Лакове за нокти- 74

• 52 254
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Illamasqua са добре откъм издръжливост, но аз не съм критерий- при мен лак стои докато не го махна  Rolling Eyes .Единственият, който започна да се бели на 2-рия ден беше Illamasqua Obsess.

# 631
nadia23, благодаря ти!  bouquet
Това ме притеснява, като ви чета, че от един и същ бранд някои лакове издържат други не.
И при мен са трайни лаковете, особено от Опи, някои Шанели, Диори... На по-евтините бързо ми се оголват връхчетата, макар и леко, но това ме дразни. Rolling Eyes Ето защо се ориентирам към по-скъпите. Иначе повече от 5 дни не изкарвам с един лак, защото ноктите ми израстват и стои грозно, поне в моите очи.
Очаквам и други мнения за Illamasqua Hug

Пепи, би ли ми подшушнала как се казваше онова розово, мини Опи, че мисля да си взема голяма бутилчица?

Мечтая за Зоя Blaze, Storm i Aurora Flutter

Пясъчните лакове на Марая не ме впечатляват, вероятно защото не съм ги виждала на живо.

# 632
Силви, Sparrow Me The Drama е лакът Peace.

# 633
Юленце , много благодаря Hug
Няма за какво!  Hug
Ето една стара снимка. Спомням си, че точно тогава, когато го носих /май само един път съм го слагала/, времето беше много гадно и се ядосвах, че няма грам слънчице или светлина, за да снимам:

Тези дни очаквай още по-прясно включване! Simple Smile  Hug

Онзи ден си направих много сладък маникюр в розово и на безимените бяло, заедно с онези малки декоративни камъчета, които Ради и Ивчето използват понякога. Laughing Получи се много готино, но бързо ми омръзна и го свалих.
Не съм забелязвала никога колко много се харесвам с варовично бяло. Мисля, че трябва да си взема такъв цвят от по-висок клас, защото със сигурност ще го използвам. Влюбих се как ми стои. Heart Eyes Blush

Ето тези два сладура няма да ни застигнат сигурно, но ги показвам, защото на мен много ми харесват:
http://ommorphiabeautybar.com/2013/02/27/chanel-le-vernis-easter … ht-western-light/

Красота от YSL

http://ommorphiabeautybar.com/2013/02/21/ysl-la-lacque-couture-18-bleu-majorelle/

Много сте лоши, не спирам да мисля за черния пясък ...

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 09:41 от Ulenceto

# 634
  • Berlin
Днес съм със Stay the Night. Simple Smile Най-накрая и аз. Очаквах нещо доста повече обаче покрай коментираното тук. Simple Smile Харесва ми все пак и смея да кажа, че добре ми стои. Simple Smile

# 635
Юленце, много благодаря Simple Smile ще изчакам и следващите, но така като гледам ще си го взема, ако не него, то  I don't give a Rotterdam Mr. Green

# 636
Юленце, много благодаря Simple Smile ще изчакам и следващите, но така като гледам ще си го взема, ако не него, то  I don't give a Rotterdam Mr. Green
Взимай го, щом си решила. Не е син цвят, който може да си вземеш винаги, някак си е много нежен, много.. Blush
Ще се разбързам със снимките, обещавам!  bowuu

# 637

Суочове на новите Диори

Симпатични са ми всичките - особено Принцесата много ми харесва.

Аз се лакирах с лилавия пясък (Can't Let Go) - бавно, но славно ме печелят тези пясъци.  Laughing
Направи ми впечатление, че съхне значително по-бавно от червения и е доста по-грапав. Но пък цветът ми харесва повече.

# 638
  • Варна
Ау, последните два са мои!  Crazy

# 639
Ау, последните два са мои!  Crazy
+1  Mr. Green
Страхотни са всички! Не знам, трудно ми е да отсея кой от кой е по-хубав... Blush

# 640
  • Варна
Кога ще са в БГ, някой знае ли?  Laughing

# 641

И в Щатите също?  Laughing
(И глосовете до един ми харесват!)

Ох, че съм заплес обаче ... честита Баба Марта, момичета!

# 642
  • София
Е не, Фиама много си лоша  Mr. Green. До един ми харесват......... ooooh!

# 643
  • София
И на мен супер много ми харесаха новите Диори. Супер бонбонести са Heart Eyes

Честита Баба Марта момичета! Heart Eyes

По този повод сложих шоуто днес Heart Eyes

# 644
+1  Mr. Green
Страхотни са всички! Не знам, трудно ми е да отсея кой от кой е по-хубав... Blush
Тези Диори наистина са много красиви. На мен очите ми останаха в последния  Crazy Точно такъв тип лакове харесвам- страхотни са! Heart Eyes

Юле, другия път искам снимка! Naughty

Честита Баба Марта и от мен, момичета! Усмихнат ден ви желая!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт