Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 517
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
67
Скрит текст:
Е-Има нещо, за което трябва да поговрим Едже. Не мога да се оженя за теб. Просто не мога да го направя.
Едже-Приключваме само защото тя се върна ли? Жената, която те изостави в продължение на три години и ти ходеше като мъртвец, сега искаш да се върнеш при нея ли!? Няма ли никакво значение, че нося татуировката с името ти на тялото си ли?
Е-Повярвай ми Едже, въпреки, че с нея се изгубихме един друг, това повече не може да продължава.

smile3508 smile3508 smile3508 Изкефих се тук за кощрамбата Laughing

# 346

Наде, привет и на теб Hug
Благодаря за подаръка на сцената и репликите им в колата!   bouquet

Моля. bowuu Hug

# 347
Наде, бях си казала, че ще изгледам след обещания щастлив край, нямаше да ми е толкова гадно, ама като такъв край не дойде - не ми се и гледат. това е.

# 348
  • в подножието на планината
Марги, Hug

Наде,  Hug туй чудо Едже, не ща да го виждам... Sick

Неви,  Hugстискай зъби и гледай... Laughing

# 349
46 Heart Eyes
Скрит текст:

Ф: В деня, когато ми предложи женитба бях дошла, за да ти разкажа всичко... И преди това много пъти опитвах, но... тоест преди писмото... Никога не бях готова.
Е: Когато не можа да приемеш (да кажеш "Да"), всеки път, когато те губех, след лъжите също... усещах такава болка, .... (?) С всички сили, с цялата си злост исках да те нараня. Исках и тебе да удавя в нещастието си.
Ф:  Беше непоносимо, че си повярвал в нещата (казани) за мен. Стори ми се, че никога повече няма да ме погледнеш така, както ме гледаш сега.
Е: Толкова усилия положих, за да убедя сам себе си. В това, че те мразя, в това,че искам да ти отмъстя.
Ф: А какво щеше да стане, ако всичко беше научил от мен?
Е: Не зная. Не зная, дали щях да си помисля, че отново изживявам някаква лъжа, или щеше да е по-лесно да ти повярвам. Ти ми взе единственото, в което вярвах - себе си... Не ми остана нищо, за което да мога да се хвана и прегърнах гнева си.
Ф: Колко дълго продължи. Какво си причинихме...
Е: Ако само за миг дори ти бях повярвал щях да претърпя поражение. Щях да кажа "Ела - и с истините, и с лъжите, с всичко си моя." Беше терзание да не ти вярвам, а да ти повярвам също беше (равностойно на) смърт.
Ф: Онази нощ, когато дойдох при теб по нощница, мислех че се самоубивам.
Е: Когато те видях така се отвратих от себе си. Отвратих се, защото даже и такава, в такъв вид исках да те докосвам. Онова отвратително червило, далечният ти поглед, ти не беше нищо от това (ти нямаше нищо общо с това). Но уханието ти... Единственото нещо, което познавах в онази къща беше уханието ти...
Ф: Какво щеше да стане с нас, ако Халил не се беше появил?
Е: Нали говорихме за това.
Ф: Не говорихме. Ти ми каза какво си чувствал, но не и за какво си мислел. Как щяхме да се върнем един към друг, ако не бяхме изживяли онзи кошмар.
Е: Няма никакво значение как щяхме да се върнем, но знам, че щяхме да се върнем! И се върнахме.
Ф: Когато вярвах, че ме ненавиждаш ми беше много трудно даже да си помисля, че отново може да има нещо между нас.
Е: На какво още повярва?
Ф: Повярвах, че сме приключили. Когато виждах жените до теб, всеки път, когато ми затръшваше онази врата в лицето, когато  удряше стената, за да не удариш мен... всеки път вярвах, че е краят ни.
Е: А как се изправи на крака?
Ф: Знаех, че любовта ни не е приключила. Опитвах се само за това да мисля. Но ти се беше хванал за яростта си...
Е: В онези дни всеки път, когато те виждах, винаги, когато ти блъсвах/затръшвах вратата (про)падах още по-жестоко.
Ф: А ти как се изправи на крака?
Е: В онази къща, когато бях завързан за онова легло, когато треперех за теб се изправих. Когато ми каза "Любов моя" се изправих.
Ф: Ти... онази нощ... когато се върна вкъщи заедно с (чужда) жена... беше ли с нея (т.е. дали е ... с нея)?
Е: Няма нужда да говорим за тези неща...
Ф: Не се измъквай Емир (не бягай)! Какво чувстваше? Докосвал си друга, целувал си я... Емир, ще кажеш ли какво чувстваше?!!
Е: Чувствах, че колкото и да те мразя, също толкова мразя и себе си. Чувствах колко жалък и безпомощен човек съм. Моята сила, това си ти! Прости ми!
Ф: Ти ми прости! (Аз ти се извинявам!)

# 350
Наде, бях си казала, че ще изгледам след обещания щастлив край, нямаше да ми е толкова гадно, ама като такъв край не дойде - не ми се и гледат. това е.
Повярвай ми, че всяка ФЕмирска сцена си заслужава.

# 351
С тази ФЕмирска сцена Ви пожелавам лека нощ. Hug
40
Скрит текст:
Ф-Дойдох. Няма дълг. Няма покана. Тук съм. Всичко, ще е точно така, както го заслужаваме.
Ф-Какво става? Не ме ли искаш вече? Всичко не е ли така, както го заслужаваме?
Ф-Хайде. Тук съм. Както пожела.
Е-Не искам. Аз също ти казах лъжи. Отиди си измий лицето и си върви.
Ф-Няма да си вървя. Какво се променя като казваш, че си ме излъгал?
Е-Фериха, върви си.
Ф-Няма да си вървя.
Е-Фериха, върви си.
Ф-Не искам.
Ф-Остави ме. Остави ме. Остави ме.
Е-Това не си ти.
Ф-Остави ме. Остави ме. Остави ме. Ти ме направи такава.
Е-Всичко беше лъжа, не разбираш ли, Фериха?
Ф-Свърши. Свърши. Както поиска. Както си го заслужихме.

# 352
Тука исках Левент да я прегърне и Емир да ги види как се качват заедно в колата на капитана и да се пръсне от ревност ааааааааа

# 353
Лека и от мен. И аз  - в Мистик фолс /така ли беше newsm78/

# 354
  • в подножието на планината

Наде,  bouquet  bouquet  bouquet

Обичам ФЕмир всякак - скарани, сърдити, обичащи се, ядосани, викащи, плачещи, страдащи, ревниви.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ и от мен! Hug

# 355
Maрги wavey
Наде,имам една нахална молба... Praynig Явно повечето не сме гледали 2 сезон с превод  newsm78  newsm78...когато имаш време ни поскай,това което имаш за един цял/турски епизод/...напр.започни с 25 еп.и т.н.в последователност,а ние чрез теб и Тубето ще нищим сериите...моляте...Давам си сметка какво искам от теб и знам,че е трудоемко,ама за сега нямам друга надежда за себе си...Стига ни по 1еп.на седмица.Разбира се,само ако имаш нужното време и желание...нахална съм,ама...нейсе...  Praynig Praynig Praynig

Просто не се издържа вече...Войо-Мойо,БТВ-МиТВ...дрън,дрън...отиде годината с това темпо на излъчване  #2gunfire #2gunfire #2gunfireТо и аз тези серии /от 28 до 37/съм ги прехвърляла само... #Crazy

# 356
Татарова,  Неви  Hug благодаря!

Т.е клюките са, че сцените между младото семейство Сарафоглу в 46 епизод и кекса в 52-ри са били по- страстни, ама не са ни ги показали, за да не ни скандализират така ли  newsm78 Извинявам се, че пак питам ама много пишете и не видях разяснението на Неви...  Embarassed

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 00:29 от k_kiara3

# 357
Киара, този дето туитва казват, че е другото момче в сериала - приятелят на Илкер /забравих му името/
Но и аз имам впечатление, че казва често верни неща за сериала, още отпреди...
Това го писа и преди и сега го припомня.
Снимали са секса още в 46/47 в къщата в планината, но са решили, че консервативно настроените зрители няма да харесат секс, без родителите да знаят за сватбата и не са излъчили сцената.
Затова /според мен/туриха възглавницата така да се личи ясно в 52
Тоя младеж казва също, че Чаги и Хазал имат доста сценки с айфон като тая с жертвата от 43 и Чаги Барйш/Левент как рапират.
И казва също, че както не сме видели заснетото в 46/47 така не сме видели колко реално са близки Чаги и Хазал - това са новите му май 4 туита...

# 358
И аз обичам ФЕмир всякак...понякога чакаш цял епизод за да погледнат,да се докоснат,ама си заслужава...всичко си заслужава...невероятно въздействаш сериал  smile3501.Лека и от мен!

# 359
Илда,  привет и спокойна почивка! Hug

Снежи, Киара, привет и на вас! Hug

Наде, от вчера си припомням с удоволствие моментите, които пускаш.
прави са момичетата, че Фемирските моменти бяха твърде малко и за мен остана необяснимо защо избраха тоя подход от екипа, като очевадно феновете искаха повече фемир, нейсе...
По тоя повод и аз мерси ...за постнатото...

Неви,  Hug

Тия дни по повод на коментар в темите/предните май, преди две... newsm78/
си мислих точно за това, сега ме подсещаш.

Според мен подхода на екипа към любовта на Емир и Фериха, никога не е бил от гледна точка на нейната реализация /от гледна точка на консумация/ а по-скоро за любовта, за това как се случа, какво представлява пътя й, живота й...
Тяхната любов странно се пресичаше с пътя на всеки един от останалите, като те от своя страна също повлияха на тази любов.
Нито те, Емир и Фериха, нито чувствата им, любовта им бяха извадени от контекста на живота на всички около тях.
И без тях двамата заедно, в някои сцени, моменти или случки, пак всичко гравитираше около тях и любовта им. Те бяха в основата на всичко, но екипа ни показа и проекцията й не само върху ФЕмир, но и и върху семействата, приятелите им, близките им.
А и следваха жанра, все пак е драма.

Към тях имам само една забележка/писала съм за това/
За мен и през двата сезона нямаше индикации за подобен финал. newsm78
Приемам го като вероятен, възможен-да, добре, така са решили, но не подготвиха зрителите за него навреме. Прекалено навътре и дълбоко лично в любовта на ФЕмир ги допуснаха.

Това е като да кажеш на някой слагай кецове и да си направим разходка в парка и да го завлечеш из гори тилилейски...няма нагласа, мотивацията е друга като начало.

Ядосвах им се, много, че и дълго,  Mr. Green ама моето спокойствие и удоволствие като зрител си го взех в свои ръце, така че не им се оставих,   Naughty  намерих си начин да им приема финала...

Общи условия

Активация на акаунт