ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 648
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да, май така се казваше  newsm78 До Мтел и до ЦКБ.

# 151
Да,Партиленд беше Peace

Арим,по-принцип за плуване никога не е рано.В белите държави плуват от бебета,ама баш от бебета.Напоследък и тук я има тази мода,но са малко обособените места.Около 2,5 год. вече започват да имат страх от водата и за това малко треньори се наемат с деца под 4-5 год възраст в група.

# 152
Благодаря на всички мами за мненията и впечатленията. Peace Arim  ще се възползвам от ваучера http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=10921 наистина си е доста изгодно.  Naughty

# 153
Нова тема, а съм изпуснала...
Гледам в последните страници детските клубчета обсъждате- ето линк към темата за тях в квартала:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351029.135;topicseen

# 154
  • софия
За Плуване може да се запишат в 33 соу деца от 5 годишна възраст.Има тренировки в събота и неделя от 10 чакса.Цената беше 7 лв.

# 155
За мацките които питаха за плуването-питах директорката и треньорката.Директорката каза,че няма против да отдава басейна за ползване срещу 27 лв на месец такса,но да говоря с треньорката дали иска да тренира малки деца.Днес говорих и с нея,каза,че е съгласна да тренира дечица около3- 4 год възраст,но да са около 6 броя в групата.Каза,че само Събота или Неделя ще и е възможно.
Ако се съберете и има интерес ще искам телефон,да се разберете Peace

# 156
Включвам се с питане към мамите от Люлин 6 или близките райони - има ли такива с дечица около възрастта на дъщеря ми (1год. и 2м.) или по-малки, които си търсят компания за разходка. Ние не ходим още по детски площади, понеже тя е още малка и всичко се опитва да яде (представям си как лапа пясък или захапва някоя люлка), но се изчерпвам от към идеи къде да се разхождаме и ни е доста скучно навън.
За плуването - с удоволствие бих я записала да плува като порасне още малко, аз не плувам, баща й е плувецът в семейството, но ми се иска и тя да се научи и да няма страх от водата, какъвто имам аз.

# 157
  • София
Момата се социализира покрай батко си и се справя чудесно на общите площадки  Mr. Green

Днес много ме подразни поведението на един безотговорен татко на една пълна площадка. Детето му кашля често и силно, поглеждам го -  Sick сополите му влизат в устата, видимо е болно. Питам таткото нещо в стил дали мисли, че е редно болните деца да са на площадката при другите. Той веднага изтърси, че това било остатъчна кашлица. А сополите, викам? То си личи кога е остатъчна кашлица. А таткото просто ми обърна гръб и го качи на пързалката. Пак повторих, потретих и накрая в прав текст ме изгони. Като ми пречело - да се махам. Ами събрах си децата, хем с приятелче бяхме, и се махнахме. Наложи се да обяснявам на разстроените човечета, че има болно дете на плошадката и не можем да останем, затова си тръгваме. Повторих го няколко пъти. А останалите родители само седяха и гледаха сеир, както се казва. Оплаках се - поолекна ми. Разбира се, че и болните деца имат нужда от разходка и игра. Но не и за сметка на останалите. Винаги има къде да се поиграе в усамотение.

# 158
Тъпанар му се вика на това!  #Cussing out
По този повод и аз да изкажа възмущение от днешната разходка - ходихме пеша до Фантастико в шести и на връщане вървим по тротоара на Силвър центъра и гледам на отсрещната страна една госпожа си разхожда пършивия пинчер, който кляка насред тротоара, изаква се под любвеобвилния поглед на стопанката си, която пък от своя страна търпеливо го изчаква да се свърши работата и си продължават! Ми извинявайте, ама никога няма да се оправим като сме такива мърлячи!  ooooh!

# 159
  • София
Да, за съжаление  Tired Така е, защото няма санкции. В някоя по-европейска държава веднага щеше да се появи отнякъде полицай - не знам как, но винаги се появяват отнякъде - и да глоби госпожата с кучето или както там повелява закона. Тук - нищо!
За болните деца по площадките много пъти сме коментирали в отчетната на моето сладурче. Болните деца по неписано играят малко настрани от останалите, това е от ясно по-ясно. Така че да - тъпанар е този татко  #2gunfire

# 160
В момента е страшен бум на вирусна пневмония, болниците са пълни! За съжаление и нас не ни подмина, поседяхме в Трета градска и затова в момента гледам много да не го събирам с деца.

# 161
Здравейте!Да се запиша и аз.

# 162
а изобщо как намирате площадка в Люлин за деца то от кучета не можем се вреди

# 163
Болната ми тема е това с площадките. И една от причините да не водя дъщеря ми е тази. Ами обичам кучетата, но не им е мястото там. Няма как да я спра да си събира разни клечки и камъчета от земята (там където не само се разхожда, ами си и върши работата животното). До нас има голяма площадка, но явно е направена за кучета и разни сбирки на наливащи се с бира, чоплещи семки и пушещи семейни двойки, мъжката половина, от които уринират в храстите. И висят по цял ден там. Има чувстовото, че се редуват да си "пазят" мястото. Пред блока пък не може да играе от стъклария - почистваме и след ден пак същото. Ама то как да искам тинейджъри да пазят като нямат никакъв пример! А в близка площадка, която уж заградена и не влизат кучета, е толкова малка, че дечицата буквaлано се бутат едно в друго, нагъчкани и се пази ред кой да е на люлката  ooooh!

# 164
  • София
summer lady,да не си в Люлин 1?

Общи условия

Активация на акаунт