БУРГАС

• 89 359
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
  • Бу-у-урга-а-ас
Момичета отбивам се да ви поканя на курс по ранно детско развитие "Бебешон". Провежда се два пъти седмично с бебета и майки.
Стартирахме и училище за родители.
Започна и записването за лятната занималня.

За повече информация www.pateshon.com

# 346
  • Бургас
записче и от мен

# 347
Здравейте момичета! Бих искала да ви попитам за телефоните на майстори от които сте доволни за слагане на фаянс, изобщо за ремонт на баня, за махане на тапети, боядисване на стени и за слагане на ламинат. Ще ви помоля да ми отговорите на лични! Предварително ви благодаря за отговорите!

# 348
  • Бургас
Някой знае ли къде работи д-р Байкушева - очен лекар?

# 349
Здравейте! Някой знае ли къде има по-голям музикален магазин? Търся конкретен албум и затова не вярвам, че ще го има в по-малките или неспециализирани.

# 350
  • Бу-у-урга-а-ас
Няма ли възможност да го намериш онлайн?

# 351
Включвам се с един въпрос: Откъде мога да купя Памперс Прима в Бургас?

# 352
Мисля,че скоро видях в едно магазинче в Славейков Peace
Намира се до ВК, до него има китайски ресторант, а магазина се намира точно на ъгъла /в близост е учителския/.
Сори, ако не си разбрала, но не съм от славейков и не мога по добре да обясня.

# 353
какво означава ВК

# 354
Най-вероятно ВиК..
Ако съм разбрала правилно, това е като се движиш по бул.Тракия и завиеш надясно по улицата в посока учителския, в кооперацията на големия магазин за играчки, който се намира преди детската градина Детелина.. Дефакто отсреща има сграда на ВиК..
Божкееееее как хубаво обаснявам.. чак аз не мога да разбера къде те пращам.. ама така е, като не знам номерацията на блоковете.. Wink

# 355
Най-вероятно ВиК..
Ако съм разбрала правилно, това е като се движиш по бул.Тракия и завиеш надясно по улицата в посока учителския, в кооперацията на големия магазин за играчки, който се намира преди детската градина Детелина.. Дефакто отсреща има сграда на ВиК..
Божкееееее как хубаво обаснявам.. чак аз не мога да разбера къде те пращам.. ама така е, като не знам номерацията на блоковете.. Wink
мерсиии, по-ясно ми стана

# 356
оф, точно ВиК е ooooh!
oHa3u, добре е обяснила Peace Почти до магазина за играчки е, на ъгъла.

# 357
Привет бургаски мами, извинявай се , че нахълтвам така, но от скоро живея във вашия град и започвам вече да да се оглеждам за разните му там разкрасяващи нещица, като козметик, фризоьор и т.н.виждам, че имате тема за фризоьр,но за козметик няма, та молбата ми е дайте съвет къде да отида на козметик, става въпрос за кола маска, триъгълник по специално и ако може да е с топлата кола маска има ли такива тук? Обикновенно се работи с лените , която пак е топла,но аз питам за една , която е вряла на котлон се разтопява и т.н, та моля, ако някой има инфо да сподели, че няма как да ходя така и благодаря много предварително!:)

# 358
но аз питам за една , която е вряла на котлон се разтопява и т.н
Пластична кола маска ли? Една с телесен цвят (поне на мен ми правеха такава, преди да родя), нанася се с дървена шпатула май (с бремелеския мозък не съм запомнила много), казват, че с нея боли по-малко.. Ако е тази, има една козметичка в блока до "Пещерата" - използва такава и каза, че по принцип много малко хора я използват.. козметичката при която ходя сега пък ми каза, че не била много хигиенична за триъгълника.. Хмм, конкуренция Wink

# 359
ами да ти кажа и аз не знам как се казва, но вече приемам каквото и да е , просто ми препоръчайте някой , койото работи добре , пък каквато и да е кола маската, колкто и да боли ще се изтърпи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт