Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 624
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Стига бе вие толкова много снимки и клипчета поствате , че аз мисля, че целия филм е пълен с такива..ама то нямаше да е интересно само лигави целувки..хаха..екшън искам яко и после сдобрителен кекс... Joy

# 91
Ооооо, не Биби, страстните им сцени са в оскъдни количества, за разлика от неволите им. Cry

# 92

Скрит текст:
На мен ми харесват сериите 66 и 67 .     
Peace

# 93
Здравейте на всички.  Още една фенка на сериала се присъединява.  За съжаление сте толкова активни, че не мога прочета всичко написано, успях само да прегледам отгоре, отгоре.
Гледах и двата сезона на турски език в youtube и въпреки, че нищо не разбирам от езика, сериалчето много ми хареса Laughing. Намерих фейсбук страница, в която бяха качени сериите от първи сезон с английки субтитри (доста неразбираем английски език) и още повече ми хареса. Търся си обаче сезон 2 и не успявам, а има едни дълги разговори между Feriha и Emir, които поне по мимиките им изглеждат много интересни и искам да разбера. Та Simple Smile понеже вижда, че вие сте доста запознати с филма във всичките му сезони, искам да попитам знаете ли къде да го гледам с английски/бг субтитри. Има един сайт videoclip.нещо си в който са качени много малко епизоди от втори сезон. Мерси предварително.

# 94
stevo, добре дошла и ние искаме да гледаме втория сезон с бг субове или на английски, но аз не знам
такъв сайт. Превеждахме във Викито но ни изтриха всички преводи и го блокираха преди около година. Имаше преводи и в бокса, но и там ги унищожиха. Rolling Eyes
Скрит текст:
На брега-19.
Ф- Горкото момче , виж как гледа балоните.
Е- Сякаш никога няма да има балон . Изглежда по същия начин, по който изглеждах аз всеки път когато ми казваше "свърши".

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 17:10 от Neidjal

# 95
ех това битти  Mr. Green

# 96
Дааа, стана като нейно нарицателно име. Фери=битеее. Joy

# 97
Joy JoyНай неизползваната дума в сериала Mr. Green

# 98
Joy JoyНай неизползваната дума в сериала Mr. Green
  Joy направо  все битти митти  Mr. Green

# 99
Това би трябвало да гледаме довечера.
От страницата на сериала.
Информация за епизод 20.
Ханде ще поиска да разговаря с Емир.Бащата на  Фериа мисли вече да и намери мъж на Фериа.Ханде ще закара Емир до кафенето къде се намира  Фериа и Корай. Емир, ще се обади на Фериа да види къде се намира но Фериа го излъга,че е в хотела. Полицията посещава къщата на Зехра и ще я отведат в полицията.
Епизод 21.
Джансу не преставя да мисли за Емир. Емир ще закара Фериа в бара където бяха с колегите. Емир иска по този начин  Фериа да забрави за онази вечер. Баща на Емир ще отиде в бара където обядват двамата Емир и Фериха. Фериа когато излиза от колата на Емир ще го целуне.

# 100
# 101
Рени, тази котка много тлъста беее, ще падне от стола от мързел и дебелина.
От страницата на сериала.
От Утре 6 Февруари 2013г. "Огледален свят" ще се излъчва така:
Понеделник - 1 Епизод от 20:00 до 21:00 часа.
Вторник - 1 Епизод от 20:00 до 21:00 часа.
Сряда - 1 Епизод от 20:00 до 21:00 часа.
Четвъртък - 2 Епизода от 20:00 до 22:00 часа.

# 102
stevo, добре дошла и ние искаме да гледаме втория сезон с бг субове или на английски, но аз не знам
такъв сайт. Превеждахме във Викито но ни изтриха всички преводи и го блокираха преди около година. Имаше преводи и в бокса, но и там ги унищожиха. Rolling Eyes
Скрит текст:
На брега-19.
Ф- Горкото момче , виж как гледа балоните.
Е- Сякаш никога няма да има балон . Изглежда по същия начин, по който изглеждах аз всеки път когато ми казваше "свърши".

Ужасна работа! Аз като тръсих из интернета има толкова много интерес към превода на този филм. Тази девойка от facebook страницата е започнала превода на вотри сезон, но е едва на 25 епизод.

# 103
# 104
От колите дедото  караше Емир най ме кефят две Мерцедеса и Пежото. То това битте беше запазена марка и за Емир и Фериха най вече за нея.
Скрит текст:
Най ме кефи Фериха в 66 епизод в началото където му казва за партита и когато казва че Найт трябва да се махне. Вярно прави се на силна но всъщност се погубваше сама себе си или по скоро наказваше нея и съще временно и него така както той правеше.И най интересното е че така и не се усети Емир защо му повтаряше за партито никого не свършва разбра го но беше късно. Но всеки знае че тяхната любов ще живее винаги.  
Добре дошла но новодошлата и дано ти е приятно тук сред толкова фенове на АФК.

Общи условия

Активация на акаунт