Нужен ми е поглед отстрани ...

• 18 963
  • 341
  •   1
Отговори
# 180
Може да е супер да имаш такъв човек, пък и аз не съм казала, че нямам – но си е шибан късмет! Това няма как да се промени...
Ок, така го усещаш ти и уважавам мнението ти.Но все пак темата е друга, нека не я откланяме Simple Smile

# 181
Ми не е друга, защото и според мен тази любов е бръкнала надълбоко и е застрашила брака, нищо, че авторката не си го признава дори пред себе си. Няма как да си хапнал шоколадова торта, която е божествена, пък после отново да се задоволиш с обикновената ванилова, дето я ядеш всеки ден...

# 182
Никога не бих нарекла "такъв късмет" една неизживяна загубена любов...
Никога не казвай никога! PeaceОсвен това  happy mama има предвид, колко е хубаво да има някой който те обича безрезервно въпреки всичко.Да, абсолютен късмет е да срещнеш в живота си такъв човек.Не всеки има този късмет!

Точно това искам да кажа !  bouquet

Вили , защо да е загубена любов ?
Понякога хората запазват любовта си , независимо , че не са заедно .
Дори точно след осъзнат избор да не са заедно .
И наистина е прекрасно ! Heart Eyes
Не се случва на всеки и не се случва със всеки .
Затова за мен си е голям късмет да имаш такава любов !  bouquet

# 183
Ами, съжалявам, ама да не искаш да си с човека, дето наричаш голямата си любов - е оксиморон! Значи или не е любовта, или не е човека!
Да обичам някого с цялата си душа - автоматично предполага да искам да съм с него завинаги.

# 184
Съмнявам се, че каквато и да е неизживяна голяма любов се отразява добре, независимо дали е възникнала преди или по време на брака.

# 185
Ами, съжалявам, ама да не искаш да си с човека, дето наричаш голямата си любов - е оксиморон! Значи или не е любовта, или не е човека!
Да обичам някого с цялата си душа - автоматично предполага да искам да съм с него завинаги.
Не винаги това което искаме е възможно.Това, че ситуация и обстоятелства в живота ти не позовляват да си с голямата ти любов не означава, че тя не е такава или че не е това човека.

# 186
Не винаги това което искаме е възможно.Това, че ситуация и обстоятелства в живота ти не позовляват да си с голямата ти любов не означава, че тя не е такава или че не е това човека.

А, дойдохме си на думата! Обстоятелствата ви разделят, значи късмета е кофти!

# 187
А, дойдохме си на думата! Обстоятелствата ви разделят, значи късмета е кофти!
Тц не позна, не си дойдохме на думата Simple SmileЖивотът не е свършил с това, че моментната ситуация те разделя с някого.Животът е шарен и непредсказуем и не знаеш дали пътищата им отново няма да се пресекат.Simple Smile

# 188
Щом днес са разделени, значи е лош късмет. Ти го приемай както искаш, за да се успокоиш. От такова нещо щастие не бих изпитала.
И съм имала такъв човек и пределно ясно знам какво пиша.

# 189
Щом днес са разделени, значи е лош късмет. Ти го приемай както искаш, за да се успокоиш. От такова нещо щастие не бих изпитала.
Вили, аз вече писах че уважавам мнението за това, но става досадно да тропаш с крак и да оспорваш различните гледни точки.И да , нещата ще ги приемам както искам и без твоето разрешение и не за да се успокоя, а зщото имам други разбирания за живота.
Аз също съм наясно какво пиша! Peace

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 14:17 от MALVINA

# 190
Дами, аз предлагам "world peace"и да си стискаме ръцете  Grinning
Лично бих искала да се извиня на Андариел, ако моят коментар е бил поводът за разгорелите се страсти. Смятам, че този й пост е абсолютна десятка и си заслужава да се вземе предвид.
Защото не знае какво се случва, затова! Готов е на маймуна да се прави, защото тя му поставя ултиматуми под формата на изисквания, срокове и пр. Повече не ме питайте.

Дежа вю...
Дежа вю и за мен. Моят съпруг инстинктивно усещаше, че се случва нещо в главата ми, защото реално нямаше никакви индикации. И не, не казвам, че откровен разговор помага. Ние едва наскоро говорихме за този си период, съвсем приятелски, без нападки, без обвинения, като нещо, през което сме преминали хем заедно, хем поотделно.
Тогава много ми помогна и нещо, прочетено в една книга за детско възпитание. Пусто не помня ни автор, ни заглавие, но се казваше “Place the oxygen mask on your own face first, before helping others.” За себе си осъзнах, че първо аз трябва да се чувствам добре, преди да накарам хората около мен също да се чувстват добре, което беше и тезата на авторката. Начините да се чувстваш добре са различни за всеки и няма да ги коментирам.

Защото, поне моето впечатление е такова, щастливо решение на казуса няма.

Моето впечатление е, че от всяка ситуация има поне един изход. Това, че в един момент не го виждаме, не означава, че не съществува, щастлив или не е въпрос на лично усещане.
Успех на Елия. Hug

# 191
Вили, аз вече писах че уважавам мнението за това, но става досадно да тропаш с крак и да оспорваш различните гледни точки.И да , нещата ще ги приемам както искам и без твоето разрешение и не за да се успокоя, а зщото имам други разбирания за живота.

Ами, въобще не тропам с крак – само ти показах, че дори в лично твоите постове – има противоречие и както и да си самовнушаваш, че изглежда – факта си е факт. Както и да е. Стискаме си ръцете   bouquet

# 192
Ами, въобще не тропам с крак – само ти показах, че дори в лично твоите постове – има противоречие и както и да си самовнушаваш, че изглежда – факта си е факт. Както и да е. Стискаме си ръцете   bouquet
Нито ми показа, нито ме убеди. Но както и да е , няма как да сме еднакви .Мир! Peace
Както Andji_B е написала, за всяка ситуация има изход.Съгласна съм с това!Елия успех!  bouquet

# 193
Благодаря ви момичета .
Хепи и Малвина -   bouquet много точно сте изразили и моите мисли и чувства .

Анджи - така е . Трябва да започна от себе си . Очевидно е наистина , че щом аз не съм добре и другите около мен няма да са ... Rolling Eyes
И причината за това не е другия мъж . Както казах , аз мога да бъда с него . Но не искам . Не и в този момент .

# 194
Не ти е лесно Елия.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт