Лакове за нокти- 74

• 52 238
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Реших да си взема по- евтиния еквивалент на летния Диор  Flutter
http://2.bp.blogspot.com/-mQ3fRtu3DXs/TtaUtDH7ddI/AAAAAAAAAlw/X0 … o-Zv4/s1600/3.jpg

Днес в Мориа имаше три от цветовете на цирковата колекция на Чайна.Казаха - че след 20-ти очакват останалите.

# 136
  • София
Момичета, къде в София мога да намеря продуктите на Flormar - лакове, гримове, червила? Simple Smile

# 137
  • София/Дружба
Някой открил ли е копие на Шанел Fracas?

# 138
  • София/Дружба
Момичета, къде в София мога да намеря продуктите на Flormar - лакове, гримове, червила? Simple Smile
В почти всяко квартално магазинче-парфюмерия. Има и тема само за флормар.

# 139
  • София
solley , благодаря!   bouquet  Ще надникна тогава в тази тема. Simple Smile

# 140

Аз съм виждала и в аптеки квартални Simple Smile и в Дм или Лили, не помня в кое от двете съм виждала.

# 141
  • София

Аз съм виждала и в аптеки квартални Simple Smile и в Дм или Лили, не помня в кое от двете съм виждала.

И аз съм виждала, но никъде не съм видяла до сега пълната гама от продукти на Флормар и затова попитах.
Не мога да открия темата за Флормар. Излиза ми всичко друго, но не и конкретната тема.

# 142
В една аптека срещу Южния парк  съм виждала цял стелаж с техни продукти Simple Smile

# 143
  • София
В една аптека срещу Южния парк  съм виждала цял стелаж с техни продукти Simple Smile

Ще потърся. Благодаря!   bouquet

# 144
стелажи има и във верига 'фантастико'

# 145
  • София

Във Фантастико съм виждала само лакове, сложени на някой ъгъл в една голяма купа.

# 146
# 147
и в Мл 4, и в Мл 3 са цели стелаж - не от най-големите, но все пак
в Мл 4 до Фантастико има козметичен магазин /само един/, в него има по-голям стелаж
купите са в ДМ

# 148
  • София
и в Мл 4, и в Мл 3 са цели стелаж - не от най-големите, но все пак
в Мл 4 до Фантастико има козметичен магазин /само един/, в него има по-голям стелаж
купите са в ДМ

Далчеко ми, но ще се поразходя накой ден до там. Благодая за информацията!   bouquet

# 149
  • София/Дружба

Във Фантастико съм виждала само лакове, сложени на някой ъгъл в една голяма купа.

Ами като питаш в темата за лакове какви отговори очакваш да ти дадем  Wink  Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт