Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 585
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
имам един въпрос
Скрит текст:
колко пари е билета до София с влак  newsm78
Скрит текст:
Не пътувам с влак и не знам, а и откъде до София!?
Скрит текст:
ами от Стара Загора до София   newsm78

# 61
Здравейте.  Hug

Хайде и аз да се запиша в новата тема.
Рени,  Hug благодаря ти. Много хубаво оформление.  newsm51

Вчера ми стана мъчно за Корай.  Sad Чудя се Ханде как не забелязва, че той е влюбен до уши в нея?  ooooh! Какво ли не прави за нея..
А сега тази шокираща новина за бебето  #Crazy .. съвсем го довърши.
Сега тази тайна, която пазят май ще донесе последствия.
Наистина щеше да е по-добре Фериха  да беше казала на Емир за бременността на Гюндже.

Joy

пп Може да ме наричате Рая, приятно ми е.  Hug

# 62
Не зная Миленче, не използваме този вид транспорт. Rolling Eyes
Този чичи е безпощаден, херния ли има Джейда, какво ли!? newsm78

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?Newsid=215616

# 63
И на мен ми е приятно, Рая.
Ханде я разбирам защо не забелязва любовта на Корай. Не защото не е прозорлива, даже напротив, а защото го има за даденост, за постоянно присъствие в живота си и дори за миг не би допуснала, че той може да изпитва чувства различни от приятелските и, че в даден момент не би бил до нея.
На мен много ми харесва държанието на Корай към нея. Въпреки, че е влюбен в Ханде, не е оглупял от любов и е с трезвен, и бистър ум за нея, и действията й.

# 64
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Добре дошли на новите Simple Smile
Миленче някъде към 25 лв трябва да е не може да е повече  Laughing Не ми се вярва  Laughing

Скрит текст:

# 65
Ханде я разбирам защо не забелязва любовта на Корай. Не защото не е прозорлива, даже напротив, а защото го има за даденост, за постоянно присъствие в живота си и дори за миг не би допуснала, че той може да изпитва чувства различни от приятелските и, че в даден момент не би бил до нея.
На мен много ми харесва държанието на Корай към нея. Въпреки, че е влюбен в Ханде, не е оглупял от любов и е с трезвен, и бистър ум за нея, и действията й.

Наде напълно съм съгласна с теб, Корай винаги я отрезвяваше, и не напразно самата Ханде му каза, че когато не е до нея, става лоша, много лоша.

# 66
  • Варна
имам един въпрос
Скрит текст:
колко пари е билета до София с влак  newsm78
Скрит текст:
Не пътувам с влак и не знам, а и откъде до София!?
Скрит текст:
ами от Стара Загора до София   newsm78

Цена на билета за Ж.П транспорт- гр.Стара Загора -София
- пътнически -13,10 лв.Отиване и връщане за пътнически влак -22,60лв.
-бърз влак    - 13,80 лв.Отиване и връщане с бърз влак -24,80 лв.

# 67

Наде напълно съм съгласна с теб, Корай винаги я отрезвяваше, и не напразно самата Ханде му каза, че когато не е до нея, става лоша, много лоша.
И тя като Емир. На него пък силата му е Фериха и без нея върши само глупости. Тепърва ни предстои да се запознаем с другото лице на Емир когато е без Фери. Rolling Eyes Въобще не съм привърженичка на подобен Емко но, ще го изтърпя някак си.

# 68
Ох,изпуснах ви....

# 69
Хайде до към вампирско време, тогава се връщам от работа и се пазете, в 24часа излизат вампитата.  Mr. Green Mr. Green

Приятно гледане на серийте тази вечер.

# 70
Ханде как не допуска, че Корай може да има чувства към нея, а самата тя има към Емир? А след колко епизода е интригата със снимката?

# 71

Приятно гледане на серийте тази вечер.

Ох още колко има до любимия ми момент  ooooh! с маските ( де се вика има няма година Joy)
На теб лека работа Дзверо newsm10.

# 72
Ханде как не допуска, че Корай може да има чувства към нея, а самата тя има към Емир? А след колко епизода е интригата със снимката?
Скрит текст:
В четвъртък ще види снимката в списанието, а в понеделник ще разбере истината за нея, ама ще е късно #Crazy Поне според сериите във войо е така!

# 73
В кой епизод е момента с маските? Търсих го скоро, но не намерих. Praynig Praynig

# 74
Корай: Ханде, ще ти купя рогца - като на дяволче  Joy Joy Joy Joy

[/quote]
И тя като Емир. На него пък силата му е Фериха и без нея върши само глупости. Тепърва ни предстои да се запознаем с другото лице на Емир когато е без Фери. Rolling Eyes Въобще не съм привърженичка на подобен Емко но, ще го изтърпя някак си.
[/quote]
Абсолютно подкрепям тази мисъл Peace

Общи условия

Активация на акаунт