Нужен ми е поглед отстрани ...

• 18 896
  • 341
  •   1
Отговори
# 315
Demetrio , да , така е , има сходство , но тук коментирах факта , че твоя мъж нищо не работи , което е в пъти по-дразнещо и натоварващо . На Елия мъжът полага усилия , но не винаги му се получава с резултата .

Елия , мила , "проблемът" ти е , че си сбъднала много рано мечтите си и сега малко ти е скучно ! Hug  Heart Eyes bouquet
Ти просто имаш всичко ! Heart Eyes

# 316
Може ли нещо да те попитам(може да те озадачи но все пак),каква зодия е съпругът ти?

# 317
Елия , мила , "проблемът" ти е , че си сбъднала много рано мечтите си и сега малко ти е скучно ! Hug  Heart Eyes bouquet
Ти просто имаш всичко ! Heart Eyes

Peace
Трябва ти ново предизвикателство. Работата ти върви, може би вече дори рутинно, на мъжа си бизнеса нагласи, сега се чудиш накъде да впрегнеш енергията си.  Laughing

# 318
Дай Боже всекиму такива "проблеми" ! Grinning

Може ли нещо да те попитам(може да те озадачи но все пак),каква зодия е съпругът ти?

Това със зодиите изобщо няма връзка .
Моята голяма любов и бившият ми съпруг са една и съща зодия , но има светлинни години разлика между тях , във всяко отношение . Peace На двата полюса са .

# 319
Аз и затова стискам зъби , защото осъзнавам , че съм сложила очилата с които го виждам черен  Confused По - скоро се чудя кое доведе до това ...................
Чудя се обаче защо не съм щастлива................
На казвам , че и аз съм много лесна ... особен човек съм , не съм чувствителна , има някаква студенина в мен определено ... но това е просто характер . Не съм лигла и много съм се борила за всичко . За десет години трябва да ме е опознал и да му е ясно , че няма да тичам да го прегръщам на входната врата , но правя много други неща за него и семейството ...
Нямам претенции, че съм права , но....моето мнение:
виждаш го черен, защото в началото си го гледала с други очи.Виждала си един добър, работлив, уверен мъж, приела си, че в него има голям заряд и потенциал.А с годините си открила, че той всъщност няма висотата на твоите амбиции, или поне няма силата да ги осъществи.И това те дразни според мен.Очаквала си едно, а сега се получава друго.
Но, както очакваш той да те е  опознал и приел такава, каквато си ("...няма да тичам да го прегръщам на вратата....."), приеми и него, такъв, какъвто е.
Сигурно не е лесно да се бори човек с разочарованието, но....ако смяташ, че като човек си заслужава....защо поне да не опиташ?!

# 320
Ех , Краси , чак пък разочарование ! Grinning
Пък и тя нали това прави , опитва се да го приеме такъв , какъвто е , реален , а не идеализиран .

# 321
Това, което казва Краса - е самата истина. Отнася се до много двойки днес, които, след свалянето на розовите очила първите години - в един момент осъзнават, че просто не се допълват, не си приличат и не са един за друг. Трудно е да приемеш, тоест да се примириш да бъдеш с човек, от когото не получава каквото искаш и не е това, което ти се иска. Ако имате деца -решението и избора става по-лесен,защото се пречупва през тях.
И да, в случая и аз виждам разочарование, когато даваш много - очакваш много.
Не зная до къде е стигнала авторката, нямаше ме известно време из форума.
Но искам само да споделя как тези дни видях една позната, която живее с неподходящия избор. Той не е за нея, тя го знае, но остава, така за една година близо е заприличала на чужд човек, тоест нищо общо със себе си, нещастна и тъжна. Понякога просто борбата не си заслужава.

# 322
Зодия Водолей е . С присъщата разсеяност и дезорганизираност за повечето от тях .
Има си значение в неговия случай зодията , да ...

Трещи - мислиш ли ? То на мен вече не ми остана енергия ... Ще ми се да не правя нищо известно време , да мисли малко повече той за по - важните неща ... Онзи ден ме попита колко му е наема за помещението в което работи  Confused

Вилико е права - страх ме е и мен , че просто ще изгубя себе си , в името на това че имам хубаво семейство и дрън-дрън ... Confused Знам , че звучи абстрактно , но вярвам че ме разбирате ... В момента се чувствам като робот . Никакви чувства , емоции ... нищо . Само си върша нещата и така ...

Хепи , на теория имам всичко ... ама защо не ми е добре ?

Може би прекалено много се вглеждам или наистина съм от хората , които вечно трябва да събарят стени с глава / образно казано / ... Simple Smile

# 323
Елия - колко време мина вече? От кога точно изпитваш тази безразличност и монотонност?
Защото ако ще даваш шанс - то и той си има срок, да чакаш с години да проработят нещата - също става безсмислено.
В цялата тази работа мъжът ти поне усеща ли вече, че има проблем? Или все още е на вълна - няма нищо сериозно, тя е просто нервна...

# 324
Елия , дали не си преуморена ? Tired
Съдейки по себе си , когато ми дойде свръхнапрежението и натоварването от ежедневието , на мен също ми е трудно с емоциите , точно като робот ставам , върша всичко машинално . Tired
И друго - идеята да държиш всичко под контрол също отнема енергия и емоциите остават на заден план .
Мисля , че това те изпива , факта , че не можеш да си сигурна и спокойна , че той ще поеме поне своите отговорности .

# 325
  • Най-сетне у дома
А всъщност толкова ли е странно, че животът с човек, когото не харесваш, е тежко и тъжно занимание? Аз не познавам човек, комуто това да се е отразило добре.
Елия  Hug  

# 326
Елия, от това което описваш, си мисля, че не е само дезорганизираност поради зодията, а си е жива безотговорност - да не знаеш наема на помещението, в което работиш Rolling Eyes.
Според мен е време да преминеш от изчакване към действие, по-малко уморена няма да станеш, а да стоиш вечно нащрек е мисия свръхчовешка.
Ще ти цитирам една мисъл - по-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

# 327
Досега си го водила за ръчичка, сега искаш да бяга 100 м с препятствия.  Не прави тази грешка с детето.

# 328

Мисля , че това те изпива , факта , че не можеш да си сигурна и спокойна , че той ще поеме поне своите отговорности .
Да , най - вече това ме дразни  Confused

В цялата тази работа мъжът ти поне усеща ли вече, че има проблем? Или все още е на вълна - няма нищо сериозно, тя е просто нервна...
Аз даже не съм нервна . Просто съм ужасно безразлична  Confused Затова казах , че съм като робот. Усеща се определено и се старае ... засега .
А всъщност толкова ли е странно, че животът с човек, когото не харесваш, е тежко и тъжно занимание? Аз не познавам човек, комуто това да се е отразило добре.
Елия  Hug 
Много си права . Аз просто не се чувствам на мястото си ... Rolling Eyes
Досега си го водила за ръчичка, сега искаш да бяга 100 м с препятствия.  Не прави тази грешка с детето.
Развесели ме ... Обаче аз стоте с препятствия не съм ги поискала от вчера ...

# 329
  • На остров
Елия Hug чисто и просто казано не си щастлива, имането на всичко не може да те направи по щастлива и то го осъзнаваш сама.

За зодиите вероятно има значение и ти коя си и как си пасвате. Моя любим е водолей и съм безкрайно щастлива - дава ми всичко това, от което аз имам нужда.

Общи условия

Активация на акаунт