Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 541
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • Pleven, Bulgaria
Нашата Феритка в действие. Joy
Като знам какъв беше спокоен Емир в началото, но нашата мома в последствие го подлуди и той стана нервак като нея, семейство Нервакови. ooooh!

Абе той остана по-уравновесения.А когато Фери хвърляше чиниите с приготвеното за него,му събра очите Joy само сертакито липсваше
Диди,мерси зо отговора
Много хубави клипчета  bouquet

# 301
Неви,клюки,клюки...колко да са клюки... newsm78
Дидкаааа  smile3501  love001 smile3501

Чули,Чаги...ела в България да се убедиш...

# 302

Незнам на вас това как ще ви подейства ама аз ревнах  Cry Cry Cry Cry

# 303
Киара, тая клюкина още тогава излезе, а сега я повтаря в туитър един дето често казва и истината. Освен това се казва, че една от причините да не се излъчи секса е, да не се отблъснат по-консервативните зрители, явно нещо ги е притеснило екипа, но било по-така от 52...ама клюки
Ехеееее, че накъде повече от 52 епизод, ooooh! ааааа, сигурно между тях е било планирано да няма жълтеНИКАКВАТА възглавница, която я имаше в 52.
нямало го е дебелото лилаво перде  Mr. Green
Joy JoyМда доста дебело беше Mr. Green

# 304
Е Наде, спокоен, спокоен, ама колко да е спокоен бил Емко. Тя Фери му кипна кръвта от самото начало.Само да я погледнеше някой и Емко ходеше да му търси сметка или да го бие /горкият Илкер/ Joy
Недей така, покрай нея и той в последствие все накукушинен ходеше готов за бой, но не беше такъв в първите епизоди.

# 305
# 306
Нашата Феритка в действие. Joy
Като знам какъв беше спокоен Емир в началото, но нашата мома в последствие го подлуди и той стана нервак като нея, семейство Нервакови. ooooh!

Скрит текст:
Абе той остана по-уравновесения.А когато Фери хвърляше чиниите с приготвеното за него,му събра очите Joy само сертакито липсваше

Така е, а той само и каза, че отива да си ляга. Joy
Тя огън и жупел, а на него му се нанка. Joy
Диди, мерси за ФЕмирските красоти.

# 307

spokoТи не ги ли прежали Rolling Eyes

# 308
Айде сега, то пердето е било за добро, тъй да знаете. Заради него поне 3 пъти е снимана сцената - един път с пердето, един път без пердето и тнт

# 309
отеглям се моми4ета лека от мен и без бои за емко за всеки има по малко  Peace

# 310
Наде, вярно, ама после се наежи, щото имаше какво да губи и беше побеснял от ревност. Спомни си 66 /вечерята с Едже и Левент в хотела - е няма такъв поглед от ревност - той е само за учебник хихихи

# 311

spokoТи не ги ли прежали Rolling Eyes
Самия клип ми въздейства миличка мелодията думите сетих се за нещастния Емир е затова малко се натъжих аз съм на моменти май и аз незнам ама направо клипа ме закопа  Confused

# 312
Скрит текст:
След погребението на Халдун.
Ф-Не може да ме нариниш повече от това и да искаш Емир.
Е-Знаеш ли наистина какво е страдание Фериха?

# 313
Наде, вярно, ама после се наежи, щото имаше какво да губи и беше побеснял от ревност. Спомни си 66 /вечерята с Едже и Левент в хотела - е няма такъв поглед от ревност - той е само за учебник хихихи
Ох как съм се смяла и на двамата Laughingиначе не се обичали Laughing

# 314
Дидка, много навътре ги изживяваш, но емоциите са хубаво нещо  bouquet
А твоите хора празнуват 100-ен рожден ден, а?

Общи условия

Активация на акаунт