В момента чета ... 16

• 35 777
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Завърших "Размишления в катраненото буре". В началото помислих,че няма да ми хареса,но после ме буквално ме грабна. Много човешка книга!  Благодаря на всички,които ме насочиха към нея.  Hug

# 676
Завърших "Размишления в катраненото буре". В началото помислих,че няма да ми хареса,но после ме буквално ме грабна. Много човешка книга!  Благодаря на всички,които ме насочиха към нея.  Hug

Любима ми е и на мен!  Simple Smile  Ако искаш премести мнението си в Goodreads - от comments  в review? Simple Smile

Аз все още препрочитам (оттук-оттам) "Други стаи, други гласове" на Капоти и ми е много приятно да гледам как Зу подстригва Джоуел, как Айдабел му мие косата в реката .... (ей такива работи ме умилиха тази сутрин?!  Laughing ). Обич чрез миене на коса - хареса ми! Още като го видях за първи път в един филм с Робърт Редфорд и Мерил Стрийп - кой беше...?
Out of Africa ли?
Скрит текст:
Да, не се стърпях:

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 09:10 от svet65

# 677
  • Пловдив
Честит празник, мили дами!

# 678
  • Benelux / Varna

Честит празник, лейдита! С пожелания за много подаръци - книги и не само  Wink

# 679
  • София
Честит празник, мили дами!!! Да сме живи и здрави, много щастливи, мъжете ни да ни помагат, за да ни остава свободно време за четене на книжки  Laughing

jfjallen , благодаря за включването  Hug
Ще взема под внимание съвета ти относно хронологията на "Войната на братовчедите"  Peace
"Вярната принцеса" я четох през лятото /благодаря на Вени, която ми я беше дала за прочит  Hug / и много ми хареса!  Grinning  Е, преди това бях чела вече "Другата Болейн", но не съжалявам, че не спазих хронологията...

Искате ли да си направим отделна тема за Филипа Грегъри и за книги на историческа тематика?
Май няма такава тема в подфорума...  Thinking

# 680
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
В момента чета "Нация" на Тери Пратчет. Започнах я, защото малкият ми син много я хареса и
настояваше да я прочета, пък и искам да видя защо му харесва.
Някъде по-напред някой пишеше за "Ловецът на хвърчила". Страхотна книга е.Много човешка,
много истинска, хваща те за гърлото. Преди това не бях чела афганистанска литература и даже и не знаех, че има. После прочетох от същия автор "Хиляда сияйни слънца", също страхотна. Но и двете
не са леко четиво, предупреждавам, обаче много си струват четенето. Най-малкото, четеш за Афганистан от афганистанец, не от руснак или американец.

# 681
  • Benelux / Varna
Мijjjka , имаше една темичка за исторически романи, сигурно е някъде по-назад във форума, отдавна не се е писало в нея.

# 682
   Честит празник, четящи дами! Прекрасен ден на всички! newsm51

Един подходящ подарък за днешния ден  Simple Smile : цък

Чета "Оризовата майка".

# 683
Честит празник, четящи мами и немами!

За протокола - ще започна "Забравени от небето". И после Олга Токурчук ...

# 684
За днес - отново споделям най-силното стихотворение, което съм виждала за майка и дете:

„Хвани края на нишката,
с другия край в ръка
ще пребродя света.
Ако ме изгубиш от очи,
майчице моя, тегли.”

Трябва да го има във филма по книгата "Да дойдеш на света"!

# 685
  • Пловдив
 svet65, благодаря, че ми го припомни, наистина е много силно, просълзи ме...

# 686
Благодаря и аз svet65!  Hug Изключително силен стих!  Heart Eyes

# 687
Честит празник!

Чета "Хари Потър и затворникът от Азкабан".

# 688
  • София
Честит празник момичета   bouquet

mijjjka, ще чакам с интерес да дадеш отзиви за Любовникът на девицата. Отдавна не съм подхващала Филипката  Heart Eyes Май й е време ...

Сега чета това:

# 689
  • Den Haag
Честит празник, мили дами   bouquet  bouquet  bouquet Желая ви най-вече здраве и много сбъднати книжни и не книжни мечти  Grinning Hug

Все още съм болна, децата и те на антибиотик и четенето ми е трудна мисия, а как ми се чете  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт