Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 564
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте Hug Hug Hug

Романтичка Hug  bouquet Надя HugНаде HugГанушка HugРелакс HugБиби Hug

Иве HugДа ви е жив и здрав малкия и да го слушате Laughing nbirthday

Два епизода благодарение на Надето Hug

http://dox.bg/files/dw?a=b39edd9c3c  25 еп

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Q3N0CzGHRpPJTvPg1482459  56 еп

Хубав ден Hug

# 391
Клоди, Hug 57-ми сложихте ли го  newsm78

# 392
Ренка, Hugхубава екипна работа свършихме.
Аз имам и 57 серия преведена, но не знам къде ги качи Рени за да видя дали я беше пуснала, в тази тема ли, в предходната ли!? newsm78

# 393
В темата  АФК~181~Процесът на израстване на една личност изисква определена цена, на страница 16 та я има и 57 серия.

# 394
Рени,Наде  Hug благодаря ви момичета!

# 395
Видео с кадри извън серията-46 в планината.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=lpnp-bn_Fhk&feature=endscreen

# 396
Кат се сетя че в вибокса имаше от 39 до 43 еп и сумати сценки преведени и издивявам smile3511всичко изтриха тия гадове #2gunfireГолямата Бтв #Cussing outа за труда на момичетата да не говорим fight

# 397
Скрит текст:
16 започвайки съвместния си проект.
Фериха:Така,дойдох.Хайде да започваме.
Емир:Така.Какво ще кажеш за бизнес на забавлително място.
Фериха:Аз бях помислила за по-нормално място.Примерно здравен център.
Емир:Много скучно.
Фериха:А за мен е скучно забавлителния център.И без това всички ще се сетят първо за това.И плюс това ти си имаш клуб.Нелоялна конкуренция.
Емир:Добре!Да помислим тогава.
Фериха:Трябва да е нещо,за което никой няма да се сети.Кино,ресторант,всички ще мислят за такива места.
Фериха:Разбрахме се,нали?Ще работим над бизнеса на ферма.
Емир:Като говорехме за нещо различно,за това ли ставаше въпрос?Дори и майка ми от фейса си има бизнес от ферма Фериха.
Фериха:Добре!Хубаво,ти кажи тогава.
Емир:Забавно и обикновено.Обикновена забава.
Фериха:Но пак се връщаме на същото място.За теб е лесен бизнеса на място като Хилс,но аз не искам нещо такова.Ако искаш да говорим с учителя и да правим проекта по отделно.
Емир:Обикновенна забава Фериха.Лунапарк?!
Фериха:Лунапарк?!Добре.Супер!Добре,да помислим,минутка.Можем да направим алтернативен лунапарк.Можа вътре да има старо и ново.Като технологии от първите.От една страна може да има балерини,а от друга страна истините.Добре тогава.Аз да помисля над това и ще говорим.
Фериха:До скоро!
Емир:До скоро!

# 398
Кат се сетя че в вибокса имаше от 39 до 43 еп и сумати сценки преведени и издивявам smile3511всичко изтриха тия гадове #2gunfireГолямата Бтв #Cussing outа за труда на момичетата да не говорим fight
Даже беше преведен целия първи сезон и ги изтриха, след това започнахме с преводи във Викито, и от там ни изтриха преводите. Cry

# 399
Наде, като гледам клипчето чак носталгия ме хваща.Ей,колко се радвах на този епизод.
Преди епизода до последно се съмнявах,че ще има сватба и добре,че не съм била права Simple Smile

Много хубаво беше  Heart Eyes

# 400
Скрит текст:
16 започвайки съвместния си проект.
Фериха:Така,дойдох.Хайде да започваме.
Емир:Така.Какво ще кажеш за бизнес на забавлително място.
Фериха:Аз бях помислила за по-нормално място.Примерно здравен център.
Емир:Много скучно.
Фериха:А за мен е скучно забавлителния център.И без това всички ще се сетят първо за това.И плюс това ти си имаш клуб.Нелоялна конкуренция.
Емир:Добре!Да помислим тогава.
Фериха:Трябва да е нещо,за което никой няма да се сети.Кино,ресторант,всички ще мислят за такива места.
Фериха:Разбрахме се,нали?Ще работим над бизнеса на ферма.
Емир:Като говорехме за нещо различно,за това ли ставаше въпрос?Дори и майка ми от фейса си има бизнес от ферма Фериха.
Фериха:Добре!Хубаво,ти кажи тогава.
Емир:Забавно и обикновено.Обикновена забава.
Фериха:Но пак се връщаме на същото място.За теб е лесен бизнеса на място като Хилс,но аз не искам нещо такова.Ако искаш да говорим с учителя и да правим проекта по отделно.
Емир:Обикновенна забава Фериха.Лунапарк?!
Фериха:Лунапарк?!Добре.Супер!Добре,да помислим,минутка.Можем да направим алтернативен лунапарк.Можа вътре да има старо и ново.Като технологии от първите.От една страна може да има балерини,а от друга страна истините.Добре тогава.Аз да помисля над това и ще говорим.
Фериха:До скоро!
Емир:До скоро!

А аз се чудех какво толкова правят в тази библиотека - те проект съвместен имали.......Ех, който гледа само картинки....така се получава

# 401
Наде, като гледам клипчето чак носталгия ме хваща.Ей,колко се радвах на този епизод.
Преди епизода до последно се съмнявах,че ще има сватба и добре,че не съм била права Simple Smile

Много хубаво беше  Heart Eyes
А спомняш ли си какъв празник беше в темата, песни и танци до полунощ, и си мислехме, че щом се ожениха всичко, ще е наред, но не би?! Cry Това, което самите ФЕмир си причиниха взаимно, никой не беше в състояние да им го причини. Затова и до ден днешен смятам, че главните виновници за всички несгоди, които им се случиха са си самите те.
Искам отново да изживея тези вълнения с всички Вас, тук и затова с голямо нетърпение очаквам втория сезон, но по-рано от наесен няма да е. Sick

# 402
  • Някъде там
 Здравейте момичета  Hug  Hug Hug Най-накрая успях да ви изчета  newsm44

anilevI Честит ти рожденик да е жив и здрав и нека пътят му е обсипан само с положителни емоции   bigdance2  ura

Наде Много неприятно, че така са ви изтрили  #2gunfire. Толкова се радвам на преводите Ви   bouquet

Снощи имах гости и не можах да го гледам, но по късно ще се включа за Ф гледам, че сте я коментирали в предните странички  Grinning. Малката не ме остава на компа  Mr. Green

# 403
Капризче, а има ли откъде да гледаш епизодите, които си изпуснала?

ЧРД любов моя. Heart Eyes

# 404
Даже беше преведен целия първи сезон и ги изтриха, след това започнахме с преводи във Викито, и от там ни изтриха преводите. Cry
Да и първи сезон #2gunfire  Тв7 и те ВВ изтрили #Cussing outне го гледам ,но ме е яд #2gunfire

Капризче Hug

Общи условия

Активация на акаунт