БУРГАС

• 88 896
  • 770
  •   2
Отговори
# 375
galena1983, подозирам, че се обърка. С/у варицела СЕ изгражда траен имунитет, а с/у скарлатина НЕ. Тя се лекува с АБ /стрептококова инфекция е/. С две думи, недей да искаш да я карат изобщо  Simple Smile

# 376
  • Burgas, Bulgaria
тъй , бърз тест в лабораторията на д-р Гогов не правят , НО правят другия ,който ще излезе утре сутринта , демек за 24часа  дава отговор има или не тази гад .... много са любезни , струва 10лв. изследването ....
Мравчица и Ивс са прави това е гадната шарка в смисъл,могат и по 10- пъти да я карат ,но дава адски усложнения и трябва да се лекува.....
Не зная дали да коментирам ,че от градината отново са в издънка ... първият случай е бил преди около 15дни , втория ,видях се с майката на детето , разболяло се е в четвъртък срещу петък ..... Вчера ми каза новата госпожа , може би защото бях с малката на ръце....

# 377
мадам тиква, за коя градина става въпрос?

# 378
  • Бургас
мадам тиква , бърз тест правят в Лината. Аз от Гогов съм ужасно недоволна. При доказана скарлатина гърленият секрет в тяхната лаборатория беше чист! Още ме е яд за грешните пари, които хвърлих там.

# 379
  • Burgas, Bulgaria
I r r a  , направо ме хвърли в тъч .... сега ще накарам майка ми да го заведе до Лината ....

# 380
galena1983, подозирам, че се обърка. С/у варицела СЕ изгражда траен имунитет, а с/у скарлатина НЕ. Тя се лекува с АБ /стрептококова инфекция е/. С две думи, недей да искаш да я карат изобщо  Simple Smile

Да сгрешила съм .Коригирах -скарлатина.Но друтите момичета вече са отговорили .

# 381
Здравейте бургазлии  Hug

Имам нужда от помощ.Признавам не съм чела цялата тема и се извинявам, ако има някъде отговор на въпроса ми.Спешно ми трябва добър майстор за кухненско обзавеждане от Бургас или Приморско (даже още по-добре).Ще разполагам с малко време само юли месец и затова отсега искам да се подготвя, ако е възможно.Много ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете   bouquet

# 382
  • Бургас
Тяна, не знам за майстор в Приморско, но откриха мебелен магазин Хелиос и там има кухни, предполагам, че ще могат да ти направят по твоите размери.
http://www.furniturehelios.com/gallerybg.html

# 383
Много благодаря   bouquet
Притеснявах се, че въпросът ми не е за тук и се извинявам, но не знаех къде да попитам  Embarassed

Галчудо, това до Мастерхаус ли е? А добри ли са като качество и цена?

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 22:40 от tqna

# 384
  • Бургас
Да, до Мастерхаус.Нямам лични наблюдения, но ми изглеждат съвсем прилично мебелите в магазина.

# 385
Здравейте бургазлии  Hug

Имам нужда от помощ.Признавам не съм чела цялата тема и се извинявам, ако има някъде отговор на въпроса ми.Спешно ми трябва добър майстор за кухненско обзавеждане от Бургас или Приморско (даже още по-добре).Ще разполагам с малко време само юли месец и затова отсега искам да се подготвя, ако е възможно.Много ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете   bouquet

Привет,

Ако се интересуваш от майстори, които вземат размери и по твой вкус изработват кухни, секции, гардероби, врати и т.н. ще ти напиша телефон за връзка.
Ако ли не, в някой голям мебелен магазин можеш да огледаш отсега и евентуално да поръчаш, понеже в повечето магазини се чака известно време за точния размер на поръчаното.
Можеш да се осведомиш колко време е в различните магазини периода на изчакване, ако си с ограничено време.

# 386
Аля много ще бъда благодарна   bouquet Можеш да ми пишеш на лични.Аз по-скоро имах предвид точно майстори, които сте ползвали и сте останали доволни.Досега все съм ползвала такива, които са си вършели добре работата при мои познати и никога не съм се разочаровала  Peace

Целувки на любимия Бургас  Heart Eyes Скоро ще си го видя  Party

# 387
tqna, moga da preporucham edna firma Yavor2000 - imat ofis na gladstoun blizo do ferdinandova - izraotvat po poruchka vsqkakvi razmeri, modeli. Poruchvala sum si mebelite za hola pri tyah i stanaha mnogo burzo i kachestveno. A mi gi preporuchaha priyateli, koito si praveha kuhnqyat pri tah - mnogo dobra rabota. Uspeh !

# 388
  • До морето :)
И тука да си пльокна питането:

Къде в Странджа (от Пода на долу) има хубав хотелски комплекс? Искаме с едно приятелско семейство да отидем за 1-2 вечери, ей така, за разнообразие, но не знаем къде. Нещо бунгала, къщички. И да е подходящо за малки деца. Нещо тихо и спокойно. И да няма басейн. Гледах за Бръшлян, но сайта им вече не се поддържа. Рибарника не е удобен, точно заради рибарника. Днес бяхме на Ковач и ни се иска да е някъде другаде.

# 389
Лече-Буболече, аз работя на Рибарника от няколко години(вече съм в болничен)  и мисля , че няма повод за притеснение .Там си е оградено, а и при това влизането при басейните с риба  забранено.Има условия за деца(незнам дали сте ходили) има детска площадка и детска стая в ресторанта .Бръшлян също не е лощо ,там е затворен комплекс,но до колкото знам там няма детски площадки.Мога да ти дам номерата и на двата комплекса.За други освен в Малко Търново не се сещам .Но в тях има басейни.Ако искаш пиши за повече инфо.Аз съм от тук и мога да ти съдействам

Общи условия

Активация на акаунт