Настроението на жените..

• 8 104
  • 71
  •   1
Отговори
# 15
Соте, от хормоните е.  Mr. Green Тоест няма как да се промени бързата смяна на настроението.  Mr. Green
Докато не го изпитах на свой гръб не го разбирах  Peace. Сега ,когато видя жена да се разгневи за нещо елементарно вече знам защо  Mr. Green и повярвайте ми ,съчувствам и най-искрено .

# 16
Жената е отражение на любовта на мъжа:  Laughing

Цитат
Ако на твоя съсед тревата е зелена – това означава, че ти не поливаш твоята трева.
Аз непрекъснато повтарям на своята съпруга Лиза:
-     Ти се великолепна! Ти се желанието на моето сърце. Ти си превъзходна!“Kissing Heart
Защо го правя? Първо, това й помага да разцъфти, защото жената изобразява любовта на своя мъж“
Второ, това помага на моето сърце винаги да бъде влюбено в нея.
Силата и живота са подвластни на езика.
Лиза сега е на 51 години. Наскоро беше в столицата и един лекар й казал „Аз мислех, че още нямате 40“. Тя отговорила „Това е защото моят мъж много ме обича“

Запомнете, жената се явява отражение на любовта на своя мъжHeart Eyes    Kissing Heart

http://jenskologia.com/2013/01/otrazhenie-love/     kiss  

# 17
Сурела, обаче истина е някъде там, защото съм виждала жени , които направо се гавраят с тази мъжка любов.

# 18
  • Бургас
На мен ми се случва всеки ден да изпадам в кофти настроения, за които дори и самата аз няма обяснение.Но предполагам сега понеже съм си вкъщи, гледам малкото дете и мозъка не е кой знае колко затормозен с други неща, с работа и т.н. ангажименти извън къщи, та положението става огнеопасно ако нещо не ми е на кеф.Отнася го най-близкия до мен.
А хормона като ме блъсне и отиде коня в реката ..........

# 19
Не мисля, че е само от хормоните. С времето организмът свиква
с хормоналните нива. Пролактинът може да те скапе, но след
година и нещо кърмене си толкова претръпнала, че не го усещаш.
И други хормонални промени могат да се преодолеят, ама това е въпрос
на осъзнатост и известна доза магия.

А защо си меним настроението? Ами защото можем. От жените не се
изисква да са тъврде сериозни. Модерният мъж, забелязвам, мени настроението
си малко като жена, в сравнение с дядовците ми и баща ми. От момчетата днес
(а са момчета докъм 35) се очаква да се по-нестабилни. Като имаш очакването,
мениш си и настроението.

А иначе има и още нещо. Забелязах, че дори след качествен по всички
стандарти секс силно разлюбвах мъжа си, дотолкова, че чак да ми е противен.
Оказва се нормално било: бозайнически инстинкт да се чупиш надалеч след размножаването.
А на рационално ниво търсиш всякакви причини защо не ти харесва, не те привлича и ти е черен.

# 20
Според мен хормоните основно засилват емоциите, а не ги създават. Ако не харесвам нещо, но хормоните ми са наред, мога и да не му придам чак такова значение, а ако са се развихрили най-вероятно и аз ще се развихря  Twisted Evil По-скоро проблема е в различните приоритети - за едни хора едни неща са важни - за други - други. Като ме хванат лудите и мъжо ми смята, че проблема е някъде другаде, а не в посочената от мен причина, защото тя му се струва прекалено маловажна или нереална. А като се развали колата например и той започне да се люшка между отчаянието и раздразнението, и аз го успокоявам, че проблема не е сериозен. Но то е  защото аз няма да се нагърбя с оправянето на колата. Най-вече защото ако го направя, това може да доведе милото до крайното решение да емигрира на Марс или най-малкото да си купи въдица  Mr. Green

# 21
Сотее, такива размисли от теб не съм очаквала  Laughing
Първо -имаш две дъщери.Наясно си, че този въпрос няма отговор!
Второ няма.. наблягам на факта, че си обграден от жени и си оцелял ..и все в женски форуми пишеш и пак си оцелял  Mr. Green

# 22
  • София
И точно,когато всичко е О.К. и той вземе,че изтърси нещо,което за него не е кой-знае какво,но аз взема,че го взема на вътре и после какво било станало....еми уж нищо.../според него/...

Естествено,че вината е в него...

# 23
Чи да, у него е, за тва е мъж, да тегли... Wink

# 24
Чи да, у него е, за тва е мъж, да тегли... Wink
ooooh!

и теглил той, теглил..... па поводите се скъсали и ...... уйде коня у реката

# 25
  • В.Търново
Аааа, Соте, това линка подобрява вашето настроение, не нашето.  Stop

Съгласна съм! Whistling

# 26
Хормоните са виновни...може би.
На мен ми се е случвало да си сменям настроението заради една негова дума.Всичко е прекрасно и в един момент той казва нещо без да се усети (обикновено провокиращо ревността ми) и ми скапва настроението от раз.

# 27
И после мъжете били мълчаливи.

# 28
Така трябва, така трябва, иначе монотонността убива. А и всички сме вещици и богини по природа, ще си сменяме настроението колкото си искаме. Laughing

bjørndalen, мисля, че Пънки беше иронична. Simple Smile

# 29
  • Galaxy 13197853088
Тестват ни за еластичност ...

Общи условия

Активация на акаунт