Лакове за нокти- 74

• 52 344
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • МАРС
Eто вторият поред маникюр с конфетите на Лореал (ръката ми незнайно защо е лилава на места). Mr. Green

# 361
Конфетите на Лореал определено най- добре стоят на  зелено и мента  Heart Eyes

Placholina- като на втората е по-скоро, но цвета все още е крещящ неон, супер е за лятото, особено комбиниран с джапанката. Имам някъде снимка на моите нокти,ще я потърся.

Ооо определно ще чакам да видя   Hug - че и днес пак минах оттам - но не го взех. Crossing Arms Mr. Green

# 362
  • София
Тези Конфети ми напомниха за Фор Одри и колко отдавна не съм го слагала. Сега го сложих, а той от своя страна ми напомни защо съм го заобикаляла толкова дълго - нанасянето му е доста трудно, поне при мен. Но е красив, много красив  Heart Eyes

# 363
Момичета, я кажете има ли начин само с четката на лаковете да направя маникюр "омбре"?

# 364
Конфетите на Лореал определено най- добре стоят на  зелено и мента  Heart Eyes

Placholina- като на втората е по-скоро, но цвета все още е крещящ неон, супер е за лятото, особено комбиниран с джапанката. Имам някъде снимка на моите нокти,ще я потърся.

Ооо определно ще чакам да видя   Hug - че и днес пак минах оттам - но не го взех. Crossing Arms Mr. Green

ето го, в комбинация с джапанката:

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 16:32 от nadia23

# 365
Може ли някоя от вас, която има Chanel - Fracas, да покаже реална снимка от нета, защото на всички е различен, а не съм го виждала на живо?   bouquet
Ето реална снимка от моите нокти, в комбинация с Dior Gris Trianon:

Шимър на нокти -незабележим, само в шишето го има  Rolling Eyes

# 366
  • Стара Загора
Малко свежи цветове  Heart Eyes

http://www.morenailpolish.com/2013/02/picture-polish-coral-reef-hot-lips.html

Някой ме беше питал назад за номерата на Перфектите - малинения глитър е номер S30, а синия S29.

# 367
Може ли някоя от вас, която има Chanel - Fracas, да покаже реална снимка от нета, защото на всички е различен, а не съм го виждала на живо?   bouquet
Ето реална снимка от моите нокти, в комбинация с Dior Gris Trianon:

Шимър на нокти -незабележим, само в шишето го има  Rolling Eyes
При мен обаче е много различен на нокти. Много по-розов. Странен е този лак, неуловим и явно се променя в замивисимост от кожата и тена на ръцете. Сега го сложих с Конфетите на Есенс на беизменните пръсти като лек акцент. Много си го харесвам. Шаймъра обаче наистина е се вижда.

# 368
Aз днес след голямо търкане да сваля конфетите от ноктите си, сложих матовата черна Мода (неприсъщо за мен да ми се приноси черен лак- явно съвсем се чалнах Mr. Green )

http://radi-d.blogspot.com/2013/02/black-matte-rose.html

Aни, много сладко! На мен този ГР ми е един от любимците  Grinning

# 369
  • Велико Търново
Благодаря Ради  Heart Eyes  и аз много му се радвам , а и тази Мода и тези рози са  newsm51 направо приказни  Heart Eyes

# 370
Aз днес след голямо търкане да сваля конфетите от ноктите си, сложих матовата черна Мода (неприсъщо за мен да ми се приноси черен лак- явно съвсем се чалнах Mr. Green )

http://radi-d.blogspot.com/2013/02/black-matte-rose.html

Aни, много сладко! На мен този ГР ми е един от любимците  Grinning
много добре се е получилооо

# 371
  • София
Момичета, тези има ли ги вече при нас?

# 372
  • Ст Загора
bebsun, не мисля , че ги има още иначе и аз много ги искам . Обаче май ще са скъпи защото гледам в сайта им са 14 турски лири , а за срасвнение дуо хромните лакове са по 5 турски лири 

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 19:50 от nasito8988

# 373
  • София
имам си и аз новия лореалски топ  newsm44
едно маникюрче и от мен ( не стана както си го представях и трябваше да сложа още един слой от розовия лак )

# 374
nadia23, мерси.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт