БУРГАС

• 88 873
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
Според сайта на Девата явно наистина има Детски кът там на първия етаж - http://www.devamaria.com/

Но по-добре питай предварително на регистратура (056 896262) какви са условията..  newsm78

И честито бебче на сестра ти, Не съм   bouquet

# 406
  • Burgas, Bulgaria
детската стая в Девата е от доста време педиатричен кабинет  Peace

# 407
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Благодаря, момичета!   bouquet

Ще видим как ще го измисля, а в Девата детската стая наистина е педиатричен кабинет, ние я видяхме и питахме, но уви. Иначе те пускат с децата и аз ходя, но е голяма лудница и не е много редно.  Crazy

# 408
Здравейте, извинявам се, ако не е е подхоидящо да се включвам тук с такъв коментар, но си търсим хора за родителски кооператив- първият в Бургас. Предлагаме и почасово гледане на деца. Това ни е страничката във фейсбук:
https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1 … 2027149186?ref=hl

Ако има някой заинтересован, може да се свърже с мен на 0898 25 00 48- Яна

# 409
Здравейте дами от Бургас!Ще идвам след седмица във вашия прекрасен град  Heart Eyes

Миналата година във Варна приятели ме отведоха в магазин с много дрехи и др.Не разбрах това конфискувани стоки ли бяха,склад ли някакъв беше....Напълнихме два кашона с дрехи,като имаше и маркови дрехи.Не бяха скъпи.......Много доволна останах Grinning

Да попитам в Бургас има ли такъв магазин  и ако може адрес(може и на лс).Искам да си напазарувам Crazy

# 410
За първи път чувам...искам и аз да знам  Shocked

# 411
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За първи път чувам...искам и аз да знам  Shocked

И аз, и аз   Peace 

# 412
Здравейте, имам нужда от малко помощ!  Hug
 Сестра ми роди в Девата във Ветрен, а аз съм сама с децата в Созопол (тя там живее) и ми се ще да я посетя самостоятелно или поне само с бебето, та ми трябва някакъв детски клуб с почасово гледане на деца на 2 и 9 години, който да ми е на път. Знам, че в Созопол има в един хотел, но ще ми излезе прекалено скъпо и ми се иска да е в Бургас някъде сравнително по път или направо във Ветрен. Та, ако някой може да помогне с идеи, ще съм много благодарна!  Hug
 Търсих в гугъл, но изобщо не се ориентирам.  Crazy
Може би вече е късно, но в мол Галерия има нов детски център с префернциални цени за братчета и сестрички, ако им направите карти /1лв е картата/ час за двете деца излиза 8.50

# 413
  • София
Здравейте, бургазлии.  Hug
Имам нужда от съдействие.
Имаме апартамент в Бургас, който трябва сравнително спешно да продадем или отдадем под наем.
Може ли да ме насочите към коректни и с желание за работа агенции?
Благодаря предварително!   bouquet

# 414
  • Бургас
АЛФА ТЕРА   
град Бургас, ул.Алеко Константинов 8, ет.2
056845552; 0878/636548; 0889/636547

ЛОТУС   
град Бургас, ул.'Трайко Китанчев'-26,ет.1
056/845066, 089 9111897, 087 96 955 66

Бих ти препоръчала тези агенции... Преди да изляза в майченство работех като брокер и тези две агенции са коректни работила съм с тях ...

# 415
  • София
tweetyto_bs, много ти благодаря!!!   bouquet

# 416
  • Бургас
Ако някой има добри отзиви за някой дерматолог в Бургас, ще съм му благодарна да сподели, защото 10-ти ден съм с едни болезнени ранички на гърба, незнайно от какво.
Срещнах добри отзиви за д-р Йотова, но до там.

# 417
Ако някой има добри отзиви за някой дерматолог в Бургас, ще съм му благодарна да сподели, защото 10-ти ден съм с едни болезнени ранички на гърба, незнайно от какво.
Срещнах добри отзиви за д-р Йотова, но до там.

В транспортна болница на 3-ия етаж работи с направления без запазване на час.Мисля,че се казва Колева. Доволна съм.

# 418
Момичета, реших да споделя с Вас...днес открих, че близо до нас - до у-ще Братя Миладинови - са отворили детски оказион! Много се зарадвах, защото ще мога да си освободя място вкъщи... Laughing или пък да ги заменя с друго...имат много неща и повечето са изключително запазени на 1/2 цена!

# 419
Къде точно се намира? Може ли повече информация затова как се случват нещата!

Общи условия

Активация на акаунт