Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 748
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Това са отделни Фемирски моменти от 2 сезон с превод LaughingБлагодарение на ИРКАТА  love001 Архивирани са Peace

http://dox.bg/files/dw?a=4da043357f

Клодиии...страхотна си!!!Благодаря и на Ирката!!!
И аз го изтеглих...нямам думи...незнам как да ви изкажа благодарността си...

# 496
Момичета, не мога да се въздържа да не изкоментирам - и не че не харесвам Ханде/Джейда, обаче Хазал си е много различна. Визирам постовете на Надето за новия соц.проект на Хазал за големите котки, а пък Джейда набляга на фръцнатите снимчици /то и Хазал им такива/ама има разлика...

# 497
Здравейте, момичета!

Благодаря за ФЕмирските моменти - веднага тегля!   bouquet

Неви,  newsm51 newsm51 newsm51

Тупи, честито!  Hug

# 498
  • Toronto
Момичета, не мога да се въздържа да не изкоментирам - и не че не харесвам Ханде/Джейда, обаче Хазал си е много различна. Визирам постовете на Надето за новия соц.проект на Хазал за големите котки, а пък Джейда набляга на фръцнатите снимчици /то и Хазал им такива/ама има разлика...

Няма как да не се съглася с теб, Неви. Образът на Ханде за мен беше дразнещ и кух, а Джейда като акриса - еднопластова. Като външност - изкуствена и... съжалявам, ама пак ми бие на кухо. Дано не се обидят тези, които я харесват Peace

p.s. ааа, ти си я харесвала, аз недочела пак. Е, това не променя мнението ми. Не я харесвам по никой начин.

# 499
Киара, здрасти!
Е не
4 min Hazal Kaya @HazalKaya110
 yalan haber
ако отрича веднага новината за съвместния проект с Чаги  - шъ умръ, не ни остави и малко да се порадваме тю

# 500
  • в подножието на планината
Клоди,  bouquet Ирка,  bouquet

Киара, Hug

newsm10

# 501
# 502
Киара, здрасти!
Е не
4 min Hazal Kaya @HazalKaya110
 yalan haber
ако отрича веднага новината за съвместния проект с Чаги  - шъ умръ, не ни остави и малко да се порадваме тю

Кво стана  #Crazy...сподели...аз не знам да отварям туитнатото...регистрация ли трябва  newsm78

# 503
  • Toronto
yalan haber значи лъжлива новина, от туитъра на Хазал. Все пак не се знае още за коя точно новина става въпрос.  Sad

# 504
Снежи пише "лъжлива новина" ама за какво ли  newsm78, щото пък тоя чичо дето все се изказва компетентно
@selcukozdemir
 İddiaya gore Saner Ayar, Cagatay Ulusoy'la Hazal Kaya'yi ayni dizide oynamalari icin ikna etti. Detaylari ogrenicem
пише, че има такъв проект и ще научи подробности
Ми то от туитър пак разбрахме за договора на чаги с Керем /ай япъм, може да е за филм не за сериал

# 505
Айде Хазалчето отрече,това беше.Поне си мисля,че за новия проект става дума.

Тупи, честито  Hug

# 506
Дано туита на Хазал да не е относно проекта й с Чаги.  Praynig
Всички се питат за какво се отнася това.. дано да ни даде разяснение.
Въпреки че май наистина е за това.  ooooh!

# 507
Затова докато не ги видя на екран, не вярвам. Именно заради такива писаници напред назад. Crossing Arms

# 508
Цитат
İddiaya gore Saner Ayar, Cagatay Ulusoy'la Hazal Kaya'yi ayni dizide oynamalari icin ikna etti. Detaylari ogrenicem

С Гуги ми се стори,че не е отречена новината... #Crazy newsm78

Цитат
Според иска, разумни K, Hazal Kaya, Cagatay Ulusoy'la убеди да играят в един и същ масив. Детайли ogrenicem

# 509
Затова докато не ги видя на екран, не вярвам. Именно заради такива писаници напред назад. Crossing Arms
Peace

Киара Hug

Тупи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт