В момента чета ... 16

• 35 864
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Напоследък съм на вълна книгите на Линда Гудман. Прочетох всичките й книги без Знаци на любовта. Мисля да я потърся утре. Но се опитвам да не й вярвам на 100 %... newsm78

# 571
Много добре те разбирам!  Hug
Ох, Waterstones, oх!

Ах, как навреме ми идва този пост предвид мартенското ми посещение на Лондон. Отивам да и търся адреса
Скрит текст:
или някой наготово да ми го даде  Embarassed
и да я мушна в програмата.

И за да не е спам: Завърших най-накрая "Бягство от сигурността" на Бах, но само защото я четох бавно. Доста близко до мен бяха някои от въпросите, засягащи се в нея. А и междувременно прочетох и това

В момента съм съвсем в началото на първа част на "Медальонът" на Галина Златарева. Ако имах време, за два дни да съм я прочела, много ми е интересна.

ПП. Ама те няколко били тези Waterstones. Някой ще сподели ли коя си заслужава най, моля!

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 18:06 от Im So Excited

# 572
  • София, България
Линда Гудман беше известна преди 15-16 години. Спомням си как в училище я четях и смятах какъв ще е любовният ми живот с новото ми гадже във връзката стрелец-стрелец  Mr. Green
Сега ми звучи несериозно някой да не ѝ вярва на 100%!  Sunglasses

# 573
... сега пак едвам чета "Непосилната лекота на битието" - пак не ме "хваща" за душата  Tired
Не си само ти! Аз просто я довърших, за да не я оставя. Към Кундера няма да посегна отново.

# 574
  • на североизток от Рая
... сега пак едвам чета "Непосилната лекота на битието" - пак не ме "хваща" за душата  Tired
Не си само ти! Аз просто я довърших, за да не я оставя. Към Кундера няма да посегна отново.

И аз я четох през януари. Лесно се чете, така съм писала в тефтера. Още - не е с интересен сюжет, но е увлекателна.
 Но вече не я помня. Това показва колко е стойностна за мен.

Опитах пак с Кундера с Животът е другаде. Е, не ми се получава.
 Отказвам се да го чета. Имах други намерения, но...

# 575
Дочетох " С лято около шията" на Ги Гофет. Ами не знам какво да мисля... Цялата книга беше странна... Историята-потресаваща (поне за мен)... Остави ми горчив вкус тази книга и затова започнах една детска енциклопедия " 100 интересни неща за чудесата на света Whistling

# 576
Здравейте, имам едно въпросче, което е леко спам, но се надявам тук да получа най-бърз и адекватен отговор. Сега съм на вълна Филипа Грегъри - династия Тюдори. След "Наследсвтото на Болейн", коя е следващата хронологична книга? Не мога да се оринтирам дали е "Другата кралица" или "Шутът на кралицата"? Ако някой ги е чел и ми пише ще съм много благодарна.

# 577
  • Пловдив
dorabella, Шутът на кралицата е следващата Peace Към поредицата спадат и Вярната принцеса(която всъщност е първа),както и Любовникът на девицата(тя е м/у Шутът и Другата кралица).Но книгите могат да се четат и по отделно Simple Smile

# 578
„Корона от тръни„ на Стефан Груев. Препрочитам я. За разлика от първия път, когато ми беше интерсна от историческа гледна точка, сега я чета с истинска наслада - ярка и въздействаща, прекрасно написана. Леката стилизация на езика извиква усещания и внушения, които те карат да почувстваш атмосферата на онези дни и събития на едно чисто емоционално ниво, кара те да се замислиш, да искаш да се потопиш отново в света, който описва...

# 579

Аз имах големи очаквания към Кундера  Confused...така я влача, че направо все едно не чета.

# 580
  • Пловдив
Току що прочетох, че в Америка на 21 май 2013 ще излезе нова, трета книга на афганистанския писател Халед Хосейни. Надявам се бързичко да дойде и в България. Препоръчвам го на който не го е чел - Хиляди сияйни слънца и Ловецът на хвърчила. Много силни книги.

# 581
  • София
Току що прочетох, че в Америка на 21 май 2013 ще излезе нова, трета книга на афганистанския писател Халед Хосейни.

Това е чедусна новина  Peace !

# 582
# 583
  • на Русе
Току що си получих пратката от Bookpo!nt. Довечера, като приспя децата, започвам да чета "Колекционерът на деца" благодарение на вас   bouquet

# 584
Аз току-що я прочетох. Хареса ми. След първоначалното смущение от тематиката,книгата успя да ме завладее. Препоръчвам я .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт