Лакове за нокти- 74

• 52 540
  • 725
  •   1
Отговори
# 255

Благодарение на съфорумка  Heart Eyes

# 256
Кати, наистина е страхотен Heart Eyes Искам да си призная, че не бях чувала за тези пясъчни лакове, но съм много очарована Heart Eyes

# 257
  • USA, Steak State
Честити придобивки момичета! Все така да ви върви и да се сдобивате с нови и нови радости. Аз не съм купувала лак от един месец ( изключение е последния пясъчен лак на ОПИ, останалите бяха от тайни размени). Мисля да я карам и занапред така. Уишлистата ми е дълга километър, но имам и прекалено много не пробвани лакове, за да купувам нови и нови. Е мога да се пречупя за един- два, които чакам да пуснат скоро.  Joy Но масовото купуване приключи при мен.

# 258
  • Стара Загора
И моето безразборно купуване приключи отдавна. Скоро не съм купувала лак от магазин, чакам няколко поръчани. Най-вероятно в края на месеца ще пристигнат и тогава ще се отчета.  Laughing
Имам 20 в уишлиста, но преди да разкарам толкова от наличните не купувам или поне не на този етап.

Някаква нова серия имат Евелин или поне за мен, попаднах на това лакче преди малко
http://3.bp.blogspot.com/-loB2mkLAidI/TlUbAi6gkCI/AAAAAAAAAgo/QO … 1600/IMG_9376.JPG

# 259

Kaти, чудесно ти стои пясъчният - много добре изглежда на такава дължина нокти този лак! Заръчах и аз едни пясъчни минита да ги видя в крайна сметка, въпреки че харесвам само Stay the night. Но пък и него едва ли ще сложа повече от веднъж, та поне да си задоволя любопитството с този размер.

# 260
  • Казанлък
Благодаря ти! И аз бях намислила да си поръчвам минитата, но се разубедих, понеже само Stay ми харесваше и реших, че е по-добре да имам само него в голяма разфасовка, отколкото няколко малки, които не ми харесват особено.

# 261
Кати, да кажа и аз, че ти стои страхотно Heart Eyes И аз го чакам скоро и ще покажа, нищо че вече всички го видяха Blush

Аз днес се засилих да избирам коя от двете набелязани Чайни да сложа за утре, бръкнах в кутията с лакове и там, на най-централното място, ме чакаше най-тематичния за празника лак - The Spy Who Loved Me Heart Eyes Току що го сложих, просто разкошен Crazy

Адриbouquet

# 262
  • София
Пух, аз ти казах, че лакът на нокти е уникално красив. И наистина много тематичен  Heart Eyes

# 263
  • София
Мдам...защо ли влюбеният шпионин стана и мой избор тази вечер? Laughing
Благодаря ти, моя феичке, за възможността да му се радвам  Heart Eyes

# 264
# 265
Пух, и аз като теб, съм с The spy who loved me.  Heart Eyes Ето и обещаните снимки:

http://radi-d.blogspot.com/2013/02/my-nails-for-st-valentine.html

Днес се сдобих с така търсения ГР 115 от Джолитата- има го в Скай сити център, ако някой се интересува (имаше поне още 4 бройки).

Честити придобивки, момичета!  bouquet

Кати, и аз да кажа, че много хубаво ти стои пясъка и на мен все повече започва да ми харесваааа newsm78  bouquet

# 266
  • Ст Загора
Кати , наистина супер ти стои .

Ради , много хубав маникюр .

anineykova , честити нещица.

# 267
Имам въпрос към имащите стъклената пила на Perfect, пада ли и покритието( това което пили реално)?
Дано ме разбирате имам две стъклени пили за по левче и на двете се изтърка покритието.

Искам да си взема пила която да не разслоява ноктите ми.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 01:57 от eivalin

# 268
И моята стъклена пила се заглади и се отказах от тия нежни методи Laughing Повече от година ползвам една пила за ноктопластика (за естествените си нокти), която е по-скоро шкурка, но много лесно и бързо ми скъсява ноктите и не смятам да се разделям с нея - а и не засичам никакво нежелателно влияние.

# 269
  • МАРС
И аз да не остана назад си взех топа на Лореал, при нас ги имаше в изобилие на щанда им в Карфур.

Общи условия

Активация на акаунт