Нужен ми е поглед отстрани ...

• 18 963
  • 341
  •   1
Отговори
# 165
  • София
.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 00:19 от Andariel

# 166
Най-добре е да остави човека на мира, да се разведе, и да му даде шанс да се появи в живота му жена, която да го обича! Иначе ще го съсипе психически с глупостите си!
Аз не останах с впечатление,че той е недоволен от брака newsm78
Обожава детето,допитва се и разчита на жена си.....
А иначе и аз си помислих,че сигурно има някой друг в сърцето й.Обаче това реална връзка ли е или не,само тя си знае.
Ще цитирам Andji_B :
"Но в картинката имаше и друг. Приятни разговори и не консумирано привличане... Друг, когото бях идеализирала до безобразие, абе класика."
Ако имаше паралелна връзка с друг,нямаше да се дразни от разни битовизми и щеше да е доволна ,че има на кой да остави детето..... newsm78

# 167
  • София
Повече не ме питайте.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 00:19 от Andariel

# 168
Не е задължително да има паралелна връзка .
Тя казва , че няма .
Може да е човек от преди .
Елия , много те обичам , не ми се сърди , но ако има шанс да си с голямата любов , защо не го направиш ?
Всеки има право на щастие !  Hug bouquet

# 169
Успех в решението, Елия. Simple Smile

# 170
Защото не знае какво се случва, затова! Готов е на маймуна да се прави, защото тя му поставя ултиматуми под формата на изисквания, срокове и пр. Повече не ме питайте.

Дежа вю...

# 171
Хм ... явно тук става нещо , което ми е убягнало ... гледам изтрити постове ...
Ако някой е , чел темата на Вилико за любовниците и вади думите ми от контекста се чувствам длъжна да поясня . Там коментирахме ситуацията на потребителката Денити и аз споделих , че съм имала подобна ситуация . Нямам паралелна връзка . Не се виждам с друг мъж и не сравнявам моя с никой . Проблемите в моята връзка не са заради друг мъж , а по - скоро заради различното ни светоусещане .
Другият мъж ... е сложен случай . Дълга история и стара . Аз просто споделих , че още много го обичам , подкрепям и той винаги ще е много специален за мен . Това лошо ли е ? Или щом си омъжена всички други чувства , усещания и т.н. изчезват ?

Елия , много те обичам , не ми се сърди , но ако има шанс да си с голямата любов , защо не го направиш ?
Всеки има право на щастие !  Hug bouquet

Знам  Heart Eyes И аз те обичам .
Мога да съм с него , да . Преди малко даже говорихме пак , нищо , че не съм го виждала от три години .Но ... не мисля , че е правилно . Не мога да разруша всичко и да се втурна с главата напред . Ако бях на 23 г. примерно сигурно щях да го направя , но сега ...
Плюс това преди години аз взех напълно съзнателното решение да съм със съпруга ми , а не с него ... така че ... Rolling Eyes

# 172
Другият мъж ... е сложен случай . Дълга история и стара . Аз просто споделих , че още много го обичам , подкрепям и той винаги ще е много специален за мен . Това лошо ли е ? Или щом си омъжена всички други чувства , усещания и т.н. изчезват ?
Това вече е съвсем различно положение.
Не е лошо да имаш и други усещания и чувства , стига те да НЕ влияят на брака ти.
А при теб явно оказват влияние.Дори и да не го съзнаваш....
Може би подсъзнателно правиш сравнение.....може би идеализираш стария, и на фона на това мъжът ти ти се струва грешния избор.....може би съжаляваш за този избор, дори да не смееш дори пред себе си да признаеш , че си сбъркала....Кой знае!
А и вече едва ли има значение май.
По-важното е да си дадеш ясна сметка дали можеш да живееш по този начин цял живот.
И кое ще  е по-малкото зло.
Защото, поне моето впечатление е такова, щастливо решение на казуса няма.

# 173
И вероятно никога не го е обичала!
Това е малко крайно според мен. Къде изобщо го пише.
А иначе, че може в момента да не го обича, може. И аз не го обичах моя съпруг по това време. По скоро бях забравила, че го обичам, улисана в мисли по другия.
Няма реален мъж, който да може да удържи на конкуренцията на въображаем противник. На въображаемия все му миришат на теменужки чорапите  Wink
Анджи , много ти благодаря за всичко написано   bouquet Прочетох го много внимателно , няколко пъти . Намирам се в ситуация , в която просто трябва да променя погледа си върху нещата в семейството .
Никъде не съм писала , че не обичам мъжа си . Но в момента ми е трудно да съм около него . Осъзнавам , че и аз имам вина за ситуацията , която разглеждаме .
Ще послушам съвета ти  Hug
Андариел няма да я коментирам , тя е компетентна по всички въпроси - деца , мъже , коли ... няма проблем . Ние простосмъртните , обаче отвреме на време си имаме проблеми .

# 174
Краси , не е така бе жена . Никой не сравнявам . Аз съм избрала с кой да съм . Другият трябва да изчезне от лицето на земята ли ?
А и не се знае дали съм сбъркала ! По - скоро не съм . Не познавате хората за които говорим и няма нужда се обясняваме по този казус .

# 175
Елия , в такъв случай е по-добре да послушаш съвета на Анджи ! Hug
Желая ти да съумееш да  постигнеш хармония в брака си , така че да няма ощетени !  bouquet

За другия мъж - прекрасно е да имаш някой , който те обича , независимо от времето и разстоянията ! Heart Eyes  bouquet
Благословени са хората с такъв късмет! Heart Eyes

# 176
Никога не бих нарекла "такъв късмет" една неизживяна загубена любов...

# 177
Аз когато се зажених,така се случи ,че бях с двама мъже.Вече нямаше на къде и трябваше да направя избор.Никога не съм си задавала въпроса ,правилен ли е бил той.Защото кой би могъл да каже на къде щяха да се развият нещата,ако бях тръгнала по другия път...
Човек не трябва да съжалява за постъпките си,да гледа винаги напред и да не се връща в миналото.

# 178
Никога не бих нарекла "такъв късмет" една неизживяна загубена любов...
Никога не казвай никога! PeaceОсвен това  happy mama има предвид, колко е хубаво да има някой който те обича безрезервно въпреки всичко.Да, абсолютен късмет е да срещнеш в живота си такъв човек.Не всеки има този късмет!

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 13:39 от MALVINA

# 179
Може да е супер да имаш такъв човек, пък и аз не съм казала, че нямам – но си е шибан късмет! Това няма как да се промени...

Общи условия

Активация на акаунт