Лакове за нокти- 74

• 52 271
  • 725
  •   1
Отговори
# 180

Днес направо не можах да повярвам как преборих мързела - и педикюр, и маникюр си спретнах.
На краката съм с Flormar 422 Heart Eyes/купих си трето шишенце, защото едно вече изхабих/, а на ръцете съм с OPI Fly и за акцент на палците и безимените - Essence Jacobs Protection.   Heart Eyes

Ти не обяснявай, а снимай.  Laughing Mr. Green Hug

# 181
  • София
Мацки, от къде да поръчам тая кожа на Нейлс Инк - пак полудях Crazy

+1 дет се вика  Mr. Green
И аз искам!   Crossing Arms

За сметка на това  Golden Rose Jolly jewels 117 ми е ужасен и няма да го нося[/color]

Все не намирах време са се оплача - това е най-отвратителният лак, който съм ползвала. Първо - едвам го нанесох, второ - започна да се бели супер бързо и на 3-я ден го свалих (а на моите нокти лаковете издържат поне по 7 дни).

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 23:15 от bebsun

# 182
Ееее Маци   Heart Eyes страшна снимка  Crazy Crazy  и пръстена и ноктите са ти порастнали.Сега ако кажеш и ресторанта  Joy .И двата цвята ги имам освен да се спретна и аз така ама ноктите са ми късиии  Sick  - ще почакам. Crossing Arms
Те в Мориа си рекламират Джапанката - но не познават Тиарата на нокти и - че минава и без топ лак.Не са чували и за Poshe . Whistling

# 183
  • USA, Steak State
Страхотни маникюри!  Crazy

Реших известно време да карам с къси нокти, но живеца така лошо ми е израснал...  Shocked Нараних си кутрето на лявата ръка, докато ги скъсявах. И въпреки това от инат се лакирах с нова придобивка Картинката е покъртителна на лошите ми нокти в момента, така че няма да показвам. Мисля да се лакирам повторно с него след няколко дни като ми се поуспокои живеца и успея да ги оформя както трябва.

# 184
  • Стара Загора

# 185
  • София
Купих си от двойните лакове на Есенс- много красив дълбок син цвят.
Скрит текст:

# 186
  • София
Ето нещо от мен. Не е направено професионално, просто опит за нещо по-различно Simple Smile  
Скрит текст:

# 187
относно темата да харесват ми пясъчните лакове

# 188
  • София
Аз снощи се лакирах с Jolly Jewels 116, ще видим колко ще издържи. (Снимката не е моя.)

Скрит текст:

# 189
# 190
  • София
Чак сега влизам в новата тема  ooooh!.
Видях вчера новите мат лакове на Флормар, харесах три цвята, но едва ли ще купя. Имам матиращ топ, който така и така хваща прах само  ooooh!.
Лакирах се с It`s alive на ЧГ, и преди да му сложа топ се замислих.....ефекта от пясъчните лакове такъв ли е, както на този лак без топ?

Много ми хареса ефекта на Лореал, смятам да го придобия  Laughing.

# 191
Казвайте сега къде ги има заредени тез топчета на Лореал?  Mr. Green

Лу, наистина е някаква прелест тази снимка!  Heart Eyes

# 192
  • USA, Steak State
Миш, ефектът е коренно различен. Няма общо с "It's alive", който ми е един от любимите бтв Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 18:25 от TheBlackWidow

# 193
Влизам да ви покажа Фентъзи-то на Макс фактор върху MIdnight date, който днес и аз купих специално за основа на Макс фактора. Стана много красивоооо Simple Smile
Този лак е върха ! Не знам на моите снимки колко добре може да се види цялата красота на лака, но в нета така или иначе има достатъчно снимки . Качвам 2 колажа за да не спамя темата, а който иска да види снимките по отделно може да надникне в блога ми   bouquet

http://3.bp.blogspot.com/-KDuUHUwJNy8/URkTexGFTNI/AAAAAAAAA30/KD … tasy+fire-002.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-onxNKRsJ6T8/URkUGelAqwI/AAAAAAAAA38/53 … asy+fire1-001.jpg

# 194

Общи условия

Активация на акаунт