БУРГАС

• 88 912
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas
Отдавна на бях влизала.....ама то много променено..... и темата май е опустяла  newsm78

# 661
  • Бургас
Отдавна на бях влизала.....ама то много променено..... и темата май е опустяла  newsm78
Направо е замряла  Sad
Взех си карта за фитнес (за Pure),ако има желаещи за компания да драснат 2 реда  Simple Smile

# 662
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
mis_val и аз мисля да ходя, само на пътеката за сега - от утре, няма да чакам 2 месеца   Crossing Arms . За Pure уж имахме някакви отстъпки като служители на компанията, в която работя - да видим. Ако не ще ходя на този до Димчо Дебелянов за сега, а после вече като мога да ползвам и другите занимания като "пилатес" и т.н. тогава в Pure.

На cangooo jumps ми се ходи също в Аякс, но за там вече ще почакам още месец  Thinking

# 663
  • Бургас
TDI , Pure имат сключени договори с определени предприятия и имат много изгодни карти,аз засега не ползвах фитнеса,а тренировките като TBC ,Зумба,Тае-бо и др..Вчера бях за първи ден и бях на TBC много ми хареса  Heart Eyes

# 664
Извинявам се за невежеството какво е TBC?  Rolling Eyes

А на рецепция трябва да питам за тези отстъпки, нали? И трудовия д-р ли си нося  Crazy 

# 665
Питай на рецепция и ако си там между 9 и 17 ч ще повикат служителката, която отговаря за корпоративните клиенти, защото останалите момичета не са много наясно  Blush Миналата година доста фирми можеха да ползват корпоративни договори със съответните отстъпки и не проверяваха особено дали наистина си служител там, защото можеха да се включват и членове на семействата + приятели, но от есента списъкът намаля и май останаха само най-големите (полицията, пожарната, Лукойл, общината)  Crossing Arms

# 666
  • Бургас
Една позната си носеше баджа,а TBC се оказа смесена тренировка-кардио и силова  Simple Smile

# 667
  • Burgas
Честита нова година, много здраве, щастие и късмет!

# 668
Честита нова година, много здраве, щастие и късмет!

Честита нова година и на теб anik79 да ти се връща двойно и тройно  Laughing

Благодаря за отговорите  Hug  на нас ни подменяха пропуските мин. година докато бях в болничен и сега трябва да се разкарвам до работа, за да си го взема, а копие на д-ра си имам вкъщи  Peace
Ще попитам на рецепция, а тези момичета, които отговарят за корпоративните клиенти дали са на работа и през уикенда? Защото това от 9 до 5 не ме устройва, аз ще чакам нашия татко да се прибере, обикновено към 6, за да отида до/на фитнес  Rolling Eyes

# 669
Moже и да е до 6 през седмицата, но за уикенда едва ли.. На рецепция могат да ти дадат телефона й - аз го имах, но съм го затрила някъде   Blush Писала съм им във Фейсбук страницата да питам нещо друго и отговарят бързо, там е и телефонът на рецепция  Peace

За много години и от мен!

# 670
ira13, благодаря   bouquet

# 671
Здравейте,бургазлии !
Искам да попитам нещо- трябва ми женска лабрадорка за разплод.Имаме мъжки лабрадор ,златист на цвят на 2г.Благодаря предварително !

# 672
Момичета имам нужда от мнение за частни домове за стари хора в Бургас или областта...? Търся добро място, където ще се грижат за баба...ние заминаваме в друга държава, а тя е над 80г. и търся мнение...Благодаря!   bouquet

# 673
  • Бургас
По мое мнение първо провери къде има места и къде ще я приемат  Peace
Частен дом има на ул. Самуил в края до Москва. Казват че бил хубав.

# 674
 Hug Благодаря! Търся мнение за домовете в Българово, Черноморец...Поморие?

Общи условия

Активация на акаунт