Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 515
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро.anilevI да ти е жив и здрав рожденика.Много да ви радва Hug
Сега да кажа и аз за снощните две серии - мнооого се изнервих.Тази Фериха защо всичко крие от Емир..верно,че да стане филма,ама чааак пък толкова.То на любимия ако не сподели, на кой друг..Ама тва е..Зрителите трябва да се мъчим,да се ядосваме..Ся от мухата слон ще стане с тия криеници.

# 376
Здравейте. Hug
Ванина.  bouquet
Напълно се чувствам по същия начин като Неви, измамена за щастлив финал, защото наистина се очакваше да е такъв и в допълнение без финал на ПЕ. Вече като прочета, че даден сериал е продукция на Медия Япъм и определено, ще си имам едно на ум, защото като зрителка доста се опарих от Фатих и исие.
Що се отнася до туита на Каан, не му зная истинското име, си мисля, че всъщност ние почти не сме виждали съвместни снимки на Хазал и Чаги, а не, че нямат такива, каква е причината бих могла само да гадая, но, че имат общи снимки, сигурно е така.
Снежи, нямам нищо напротив относно предложението ти, но нямам преведени серийте от втория сезон, защото тогава превеждахме във Викито докато не го блокираха и имам само откъслячни диалози, но бих могла да Ви дам още две серий освен тези, които Рени пусна в един от предходните дни, но не зная как да ги кача в докса и да ги пусна в темата.
Рени, освен да ги пратя на теб 25 серия и изцяло ФЕмирския 56 епизод и ти да ги качиш в темата, какво, ще кажеш!?

# 377
Иве, ЧРД на момченцето ти, да е живо и здраво, честит празник и на теб.
В 11 оригинален епизод
Скрит текст:
Емир разбира истината за аборта на Гюндже и т.н., и съвсем скоро ни предстои да видим този момент, но първо ФЕмир се разделят и непосредствено след това разбира от самата Гюндже, но то пък друга интрига се заформя с Ханде и така до без край.

# 378
Пък Ханде с каква лека ръка действа зад гърба на Корай, захвърля всичко, най-верния си спътник, най-близкия си човек. #Crazy

Да, изобщо не отдава значение на това, че предава един от най-близките си приятели, само и само да достигне до целта - Емир. Той по-скоро й  е като някаква фикс идея.  Sneaky

# 379

Скрит текст:
Към кой епизод вече ще осъзнае, че има чувства към Корай?
Охооооо,
Скрит текст:
има много вода да изтече дотогава. В 44 серия той се жени за Гюлсум, която още не се е появила в сериала и е братовчедка на Фери. Едва когато го загуби разбра, че има чувства към него.
Мен обаче не успя да ме убеди, че го обича като мъж, а по-скоро тъжеше, че го загуби и няма винаги да е на разположение когато му щракне с пръст.
Даже Корай си има едно много сладко момченце.

# 380
Мерси, Наде.
Скрит текст:
Аз за Гюлсум знам, знам и за детето, че не я обича знам, че е от ЗП актрисата Mr. Green .Гледах вече доста неща на турски, но мислех, че има някакъв момент в който се осъзнава. Нали и преспаха заедно. Мислех, че преди това още се е усетила. Но все пак не съм на "ти'', дори на ''вие'' не съм с турския.

# 381
35
Скрит текст:
Heart Eyes
Е-Чувствам се толкова безпомощен…Ядосвам се на себе си, че стоя тук и мисля за нея.
К-Човек върви, върви и накрая се ядосва на себе си. Три месеца. За три месеца изживях любовта на живота си с жената на живота си. Нямаше да познаеш Ханде. Бяхме само двамата. Без грим. Без грим на лицето и отвън и отвътре.
Е-Няма значение. Лоша или добра, Ханде е истинска. А Фериха е една голяма лъжа.
К-Истинска…Коя точно е истинската? Тази, която обичах толкова години и успях да хвана ръката й накрая и ме накара да се чувствам като в Ада  три месеца…Това ли е истинската Ханде? Или тази от чийто чувства се страхувам, когато погледна в очите й…Тази от чийто мисли се страхувам ли е истинската Ханде? Коя е истинската.
Е-Казах и, че, ще обичам всичките й лица. После тя дойде и каза-имам само едно лице, обичай ме ако можеш?! Обичам я. Обичам я, дори когато я мразя.
К-И аз.
Е-Мразя се, защото все още я обичам.
К-И аз я обичам. Тя е толкова лоша, студена, но я обичам. Обичам дори и злото в нея, ей така, на пук.

# 382
Наде  Hug ей това се нарича мъжки разговор  Grinning

# 383
35
Скрит текст:
Heart Eyes
Е-Чувствам се толкова безпомощен…Ядосвам се на себе си, че стоя тук и мисля за нея.
К-Човек върви, върви и накрая се ядосва на себе си. Три месеца. За три месеца изживях любовта на живота си с жената на живота си. Нямаше да познаеш Ханде. Бяхме само двамата. Без грим. Без грим на лицето и отвън и отвътре.
Е-Няма значение. Лоша или добра, Ханде е истинска. А Фериха е една голяма лъжа.
К-Истинска…Коя точно е истинската? Тази, която обичах толкова години и успях да хвана ръката й накрая и ме накара да се чувствам като в Ада  три месеца…Това ли е истинската Ханде? Или тази от чийто чувства се страхувам, когато погледна в очите й…Тази от чийто мисли се страхувам ли е истинската Ханде? Коя е истинската.
Е-Казах и, че, ще обичам всичките й лица. После тя дойде и каза-имам само едно лице, обичай ме ако можеш?! Обичам я. Обичам я, дори когато я мразя.
К-И аз.
Е-Мразя се, защото все още я обичам.
К-И аз я обичам. Тя е толкова лоша, студена, но я обичам. Обичам дори и злото в нея, ей така, на пук.

хаха много забавни всеки си пее неговата песен

# 384
Правилно ли ви разбирам момичета за финала.....
Скрит текст:
знаели сте че има хепи енд,гледате усмихнатите Ф и Емир...отдъхвате и тъкмо се отпуснахме и се зарадвахте че всичко свърши чухте изтрелите и как пада документа за брак ли???????? Аз ще получа инфаркт !

# 385
Добро утро  Hug Вани,  bouquet Иве да ти е жив и здрав ,много да те слуша и радва   bouquet хубав ден

# 386
  • София-в сърцата на моите деца
 Sad

# 387
Правилно ли ви разбирам момичета за финала.....
Скрит текст:
знаели сте че има хепи енд,гледате усмихнатите Ф и Емир...отдъхвате и тъкмо се отпуснахме и се зарадвахте че всичко свърши чухте изтрелите и как пада документа за брак ли???????? Аз ще получа инфаркт !
Не,
Скрит текст:
ние знаехме предварително, че Хазал няма да участва в третия сезон както и за смъртта на Фериха. Затова аз лично не гледах финалната сцена в ефир по време на излъчване на епизода, именно защото знаех какво предстои.

# 388
anilevI, да ти е жив и здрав рожденика,много е хубава тортата му  newsm10

Във втори сезон ще видите лошия Емир и всички дружно(предполагам) ще му се ядосваме Simple Smile

Само първите една, две серии след като разбра беше зъл. След това почна да се пропуква и беше много сладък.

# 389
какво да ви кажа,изгледах де що има,с превод без превод,знам принципно кое след кое,но не мога да не кажа,че все едно НИЩО НЕЗНАМ...интересното на филма е дилозите,разговорите,а и не смо думите заедно с изражението и жестовете им,някак се вплитат....все едно гледам нов филм с дублажа,съвсем различно е.
Изказвам блаогдарност и на Надето за нейните толкова емоционални диалози,които ни пуска по хапка по хапка,много е сладко Peace

Общи условия

Активация на акаунт