Лакове за нокти- 74

• 52 175
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
И на мен ми се е случвало, но просто скъсявам останалите. Като ти го изградят с гел има вероятност да израстне доста мек след това. Никога не съм била фен на изкуствените нокти и затова давам съвет. Всеки се преценя кое ще му е по-удобно обаче. Аз съм с доста здрави дебели нокти.

# 676
  • Казанлък

# 677
  • UK
Глитърите на ГР за рисуване, нанесени на цял нокът, имат пясъчен ефект. Поне единия сребрист холограм 112, който имам, и червения 124, много ми напомнят на по дребните пясъци, не Опи, понеже нямат големи глитъри. Сребристия 112 много ми харесва как стои на цял нокът, но трябва да го прелея в нова бутилка, ако искам да го ползвам така.

Ето тези:
http://beautycosmetic.biz/images/GoldenRoseNailArtNailPolish.jpg

# 678
И на мен ми се е случвало, но просто скъсявам останалите. Като ти го изградят с гел има вероятност да израстне доста мек след това. Никога не съм била фен на изкуствените нокти и затова давам съвет. Всеки се преценя кое ще му е по-удобно обаче. Аз съм с доста здрави дебели нокти.
Благодаря,Ивка за вниманието,но няма как да ги скъся останалите,то трябва да изпилявам до живеца.По принцип и моите са здрави и силни,но го счупих много гадно на маратонката си,не очаквах даже.Аз не искам всичките да ги изграждам само този на палеца,който счупих,да не се набива на очи толкова,докато израстне малко,че ще мине време докато стане като другите,пък никак не ми се режат всички нокти!

# 679
  • Стара Загора
Щом е на палеца няма да се вижда толкова. И моите 2 в момента са по-къси от останалите, но тя плочката ми там е по-дълга така или иначе. Нямах предвид да изпилиш всички до живеца, а просто да ги поскъсиш малко. Не знам колко са ти дълги, но ти ще прецениш колко да махнеш.  Peace

# 680
Щом е на палеца няма да се вижда толкова. И моите 2 в момента са по-къси от останалите, но тя плочката ми там е по-дълга така или иначе. Нямах предвид да изпилиш всички до живеца, а просто да ги поскъсиш малко. Не знам колко са ти дълги, но ти ще прецениш колко да махнеш.  Peace
Може би ще изпиля много малко от другите другият вариянт да ме посъветваш да изпиля един изкуствен с дължината на моя и да го залепя с канаколит,дали пък няма да е много грозно!Даайте съвети,че се побърквам какво да правя.

# 681
  • Стара Загора
Той изкуствения ще се отлепи бързо според мен. Просто скъси всички и изчакай да израстнат. Била съм в такова положение и никога не съм ходила да ми ги изграждат с гел. Не е болка за умиране.

# 682
Той изкуствения ще се отлепи бързо според мен. Просто скъси всички и изчакай да израстнат. Била съм в такова положение и никога не съм ходила да ми ги изграждат с гел. Не е болка за умиране.
Да вярно е то так и ще се получи,така ще стоя със счупен,докато израстне!КАКВО да правя,ще си нося кръста #Crazy

# 683

Леле, влюбих се в тези 2 лака, ами сега..... Crazy  Money

# 684
  • UK
Долу горе такъв ефект има сребристия холограм на ГР за рисуване, за който споменах. Simple Smile

# 685
  • София
Палците винаги са най-благоприятните нокти за чупене според мен. По-малкото зло, така да се каже. Като се опънат пръстите и останалите нокти са с равна дължина палците не се набиват толкова на очи, ако са по-къси.

# 686
Палците винаги са най-благоприятните нокти за чупене според мен. По-малкото зло, така да се каже. Като се опънат пръстите и останалите нокти са с равна дължина палците не се набиват толкова на очи, ако са по-къси.
Просто не очаквах,че така ще се счупи толкова гадно и до дъно,че как ме боли и пръстчето,ама ще карам засега така със счупен,другите са много хубави и тях няма да ги бутам!Мъжа ми чак ходи на магазина да ми купува някакво лепило като канаколит,но се чудя дали да залепя върху него един изкуствен със същата дължина ,тази която ми се чупи или да го оставя да си стои така.То като взема да мия съдове и сигурно ще се отлепи newsm78

# 687
# 688
Това се последните ми два маникюра. Розовото е неона на Флормар и е страшно наситен за разлика от снимките Laughing Но не го издържах дълго, тъй като си пада по брокатчетата и се чувствам като гола без нещо блестящо по ноктетата Grinning

http://prikachi.com/images/557/5940557w.jpg
http://prikachi.com/images/570/5940570O.jpg
http://prikachi.com/images/578/5940578X.jpg

П.С: Нещо още не съм постигнала разбирателство с режимите на фотото Laughing

# 689
Поръчах това Illamasqua Vice. Някой да сподели какво точно да очаквам? Има ли дълбочина на живо, а блясък?  Praynig

ПП. Пепи,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт