Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 593
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Момичета забелязах че уж бедни бедни, ама Йомер с яке Nike, Фериха от Джансу докарана ама той newsm78???????

# 211
а не не мойм се разбра няма му барате мустака това му е неговия чар Mr. Green
И маслинените му очички, особено като ги вкара в действие да ги врътка на 360 градуса. Joy
Малиииии, няма полунощ бе дами, ще облизвате групово Емир........... rotfImbo rotfImao
Зори, вече видя голичък Емко и не се притеснявам, че няма да спинкаш спокойно. Joy

# 212
Момичета забелязах че уж бедни бедни, ама Йомер с яке Nike, Фериха от Джансу докарана ама той newsm78???????
Той е от битака Laughingфалшификат Mr. Green

# 213
Наде,  newsm10 и според мен не беше нужно да представят чак толкова зле семейството на Фериха. Разбирам, че целят ярък контраст, ама това тук си е пълна измишльотина. Да не говорим, че Фери е постоянно на прическа и с новите дрехи, които уж Джанси и е дала. То тя направо и ги купува за нея, явно. А и защо Фериха спи с дрехите, ей това най ме дразни.  Shocked
Напълно, чак ме догнусява на моменти, а в кухнята им е хаооооос. ooooh!
А как се обличаааааат, като клошари, а на този фон, Фери е като манекенка. ooooh!

# 214
Как бедни беее, живеят без наем и режийни, всички работеха до скоро докато не го изгониха Мехмет. Зехра от работа и нови къщи не може да си вдигне главата, изкарват добри пари, но май само папат и до там, не спестяват и най-лошото е, че не им прави впечатление този скуптор, в който живеят. ooooh!

# 215
Е има още малко време до 12 часа момичета ами да го викнем Емирчо и хем ще си почине в България  хем ще ни задоволи от всякъде.

# 216
Е има още малко време до 12 часа момичета ами да го викнем Емирчо и хем ще си почине в България  хем ще ни задоволи от всякъде.
Надали  Joy

# 217
# 218

И маслинените му очички, особено като ги вкара в действие да ги врътка на 360 градуса. Joy

Особено в 43 еп  Heart Eyes Mr. GreenКакъв сладур беше Joy

Кобра и абла се погнаха Joy

# 219
Гол Емир гол Емир гол Емир

искам и аз сметанкааааааааа Mr. Green

абе девойки,аз ви казвам четете моя сценарии и затваряйте очички....достатъчно материал имаме за фантазиии

# 220
# 221
За какво Ви е сметанката? Rolling Eyes newsm78
Скрит текст:
Тази Гюлназ направо откачи, от бременността ли е, що ли е, но е луда за връзване!?! ooooh!

# 222
# 223
Скрит текст:
Тази Гюлназ направо откачи, от бременността ли е, що ли е, но е луда за връзване!?! ooooh!
на мен и БЕЗ сметана ми е сладък Емко Crazy

# 224
Скрит текст:
Познай за какво им е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт