Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 567
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Хатидже ми беше много смешна и отврат като почна да риве и да се въргаля по пода #Crazy
Снаха й и синът и се сваляха под носа, а тя хрупаше джанки като магарица. #Crazy

# 271
# 272
Ренка, ама ти лапай шоколада, преди да са овъргаляли Емко в него. Joy
Мале какви мръсни помисли още 12 няма девойки стягайте се  Naughty Naughty Naughty Stop Stop
Моля, моля, къде видя мръсни помисли или изписани думи от моя страна? Crossing Arms
Шоколада доколкото разбрах беше предназначен за Емирчо, а Рени поиска шоколад но без Емко и аз я посъветвах да действа бързо, че да не я преварят и да и отнемат шоколада под носа. Joy
Peace Joy

Цитат
на мен в момента когато Мехмет я бъхтеше ми се щеше да съм там и да му изпия кръвчицата
Twisted EvilТи беше ли тогава вампи newsm78

Диди  bouquet

# 273
Не ме разбирайте погрешно - абсолютно против физическото насилие съм.
Нооо мисля че боят от Мехмед е съпоставим с униженията, които понесе от Емир /да не говорим, че тя го отнесе и от него/ , а докато Фери не засегна с обиди родителите му, Емир пренесе отмъщението и в/у тях.
Така, че не е много за жалене Емир,ааааа

# 274
Мехмет гадината мръсна я смля от бой, потъна в кървища милата, идваше ми да му счупя ръчичките, да ги виси като лапи на куче. Cry
Киара, шегувам се, това, че баща му е от българските турци и се е изселил 89 година в Турция, за мен не го прави по-малко турчин или повече българин. Чаги си е турчин от всякъде, но нейсе, казваме му, че е българин.
Лека нощ на лягащите. Hug
лека Neidjal  newsm03
Ама аз не си лягам, а само пожелах лека на лягащите. Не ме ли искате във вашата компания вече? Weary

# 275
  • в подножието на планината
Диди,  bouquet

Неви, Hug Татарова, Hug

Хатидже ми беше много смешна и отврат като почна да риве и да се въргаля по пода #Crazy
Снаха й и синът и се сваляха под носа, а тя хрупаше джанки като магарица. #Crazy

Леле, какъв образ беше с тези джанки... Joy

# 276
Клоди,да бях вампи тогава  Mr. Green Диди,  bouquet

# 277
Мехмет гадината мръсна я смля от бой, потъна в кървища милата, идваше ми да му счупя ръчичките, да ги виси като лапи на куче. Cry
Киара, шегувам се, това, че баща му е от българските турци и се е изселил 89 година в Турция, за мен не го прави по-малко турчин или повече българин. Чаги си е турчин от всякъде, но нейсе, казваме му, че е българин.
Лека нощ на лягащите. Hug
лека Neidjal  newsm03
Ама аз не си лягам, а само пожелах лека на лягащите. Не ме ли искате във вашата компания вече? Weary
разбрах погре6но твоита компания винаги сорка от мен

# 278
# 279
Звезде   bouquet
Ми тя е велика актриса Хатиджето, в интерес на истината, не мога да си я представя в друга роля по никакъв начин, както Хандето - огива й само да е "лошо" момиче.

# 280
а Наде за къде сме без тебе  Peace

# 281
# 282
  • Pleven, Bulgaria
Ханде,от що се стреми само да направи мръсно на Фери и да я злепостави,провали собствения си РД.Вярно,че досега не е имала такава сериозна заплаха,но пък и Емир никога не е индекирал за някаква възможност между тях.ТОй сами я изключва,когото остана при Корай и Ханде отида за закуска и каза-Че това не се отнася за нея,т.е тя не е от онези с които си играе само за нощта,а просто Ханде.Както тя приема Корай за нейзменна част от пейзажа,та и Емир приема нея.

Емир,без да иска стана част от сценария на Фери,но обстоятелствата бяха в нейна полза.Той толкова много и вярна,чак найвен ми става.Не знам как сценаристите от такъв плейбой го превърнаха в такова кротко агънце-чак сладнее.Не смее да попита нищо,не смее да каже нищо,а да направи да не говорим,ама ако знае що въздържание го чака,но затова сме ние и няма да го мъчим luvbed Joy

Корай,най-сетне успя да се противопостави на Ханде  и въпреки любовта си към нея не е заслепен,както е Емир.Според мен те са в еднаква ситуация и двамата безумно влюбени и не знаят какво да правят,а и отсрещната страна не им помага по никакъв начин.Много се кефя като режи Ханде-"аз мога ли да си сложа рогца" Twisted Evil Joy

Ферия,вярно не е лесно да живееш в отделни свята,но тя не прави и минимално усилие да промени нещата.Въпреки че ако бях на нейно място и започна с тези лъжи щях да се държа по на позиции  преопределени от "другия свят"-примерно с Ханде.Радвам се,че се обади на Емир,въпреки че направи физиономия като разбра,че е на вън,ама добрече беше,че на "мамино детенце"-Мехмет щеше да му се случи лошо.Но не можа ли да каже,че Гюндже има проблем с Корай,не е необходимода отучнява-Емир е на ясно,че с Корай са си гъсти.Тя само улеснява Ханде в нейните игрички #Cussing out

За пореден път се обеждавам,че добрите винаги си патят.Защо направи всичко,защото Гюндже и Корай не могат да поемат отговорност за действията си.Ние си правим кефа,сега Ферия ще оправи кашата и накрая ще пострада най-много или защото Гюндже каза истина за залата,
Скрит текст:
поне сега ще го направи
.
Появи се и принца на бял кон-Халил,където ще спаси Раза от дъщеря му-напрово не мога да повярвам,че е готов да я ожени само и само,защото някой я иска ooooh!

# 283
Киарче,само на турски е,а и Неви ни е доизяснила...А и тя е неизчерпаем извор на тема ФЕмир! smile3508
И на мен май ми стига да ви чета и да се кефя на емоциите ви/особено на новите девойки/  Hug

А той всякак си я харесва... txtloves С какво възхищение я гледа...  loveuuu

# 284

Като знам колко серий, ще го гледаме с чашката и направооооооооо. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт