Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 765
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Момичетааа...http://www.medyasozluk.com/hazal+kaya+ile+cagatay+ulusoy+un+yeni+projesi.html

Скрит текст:
Hazal Kaya проект с cagatay Ulusoy
1.medyasözluk развитието на частния света за телевизията, светкавицата на ден! за първи път и само medyasözlük'te!

"Кръстих я Feriha" серия Hazal рок с олово участници çağatay Ulusoy, обаче, филмът внушава номер. ayar'la известните производители разумни млади играчи ръкостискане, peşinatlarını вече са получили.

kaya'yla Hazal нови проекти, да споделят водещата роля в тайна скривалището çağatay Ulusoy. на проекта ще се проведе телевизионен канал, още не е ясно. тези серии ще бъде на дисплея септември 2013.

развитието на www.medyasozluk.com и Twitter @ medyasozluk'te!

(14:54 ~ 02/06/2013 15:16 часа днес, младши)
# 412 240 [!]

2 (виж serenay Sarikaya светкавица и пребройте tolgahan трансфер)

# 466
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ха стана интересно и нов проект ще има ... аз още не съм изгледала този до края  Peace  Laughing

# 467
  • в подножието на планината
Татарова, Hug Меги, Hug

Вани,  bouquet Неви,  bouquet много хубава новина ни носите... Grinning дано да се окаже истина, Praynig но нещо не ми се вярва... Rolling Eyes

# 468
Романтичка, здрасти! Писали сме заедно!
Ми то при толкова атаки от фенове от целия свят продуцентите може и размислят. В крайна сметка що пък да не са отново заедно, в коя библия пише, че трябва да са с други аааааааа

# 469
Звезде и на мен не ми се вярва, но все пак реших да я споделя с вас Simple Smile

Неви  Hug нямам против аз,дано Simple Smile

# 470
Звезде и на мен не ми се вярва, но все пак реших да я споделя с вас Simple Smile

Вани,  love001

# 471
Снежи здрасти, ама инфаркт шъ ни докарат тия от хабершоу. Дано Хазал да се съгласи, ама и мен ме съмнява, но пък може и да рискува, виж льольото Каан /на Илкер другарчето/какви ги туитва вчера, нали го нищихме...

# 472
Аййййй, а дано Praynig ги видим отново заедно на екран някой ден.

Неви, специално за теб, че да не кажеш, че се скръндзеем.
И за всички Ви по едно кафенце.

# 473
Снежи здрасти, ама инфаркт шъ ни докарат тия от хабершоу. Дано Хазал да се съгласи, ама и мен ме съмнява, но пък може и да рискува, виж льольото Каан /на Илкер другарчето/какви ги туитва вчера, нали го нищихме...

Неви,според мен може и да се получи,та на всякъде пише,че са дружки...Майката на Х.му помогна и мисля,че нашето момиче ще протегне ръка на Ч.в този труден момент за него.Аз си мисля,че има реална вероятност да ни зарадват,защото мн.добре знаеш,че феновете им са по цял свят и ги искат заедно отново,а това е слава и пари...кой бяга от такива неща...

# 474
Джейда продължава с тези човечета на пръстите си, какво ли символизират!? newsm78
Привет и на дошлите току що и мерси за хаберчето, с което пристигнахте.

# 475
Фейса е полудял...навсякъде радост от постната новина...Ще стане,аз от по-отдавна бях сигурна в това...много фенове,много нещо...не са за изпускане...

# 476
Снежи, Наде, нали и майката на Хазал в едно интервю беше казала, че Хазал я привличат като магнит странните и трудни/необичайни хора/ситуации. където има "беля" - там е Хазал.  Е Чаги е в такава...
Наде, от кафенце никога не се отказвам, благодаря, тамам 6-тото за днес ми  е и има време за още едно.

# 477
Рени МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВЕДЕНИТЕ СЕРИИ!!!! Hug

# 478

Момичета, днес ми е кофти ден и тази новина е единственото радостно нещо за деня... Laughing дано да се окаже истина... Praynig Praynig Praynig

# 479
Дано  това за Чаги и Хазал е истина.  Praynig Много ще се радвам да ги видя в нов проект заедно отново.  Heart Eyes
И все пак ще си имам едно на ум и ще чакам официална информация.

Общи условия

Активация на акаунт