БУРГАС

• 88 900
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
И аз не харесвам този празник, както и 14.02 ... Не разбирам защо в последните няколко години толкова се празнува и чества въпросния Хелуин   Thinking в градини, училища, МОЛове и къде ли още не .... Не разбирам и как се чества Деня на народните будители, освен че не се ходи на училище ... но това е дълга тема  Rolling Eyes

Та в този ред на мисли да питам къде мога да намеря хелуински сладки, соленки или каквото и да е за почерпка

# 616

Та в този ред на мисли да питам къде мога да намеря хелуински сладки, соленки или каквото и да е за почерпка

Видях днес в Лидл, но не ги разгледах и не знам подробности.

# 617
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте!
Къде в Бургас могат да ми опаковат подходящо ,подарък за рожден ден например?
Ако има някой на линия, че ми трябва за утре сл.обяд. Моля! newsm17

# 618
  • Бургас
Здравейте!
Къде в Бургас могат да ми опаковат подходящо ,подарък за рожден ден например?
Ако има някой на линия, че ми трябва за утре сл.обяд. Моля! newsm17

Сещам се за две места. Едното е в Славейков. Намира се в кооперацията до Била /срещу магазин "Мания", от дясната страна на Била/.
Другото място, където опаковат много добре е до подлеза на Операта /не от страната на Операта, а от другата страна/. Намира се срещу банка ДСК. На долния ъгъл е един магазин за евтини обувки и чанти, а в горния край има заведение. Момичето е много любезно и работи на прилични цени.

# 619
  • SHOOT ME 10 $
miss july,Мноого благодаря! Hug Беше ми от полза! Страшно много ми помогна в живота! newsm10 Сигурно ще ползвам тази в центъра. по- близо ми е.Още веднъж благодаря за за светкавичния отговор.  bouquet

# 620
  • Бургас
И аз не харесвам този празник, както и 14.02 ... Не разбирам защо в последните няколко години толкова се празнува и чества въпросния Хелуин   Thinking в градини, училища, МОЛове и къде ли още не .... Не разбирам и как се чества Деня на народните будители, освен че не се ходи на училище ... но това е дълга тема  Rolling Eyes

Не е ясно още децата ни европейци ли ще стават, американци ли -важното е да са подготвени.А пък нашите празници май само със състезания ги отбелязваме и то който разбрал.Друго си е да се правиш на чудовще  Wink

# 621
Споделям напълно това мнение Peace
Подарък могат много красиво да ти опаковат и в м-н Лале, който се намира под Краставицата

# 622
  • SHOOT ME 10 $
Gianna
Цитат
Подарък могат много красиво да ти опаковат и в м-н Лале, който се намира под Краставицата

Благодаря за отзивчивоста дами! Hug

# 623
  • Бургас
Миналата седмица минах през Лалето-много изпразнено беше Rolling Eyes

# 624
Искам да питам спешно за магазин в центъра, където евентуално може да има шпионски комплект- играчка, с невидима писалка.  Praynig

# 625
Момичета, пригответе  кофите за сряда:

http://www.burgasinfo.com/news/view/5/42812/

# 626
# 627
Здравейте мами,
искам да Ви попитам за мнение за Център Британика в Бургас за изучаване на английски за деца?
Някой има ли впечатления?
Моля ви да споделите мнението си -искам да запиша детето/на 10г./там и искам да чуя вашите отзиви.
Благодаря Ви!

# 628
  • Бургас
В началото на лятото ходихме там на открит урок. Останах впечатлена, детето още помни думите които тогава научи.  Peace

# 629
Здравейте, момичета Simple Smile. Искам да помоля за малко помощ, тези от вас, които живеят в Изгрев, или поне познават квартала добре. Харесахме си един апартамент по обява, който се намира в Изгрев, доколкото разбрах в бл. 62 или 64, не съм съвсем сигурна. Това са два високи блока, със зелени тераси, които се намират в парк Велека, до тях има спортен център, а от другата страна училище.
В момента не сме в Бургас и разгледах района в Гугъл мапс, но ми се видяха доста откъснати тези блокове и като че ли, са много далеч от всякакви спирки. Нямаме кола,основно ползваме градски транспорт, и са ми важни спирките. Някой може ли да ми помогне с инфо за района?

Общи условия

Активация на акаунт