БУРГАС

• 88 873
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • Burgas, Bulgaria
ХЕЛПППП - Неделя е затворена ,мъжо даде поръчка за торта бял еклер , а утре ми е рожденик  .... някой да има идея за вкусна еклерова торта  Praynig Praynig Praynig

# 601
  • Бургас
ХЕЛПППП - Неделя е затворена ,мъжо даде поръчка за торта бял еклер , а утре ми е рожденик  .... някой да има идея за вкусна еклерова торта  Praynig Praynig Praynig

Провери ли дали няма такава торта в сладкарница "Макрит" на ул.Гурко?

# 602
  • Burgas, Bulgaria
не , даже не я зная тази сладкарница , утре взема да ида ,че съм си на село вече  Blush

# 603
 В Захарото имат еклерова ама не е бяла освен да питаш дали правят.

# 604
Много е хубава еклеровата торта на сладкарницата на последния етаж в мол Галерия.
И тази на Макрит също.

# 605
  • Burgas, Bulgaria
иии ,благодаря ВИИИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 606
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате подходящ детски център за 1-я рожден ден на дъщеря ми?

# 607
  • Burgas, Bulgaria
не  Mr. Green , аз не зная за бебешки такъв ,но ако някой се включи ще ми е интересно .

# 608
Ми те още бебета какво ще ги правят в този детски център ще ги дундуркат ли.Според мен е излишно харчене на пари но все пак всеки сам си решава.

# 609
Всеки детски център е подходящ, щом си решила там да празнувате. Виждала съм бебенцата са в ръцете на мама, защото някои даже не могат да вървят още, а по-големите деца лудуват

# 610
В центъра има няколко детски цунтъра, Щуромания, Баба Цоцолана и в Трията на третия етаж. В Щуромания наистина могат да ви направят бебешко парти, макар че ще ви излеце по-скъпичко, за другите места- можете да потърсите информация и да попитате. Всички си имат сайтове в интеренет.
А аз искам да ви поканя на това събитие:
https://www.facebook.com/events/220479861452303/?ref=22

От Корабче с крила същоорганизираме рожденни дни, ако се интресувате- 0898 25 00 48

# 611
  • Бургас
Някой има ли "опит" с Хелуински събития.Трябва да измисля къде да заведа детето.Гледам по моловете, че ще има някакви събития. newsm78

# 612
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Някой има ли "опит" с Хелуински събития.Трябва да измисля къде да заведа детето.Гледам по моловете, че ще има някакви събития. newsm78

И аз със същото питане + хелоуински костюми - предполагам от сайт се взимат, но от къде? Гледах някакви по 80-90лв. еми няма да дам толкова пари за 1 обличане пък  Crossing Arms

# 613
  • Бургас
Сякаш нямам намерение да взимам костюм  Rolling Eyes Този празник никога не ми е бил интересен, нито важен, но съм обещала тази година да отидем и ще ми е интересно, който е бил да сподели какво точно представляват тези мероприятия.  Simple Smile

# 614
  • Несебър,България
Здравейте,в м-н Джъмбо имаше такива костюми на по нормални цени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт