Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 775
  • 727
  •   1
Отговори
# 420

Голям ''сладур'' е тоз Халилудко бее, може ли такава красота, такова изящество.. не мога да повярвам какво виждат очите ми щом го погледнат.  Mr. Green

Hug Joy JoyВсички ще прогледнете Mr. Green

Дзверче HugИлда Hug

Ужасен е зализан Laughingвиж мойта либоф е в друго измерение Mr. Green

# 421
Зверче, Hug подписът ти е супер  Heart Eyes
Скрит текст:
с тоя бич  Mr. Green
Релаксче  Hug
Скрит текст:
ма немоъм са удържим да не го турнем в подписа, голема работа е този Деимън
Скрит текст:
аз съм му фенка още от Изгубени  Mr. Green като умря там спрях да гледам сериала  Mr. Green  той е имал връзка тогава с тази където му играеше сестра  Mr. Green

Скрит текст:
ха ха, както казват тук, всичко си остава ва семейството  Mr. Green

# 422
Клоди, ще се осъзнаят те за Халилудко,ама ще е вече късно не си го даваме  Mr. Green заплют е

# 423
Аааа, Рени, искам да остана сляпа и да не проглеждам за Халилудко. Joy

Скрит текст:
В АКВАРИУМА: Уж говореха за рибите, а Фери имаше в предвид прослойките в обществото.

Е -Като бях малък татко ми беше купил аквариум.
Ф -Животът е като войната м/у малките и големите риби. Големите риби изяждат малките риби. За малките няма никаква надежда в тази война. "Големите риби" не симпатизират на "малките риби".
Ф-А какво стана с аквариума ти?
Е- Умряха и татко ги почистили, изхвърли ги без дори да забележи.
Ф- Той винаги ли е бил такъв без чувства, толкова безсърдечен?
Ф- Вярваш ли на баща си, аз познавам теб но него???За него не мога да бъда сигурна т. е не му вярвам.Не го познавам както познавам теб.
Е- Аз познавам баща си, той не е добър баща, но е добър човек   ... исках да си починем с теб заедно като се разходим, а ти развали всичко.  

Joy

# 424
Мн ви благодаря за пуснатите 2 серий,аз харесвам пове4е втория сезон а и емир му отива да е лош.мн се изкефих когато фери вав 66 серия така им отряза наита видях физйономята на оная покер фейс както казва хандето ама и явуз я отрязамн се радвам 4е превеждате откъсите и диалозите все едно знаете какво ме интересува  абе мн сте яки newsm10

# 425

Чаги в онзи странен за мен зализан негов период. Rolling Eyes

Ма той така не прилича на себе си, не ми харесва. Дори и в първи сезон все още не изглежда толкова мъжествен, но във втори вече е нещо друго. А за Халилчо, ми той и като гетест петел, като се сетя как налита да се бие с Емир и ми става смешно.

# 426
Скрит текст:
22 На брега след като пребиха Мехмет.
Фериха-Добре ли си?
Емир-Според теб, заради този който ми открадна колата ме прибраха  полицаите а тогава само един исках да е до мене но....те нямаше. Фериха зашо не можеш да  гледаш в лицето ми, погледни ме, ти  не ми вярваш, мислиш че аз накарах някой да го бие така ли….!?
Фериха-Емир.
Емир-Ти не ми вярваш.
Фериха-Емир вярвам ти.

Скрит текст:
Продължението на сцената.
Емир-Полицая или друг не ме интересува дали ми вярват но ти ако не ми вярваш Фериха….
Фериха -Аз ти вярвам...ако не ти вярвах...ако не ти вярвах...ако мислих че ще правиш такова нещо....всичко щеше да свърши.
Емир- Ние да се правим че всичко  е минало че....хайде да говорим..какво щеше да ми кажеш пак за онзи безсмислен разговор  в училището ли(нали се скараха за Мехмет)....мълчиш пак неможеш да ме погледнеш...Нали си казахме че вече нищо няма да крием  Фериха...кажи ми сега какво щеше да ми разкажеш!
Фериха-За себе си щях да ти разкажа.
Емир-За себе си? Една Фериха ли има която не познавам?
Фериха -Ще ти разкажа за тази Фериха която не познаваш.
Емир-Която не познавам?....Вярно от толкова неща..бягане ..гонене не можахме да се опознаем... т.е. аз се влюбих в жена която не познавам...

# 427
Аа, не ми харесва Чаги така зализан.  Naughty Идва ми прекалено сладникав, направо все едно е "отишъл" на другия бряг.  Mr. Green

Но това вече е друго. Heart Eyes

# 428
Клоди, ще се осъзнаят те за Халилудко,ама ще е вече късно не си го даваме  Mr. Green заплют е
Абсолютно Laughingнаш е Mr. Green

Наде Joyи да прогледнеш някога биттии Mr. Green

Цвети Hug

Цитат
Дори и в първи сезон все още не изглежда толкова мъжествен, но във втори вече е нещо друго. А за Халилчо, ми той и като гетест петел, като се сетя как налита да се бие с Емир и ми става смешно.
Peace Joy

# 429
Рени казваш и да го искам след време Халито, ще е битееее и олмаз. Joy

Статия за Чаги с днешна дата, в която се разказва за един негов приятел Kerem Catay, който го е подкрепял в трудните за него дни, дава му съвети за крачките, които тепърва, ще трябва да предприеме и вярва в успеха на бъдещият му проект.

http://www.ayakligazete.com.tr/Section/content/11/845

И превода на английски.
INFO..CAGATAY ULUSOY IN SAFE HANDS...
~ After previous week's events Cagatay has left hiself entirely in the hands of his new boss Kerem Catay, who has supported him the most this difficult for him period..
~ Although Kerem hasn't made any kind of statement, he was always behind Cagatay..Not only as a boss but as a big brother as well.
~ They speak many times during the day on the phone.Kerem is trying to advise him on what steps he should take from now on..
~ CU has left the unfortunate events on the past and feels pretty lucky to work with Kerem Catay.Ay Yapim trusted him with a new contract.They are sure that Cagatay will carry even higher the company's name...(that he'll succeed in his new project).

# 430
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Рени  Laughing Тази торта като за теб...

Скрит текст:
Оффф много се разочаровах,че Каралаин стана вампир едвам я понасях а сега и вечени мъки пффф

# 431
прилича на гей така зализан  Mr. Green
и то мазен  Joy,както казва моя мъж

# 432
Рени  Laughing Тази торта като за теб...

Скрит текст:
Оффф много се разочаровах,че Каралаин стана вампир едвам я понасях а сега и вечени мъки пффф
Hug  bouquet  bouquet  bouquetНали чухте Mr. Greenза мен е fight

Тя става добра после Peace

Наде тоя Керем  не е ли шефа на продуценската къща с която подписа договор Чатай newsm78Той е  Peaceсупер Laughing

# 433
и аз искам торта пък  Cry

# 434
Рени, май да, на Ay Yapim е.

Ето и за всички ни, Еклерова малина. Рени нали си ми дружка и ти си вземи, въпреки, че се скръндзееш и не даваш от твоята. Crossing Arms Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт