Венеция-4-та тема

• 87 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мимии Много ме изкефи с тези снимки към кораба.
Това е Дивина, кръстена на София Лорен и ние плавахме с нея точно там, още при пускането и на вода.
Сега аз ще ти покажа снимките от обратната страна, не знам кога са твоите, но курса е един и същ, сега вече е друг...

Ето още:
Скрит текст:

Имам и много други подобни снимки от други кораби, както вече казах изживяването е невероятно.

# 256
  • София
Първо да ви прочета, а после сигурно и въпроси ще имам.   bouquet Mr. Green

# 257
  • София
Ето въпросите ми изникнали до тук, много ще съм благодарна ако отговорите днес, че утре пътувам.  Rolling Eyes
1. От Санта Лучия до Сан Марко се стига с вапорето нали? Билетите купувам от гарата ли? И не разбрах съвсем колко струват - 7 евро единичен билет, а 18 евро за 12 часа, така лИ? newsm78
2. Билет само за Дожите не мога да взема, така ли?
3. Препоръчително ли е купуването на билет за Сан Марко он-лайн или опашките са поносими?  Thinking

# 258
Ето въпросите ми изникнали до тук, много ще съм благодарна ако отговорите днес, че утре пътувам.  Rolling Eyes
1. От Санта Лучия до Сан Марко се стига с вапорето нали? Билетите купувам от гарата ли? И не разбрах съвсем колко струват - 7 евро единичен билет, а 18 евро за 12 часа, така лИ? newsm78
2. Билет само за Дожите не мога да взема, така ли?
3. Препоръчително ли е купуването на билет за Сан Марко он-лайн или опашките са поносими?  Thinking

1. Може и пеша  Laughing За цените миля, че са така.
2. Не може. Комбиниран е с още един или два музея.
3. Влизането в Сан Марко е безплатно, но опашките големи. Спомням си, че съм купувала билети за по-бърз вход(2 евро). Разумна инвестиция беше.  Laughing
Ето го линка: http://www.venetoinside.com/en/attractions/saint-marks-basilica/
Вътре допълнително можеш да си купиш билет за съкровищницата и олтара.

# 259
  • София
  bouquet Благодаря ти много, Мими! При все, че ще имаме само 1 ден във Венеция мога ли да пропусна Дожите и другите музеи или едно от препоръчителните места за посещение?

# 260
  bouquet Благодаря ти много, Мими! При все, че ще имаме само 1 ден във Венеция мога ли да пропусна Дожите и другите музеи или едно от препоръчителните места за посещение?
Ако не си ходила друг път във Венеция и разполагаш с един ден, по-добре се потопи в атмосферата на града. Дворецът на доджите е внушителен, но аз съм чакала на дълга опашка, за да вляза.

# 261
  • София
Не съм. Мерси!   Hug

# 262
Момичета, моля за помощ. Жената ме е юрнала да ходим след 10 дена до Венеция. За 1-ви път ще ми е. Прочетох темата (супер е) и разбрах, че силно е препоръчителен пътеводителят на National Geographic. Да, ама греда:-) Навсякъде е изчерпан, на старо също. Та въпросът ми е: Ако може някой да ми помогне ( продаде, услужи, заеме), ще почерпя Simple Smile И още нещо, с 2 деца на по 11 год. ще сме, струва ли си да се бутаме в музеите и църквите или да му ударим на разходки предимно, снимане и возене? 2 дена ще е удоволствието , мисля да не пропуснем и Бурано. Мерси предварително.

# 263
Момичета, моля за помощ. Жената ме е юрнала да ходим след 10 дена до Венеция. За 1-ви път ще ми е. Прочетох темата (супер е) и разбрах, че силно е препоръчителен пътеводителят на National Geographic. Да, ама греда:-) Навсякъде е изчерпан, на старо също. Та въпросът ми е: Ако може някой да ми помогне ( продаде, услужи, заеме), ще почерпя Simple Smile И още нещо, с 2 деца на по 11 год. ще сме, струва ли си да се бутаме в музеите и църквите или да му ударим на разходки предимно, снимане и возене? 2 дена ще е удоволствието , мисля да не пропуснем и Бурано. Мерси предварително.

На мен не ми е бил нужен пътеводител. Венеция е малка, много сладка, много красива и е удоволствие да се мотаеш из уличките, дори да се загубиш. За топ забележителностите има табели навсякъде, така че няма как да не ги намерите. Според мен за площад Сан Марко е достатъчно половин ден, твърде туристическо е. По голямо удоволствие ми достави останалата част от Венеция - мостчетата, тесните улички, пицариите. Качете се на вапоретките, гондола /ако Ви е възможно/. Поразгледай в Гугъл мапс, за да се ориентираш и давай смело. Пожелавам Ви незабравимо преживяване и съм сигурна, че ще бъде такова   bouquet

# 264

Виж това дали е валидно: http://olx.bg/ptevoditel-venetsiya-i49569403

# 265
Писах и още преди седмица, но от 22.05 не е влизала и нямам отговор и едва ли ще получа докато тръгна Sad

# 266
Здравейте, имам питане за картите за градския транспорт: датата/часа на валидност се маркира автоматично при закупуването от автомат или може човек да ги закупи от автомата на единия ден и да ги маркира на другия например?

# 267
Здравейте, имам питане за картите за градския транспорт: датата/часа на валидност се маркира автоматично при закупуването от автомат или може човек да ги закупи от автомата на единия ден и да ги маркира на другия например?

Датата и часът важат от първата маркировка на машинките, която вие ще направите.

# 268
т.е откакто ги купим от автомата, така ли?

# 269
т.е откакто ги купим от автомата, така ли?

Не, от когато ги валидирате преди качването.

Общи условия

Активация на акаунт