Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 778
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • Някъде там
Ами в предната тема на последната страничка писаха в коя фейсбук страница могат да се гледат. Благодаря, че попита мила   Hug.

Рени Hug

# 406
извинявам се за тъпия въпрос,ама кой сериал е ВВ  newsm78

# 407
Великолепния век Laughing

# 408
Великолепния век Laughing
а ясно  Mr. Green този форум  #2gunfire

# 409
Добър ден на всички!  Hug

Иве честит ти празник и  newsm59 на малкият мълчуган, да ви радва много.
Рении   newsm51 Наде  newsm51

Те гадовете от Btv си мислат, че като изтриват и опропастяват труда на момичетата това ще ни спре да разнищим и си преведем каквото ни интересува, тъпаци.

# 410
Зверче, Hug подписът ти е супер  Heart Eyes
Скрит текст:
с тоя бич  Mr. Green

# 411
Здравейте, момичета.  Hug
Нямате изчитане, ей. Но изобщо не се оплаквам. За мен е удоволствие да ви чета.   bouquet

Във вчерашните епизоди много ме ядоса  Ръза-чепика Mr. Green. Що за баща е този?  ooooh! Готов е ей така, да даде дъщеря си на някого, само, защото я искат. Боже..  Rolling Eyes А тя милата изобщо и не подозира какво готвят зад гърба й.
Аз ако бях на нейно място, не само, че щях веднага да си стегна куфарите, ами щях на всичките да им кажа в очите ''Абе ей, аз си имам гадже и той е Емир Сарафоолу - най-красивия мъж в Турция. За какъв Халилудко искате да ме жените бе, ей.. айде бай-бай.  Laughing ''.
Голям ''сладур'' е тоз Халилудко бее, може ли такава красота, такова изящество.. не мога да повярвам какво виждат очите ми щом го погледнат.  Mr. Green

В какви неща само се оплетоха Фериха и Корай, не е истина.  ooooh!
Емир като че ли има малки съмнения, но не вярва и не иска и да мисли, че има нещо между гаджето му и най-добрия му приятел, докато Ханде.. ах, Ханде. Готова е на всичко, за да може Емир и Фериха да се разделят, за да може едва ли не след това тя да тръгне с него. Той наистина й е станал някаква фикс идея.
Изобщо не се замисли ''Това все пак е Корай.. не може да тръгне с гаджето на най-добрия му приятел.'', а веднага реши да вярва в удобната за нея ''истина''.
Корай и Гюндже ме ядосват.. не могат ли сами да разрешат проблема?! Разбирам, че е много трудно за тях, но сега Фериха е принудена да лъже Емир отново.

Яя вижте Фери какво се готви да направи.  Laughing

До скоро.  Hug

# 412
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Вани,   bouquet

Клоди,  bouquet Наде,  bouquet

anilevI, честит рожден ден на момченцето ти!  bouquet Да ви е живо и здраво, много щастливо и обичано!

# 413
Скрит текст:
с тоя бич  Mr. Green
Релаксче  Hug
Скрит текст:
ма немоъм са удържим да не го турнем в подписа, голема работа е този Деимън

# 414
Ами в предната тема на последната страничка писаха в коя фейсбук страница могат да се гледат. Благодаря, че попита мила   Hug.

И аз нея имах в предвид.
Привет и на появилите се по-късно. Hug
Скрит текст:
Това е сина на Корай и Гюлсум, казва се Каан, голям сладур е.

# 415
и на моя синковец му пускаме дълга коса....обожавам момченца с къдрички и по дълга коса,а не офъкани...

# 416
Скрит текст:
с тоя бич  Mr. Green
Релаксче  Hug
Скрит текст:
ма немоъм са удържим да не го турнем в подписа, голема работа е този Деимън
Скрит текст:
аз съм му фенка още от Изгубени  Mr. Green като умря там спрях да гледам сериала  Mr. Green  той е имал връзка тогава с тази където му играеше сестра  Mr. Green

# 417
Хазал участва в социален проект за защита на животните.
Hazal participating in a social project for the protection of the animals...

Чаги в онзи странен за мен зализан негов период. Rolling Eyes

# 418
Съжелявам но последната снимка на Чагии я заличавам от паметта си,двама зализани с чаша вино....НЕ НЕ

# 419
прилича на гей така зализан  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт