Венеция-4-та тема

• 87 204
  • 736
  •   2
Отговори
# 90
...
Утре ли ще си разясниш съмненията? Лек път и по-хубаво време този път.

Утре ще отдам почит на последния полет на WIZZ до Венеция.  Laughing

# 91
...
Утре ли ще си разясниш съмненията? Лек път и по-хубаво време този път.

Утре ще отдам почит на последния полет на WIZZ до Венеция.  Laughing
Мимии, слънчево време и настроение, лек път и чакаме да ни заредиш с емоции и впечатления  Hug

# 92
И малко да ви развеселя. Последната вечер избрахме един ресторант в близост до Maria Formosa. Аз бях седнала с лице към входа, но с гръб към повечето маси. На една от масите седна азиатска двойка. Хората щедро си напоръчваха храна, бутилки вино. Половинката ми както се притесняваше как ще им се отрази толкова алкохол, изведнъж млъкна и започна да гледа втрещено. Познайте, мацката си извадила от едно пликче соев сос и напояваше абсолютно всичко, което им бяха сервирали Grinning

# 93
  • срещу двата комина :)))
пропуснала съм темата, но веднага се поправям  Hug Венеция е един от най-прекрасните градове, в които съм била и се надявам някога пак да я посетя  Heart Eyes

# 94
Да кажа набързо, че картите за транспорта си важат и за Канал Гранде.
Ще пусна и снимки, когато ги сваля.

# 95
  • Варна
 Добре дошла у дома, Мими! Повече от седмица, откакто съм си тук, но още я сънувам тази магия! Ежедневието ни завъртя отново и проблясват само миговете щастлива безметежност, тишина и спокойствие, които почувствах на онази гондола...

# 96
Здравейте, планувам екскурзия до Венеция, резервирала съм си всичко билет-от Букурещ, хотел в близо до гарата и живот и здраве на 20-април пътуваме, стискайте палци, цялата информация ми е от вас, сърдечно благодаря, за което. Искам да споделя това с вас, не съм го виждала тука в темите, а доста ги четох. http://vimeo.com/21688538

# 97
Здравейте ! Искам да попитам има ли някоя от вас,която е ходила на екскурзия до Венеция чрез някоя от туристическите агенции и какви са отзивите ?
Искаме да пътуваме до Венеция за Великден,но от познати разбрах,че хотелите,които агенциите предлагали в повечето случаи били ужасни..  Thinking

# 98
Здравейте ! Искам да попитам има ли някоя от вас,която е ходила на екскурзия до Венеция чрез някоя от туристическите агенции и какви са отзивите ?
Искаме да пътуваме до Венеция за Великден,но от познати разбрах,че хотелите,които агенциите предлагали в повечето случаи били ужасни..  Thinking

Те хотелите на агенциите не са във Венеция. Става въпрос за автобусните екскурзии.

Тук май повечето пътуваме сами. Сравнително добри отзиви съм чувала за Руал.

# 99
  • срещу двата комина :)))
аз съм много доволна от Бохемия, пътувала съм няколко пъти с тях, но НЕ до Венеция  Peace

# 100
Да,за около Венеция говоря  Peace - някой отсядал ли е в хотелите в Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо ?  newsm78

# 101
П.С. - и още едно въпросче  Embarassed Струва ли си според вас варианта за автобусна екскурзия 5 дни с 2 нощувки ? Чудя се дали не е много пътя спрямо прекараното в Италия време ...  ooooh!

* http://www.rual-travel.com/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%86%D0%B8% … D0%B4%D0%B5%D0%BD

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 20:04 от soft_flame

# 102
П.С. - и още едно въпросче  Embarassed Струва ли си според вас варианта за автобусна екскурзия 5 дни с 2 нощувки ? Чудя се дали не е много пътя спрямо прекараното в Италия време ...  ooooh!

Направете си сметка, дали можете да спите в автобуса, защото 3 дни ще спите там.

# 103
Аз мога да ти кажа с кои да Не пътуваш -
Скрит текст:
Галера.
. По принцип по организирани екскурзии не ходя, но фирмата, в която работя, ни награждава от време на време с екскурзия в чужбина и три пъти бяхме с тези. Хвалят се, че Италия им е силна дестинация.... ooooh! В Рим бяхме с тях...потрес!

# 104
Пускам моите снимки, ако нещо го вълнува някой да пита.
http://mimilu.snimka.bg/travel/veneciya.742537.0.big#

Общи условия

Активация на акаунт