БУРГАС

• 88 896
  • 770
  •   2
Отговори
# 675
Здравейте!Надявам се някой да помогне ...издирвам две неща
-фирма за дограма ,която да ми направи проект и качествено изпълнение по закриване на доста голяма и сложна тераса
-къде мога да намеря или да поръчам единични легла с бяла кожа и подматрака да е с контейнер за съхранение

# 676
Офисът на фирмата, която ми остъклява терасата се намира срещу у-ще Васил Априлов (не се сещам името). Бяха единствените, които направиха това, което искам, а не ме убеждаваха в това, което на тях им е по-лесно. По-специфична ми е терасата, но не съм я покривала.

За легла виж в магазина на Демокрация, на сфетофара зад механото (дано ме разбра).

# 677
Beca, благодаря !Срещу В.Априлов над Атагена ли?
На демокрация м-н за мебели ли е или матраци ,не съм виждала май подобен?

# 678
Момичета, помагайте! Спешно ни трябва ваксина против жълта треска /стамарил/. Казаха да търсим във Варна или Бургас, в аптеките. Във Варна няма. Моля, ако някоя има път до някоя аптека да провери  Praynig

# 679
Момичета, помагайте! Спешно ни трябва ваксина против жълта треска /стамарил/. Казаха да търсим във Варна или Бургас, в аптеките. Във Варна няма. Моля, ако някоя има път до някоя аптека да провери  Praynig
Търси в нета телефони на аптеки и звъни да питаш. Дано да намерите.  Praynig

# 680
# 681
Beca, благодаря !Срещу В.Априлов над Атагена ли?
На демокрация м-н за мебели ли е или матраци ,не съм виждала май подобен?

Преди Атагена, в самото начало след светофара (този на Демокрация).

Магазина е за матраци, но правят бели кожени легла по размер. Ето сайта.

# 682
  • Стара Загора
Здравейте!Да се представя-казвам се Стамена,имам син на 1,5 г. От няколко месеца сме в града и си търсим компания за разходки и игра.Има ли момичета от меден рудник,че особено сега зимата не всеки ден можем да слизаме в центъра.
Хубав ден ви желая и много да слушат дечицата! Simple Smile

# 683
  • Бургас
Здравейте!
Не мога да не споделя, за да знаете. Имам проблем с един мъдрец от известно време и моя стоматолог ме прати на стоматолог-хирург. Оказа се доста трудно да намеря такъв, работещ по ЗК в Бургас. Примерно за Стоматологията трябваше да чакам поне 2 седмици, на други места месец, а моя мъж днес беше свободен да гледа дребния и да ме разнася с колата по задачки  Та, отидох при д-р Колев, кабинета е на Македония 21. Велика грешка. Не бях се вбесявала толкова скоро. Та отивам в кабинета в 12:30ч. Там сестрата. Супер тросната, все едно й досаждам. Записах си час за 18ч. Забележете, часовете от 16ч нататък за същия ден бяха свободни, а отивам в 12:30ч. Питам, работят по ЗК. Трябвало да доплатя 30лв. Показах й и направление и снимка, доктора го нямаше. Отивам в 18ч. Понеже се звъни от долу, а са на втория ет, сестрата ми отваря и влизам в чакалнята. Взима ми снимка, талон и книжка, пита дали работя, казвам че съм в майчинство и влиза в кабинета. Чакам 10мин, мисля, че има друг пациент, чува се разговор вътре, не мога да схвана какъв, но стана ясно, че си говорят доктора и сестрата. Пациент вътре няма. Излиза сестрата и ме кани в кабинета, заключва входната врата, показа ми закачалка, на която да си оставя чанта, яке и т.н., изгаси лампата в чакалнята и влизам в кабинета. Там ми казват да седна, ама къде, има стол, още един, зъболекарски. Няма добър ден, няма да се пита нещо там. Сядам на зъболекарския стол. Сестрата си закача там престилката за лиги и си чакам. Доктора благоволи да дойде със снимката. Обяснявам какви са ми оплакванията. Той взима огледало и онова остричкото шило от масата, забележете седят върху една хартия на масата, не ги отваря в момента, както прави моята зъболекарка. Доктора не си изми ръцете, като дойде и ръкавици не си сложи. Не съм изобщо наясно дали мога да кажа, че беше добра и на ниво хигиената в кабинета, както и в чакалнята. В чакалнята виси нещо като ценоразпис, непълен, но пък е записано, че запазването на час струва 2 лв! Не бях виждала такова нещо. От там доктора взе да увърта, че по-добре да не ми вади мъдреца, видно от снимката, а да изреже част от венеца и да освободи място за него. Не се поемало обаче от ЗК. Струвало 70лв. Питам, нали идвам с направление и работи по ЗК, отговора на сестрата беше, че той нямал сключен договор точно по това направление. Интересното беше, че сестрата седеше зад главата ми и си разменяха погледи с доктора, че да може да ми измъкнат пари явно. Казах им, че съм здравно осигурена и нямам възможност да им платя процедурата / съжалявам, ама си плащам осигуровките, които реално не искам да плащам, но нямам избор, такава е системата, тия пари мога спокойно да си ги дам за нещо по-смислено/. Ако проблема е в другата диагноза, им казах, че веднага ще пратя мъжа ми да подмени направлението при зъболекарката и да отговаря на това, което ще прави. От там взе оня да се репчи, че трябвало да си поема аз отговорността, не можел той да я поема и т.н. Е, вярвайте, вбесих се. Казах им, че тогава си тръгвам. Взех си нещата, добре, ама няма кой да ми отключи. Накрая викнах на сестрата та дойде да ме пусне да си ходя. Вече ми стана ясно, че оставяйки си личните вещи в коридора нямам достъп и до тел., за да потърся помощ евентуално. Много хитро измислена схема. Доволна съм, че нищо не ми направи по зъба, че кой знае какво щеше да се случи в немарливите му ръце. Като се прибрах и споделих с майка, и тя ми вика, "Ооо, защо си ходила при тоя". Била ходила за някакъв зъб да й вади преди петнайсетина години. Първо й оставил парче. После я мазал с някакъв гел ужасно специален, че да се оправи мястото, който паднал почти до кабинета му. И само за пари се говори и нищо насреща. От тогава не е стъпила при него. После говорих с моята стоматоложка, на която разчитам безрезервно, и между другото и децата водя при нея. Понеже не беше виждала до тогава снимката, та в крайна сметка тя ще си извърши въпросната манипулация по корекцията на венеца, и то по ЗК. Е, кажете това безочие как се нарича! Да не говорим, че цялото отношение и обстановка в кабинета на тоя Колев беше, както местата дето ги дават по филмите, където правят примерно криминални аборти. Ей за такава гнус става въпрос. Тоя е за съд, и отнемане на разрешителното, и изобщо не може да се нарече лекар!

# 684
bubabo , благодаря, че сподели.

# 685
  • SHOOT ME 10 $
bubabo
На всеки може да се наложи. Благодаря, че сподели

# 686
  • Бургас
да, за това споделих. Оказа се, че на който кажа за този стоматолог-хирург, и се е сблъскал с него, мнението навсякъде е едно и също, потвърждение на моето. Излиза, че който се е сблъскал, не повтаря. Нека да има гласност, такива хора нямат право да ни лекуват.

# 687
И аз ходих при тоз изрод ,обаче за прегледа ми поиска  50 лв ,аз носех 30 и дадох 30 с уговорката да ги донеса другите .Аз никъде не си оставях нещата .Кабитена е ужасен.Развиваше ми теории и цифри 400-500 и през цялото време пушеше  Shocked Shocked Shocked   Сестрата е отврат много меко казано!!! Като ме изпращаше на ухо ми каза ,ако се откажа да се обадя да предупредя,е аз звъннах след 10мин че се отказвам от операцията и тя като че ли го очакваше!
НИКОЙ ДА НЕ СТЪПВА ТАМ!!!

Най -кадърния хирург в Бургас е Радев в трета поликлиника на 1-я етаж ,чака се ,но всичко е както трябва и много положителни отзиви събрах !

# 688
  • Бургас
защо не ходите при доктор Чачевски,в Зорница точно до Бамбулиното му е кабинета,за вадене на зъб взема само 30 и няма никакви проблеми,работи ми зъбите с упойка,при условие ,че съм силно алергична и много зъболекари ми отказват

# 689
защо не ходите при доктор Чачевски,в Зорница точно до Бамбулиното му е кабинета,за вадене на зъб взема само 30 и няма никакви проблеми,работи ми зъбите с упойка,при условие ,че съм силно алергична и много зъболекари ми отказват
Моята зъболекарка също го препоръчва Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт