тия дни мислех като се преселя на какви аптеки мога да разчитам.
А заредено ли е в Жийон? Голяма аптека ли е? Аз все купувам разни неща, които  се оказва, че само в Ремедиум ги има.......
Момичета, говорих с кметството! Бяха мега любезни. Пиша да зарадвам тези, които са в Люлин 8 . Наистина ще се асфалтират улиците зад Била! Има проект и до пролетта щяло да е готово!

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 12:34 от Мигла

# 669
  • София
Импровизирано интернет сравнение на цените на някои аптеки в ЛЮЛИН (октомври 2013 г.)
"Прополки" БЕЗ ЗАХАР (че със захар са много видове и някои са на различна цена, а без захар са само едни).
Ефералган 500 мг. (той е в две разновидности - 500 мг. и 330 мг. с вит. С - да вземем за сравнението по-изчистения - 500 мг.).
(в червено е най-евтината към момента аптека - от тези, за които някой е проверил и споделил цени за горните лекарства)

Аптека Ревита (на ъгъла срещу Лили и Европа, Люлин 4): Прополки (цялата серия): 5,55 лв.
Аптеката до Т-маркет в Люлин 10: Прополки: без захар: 5,80 лв.
Аптека Витания в Кауфланд - Люлин: Прополки: 5,70 лв.
Ефералган 500 мг.: 5,70 лв.
Аптека Жийон: Прополки без захар: 5,00 лв.
Ефералган 500 мг.: 5,60 лв.
Аптеката в ДКЦ 12 (Люлин 9): Прополки без захар: 5,23 лв.

идея за сравнение: прополки без захар, различни цени, най евтините  бяха от 4,07 лв.
http://izdrave.com/ikozmetika/index.php?route=product/product&product_id=2430

В "Жийон" досега не се е случвало да няма нещо, което да търся. Не, че съм критерий, де, не ползвам често лекарства, но другаде ми се е случвало да няма елементарно и често разпространено лекарство. Сериозен плюс за мен е възможността да платя с карта  Peace

Мигла, това за 8-ма част трябваше по-скоро с ЕЙ ТАКИВА БУКВИ - чудесна новина!

# 670
  • София
А този проект има ли го някъде публично, за да видим кога ще ни огрее и тези дето не сме зад Била? Grinning

# 671
  • София
Аз изпуснах, къде се намира аптека Жийон?

# 672
Аз изпуснах, къде се намира аптека Жийон?
В девета част срещу Европата. Аз също много често пазарувам от тази аптека.

# 673
  • София
Малко ме е срам, но не я знам къде е, може би адрес?  Embarassed

# 674
Най-лесно така, от Билата по "Царица Йоана", ляв завой на Адашите, още малко направо и воала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт