БУРГАС

• 88 867
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
6. Знае ли някой, какво е ЕПК  /нещо като ЕГН, но само че на чужди граждани/ и коя служба/община ли, може да се попита/получи  това.
Не е ли ЕНЧ това за чужденците - Единен Номер на Чужденец, ако не се лъжа.. Може би към общината, дирекция ГРАО - погледни тук - http://www.grao.bg/esgraon.html
А ЕПК си е вид строителство (в контекста на покупката ви, да ви е честито новото жилище Simple Smile)

# 451
Благодаря "oHa3u" за отговора, ЕГН е за българи, а на пълномощните, които направих при нотариус преди месец пише да ме представляват пред различни институции, включително и за получаване на ЕПК за чужденец. Това не касае  апартамента и той не е строителство ЕПК   Simple Smile

а големи магазини за мебели има ли в Бургас, съответно да мога да им разгледам сайтовете

# 452
  • у нас

а големи магазини за мебели има ли в Бургас, съответно да мога да им разгледам сайтовете

АЙКО

МОБО

ЗОНА

ARON

# 453
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Като обикалях за мебели на мен единствено в "Айко" ми харесаха мебелите. То се намира на бул. Янко Комитов, до мол Галерия.
Можеш да погледнеш и в "Зона"-та, има тук-таме интересни неща  Peace Намира се до спортна зала Младост, а също и в "Явор" (т.нар. голяма Била на Трапезица). Аз посетих и "Арон" в Меден Рудник, уж заради по-големия избор, но не останах очарована.

http://www.aiko-bg.com/
http://zonaforhome.bg/
http://www.yavor.bg/
http://www.aron.bg/

Тези също ги рекламират, но не съм ги посещавала лично:

http://videnov.bg/ю

Ако искаш, обаче нещо по-специфично, например ъглова кухня с конкретни размери, ще трябва да я правиш по поръчка, или поне на нас ни се наложи. Ако има нужда пиши ми, ще ти изпратя контакти на ЛС  Peace

# 454
Миналата година във Варна приятели ме отведоха в магазин с много дрехи и др....
Вече съм в Бургас Heart Eyes
Може ли да ме насочите към магазини и складове за дрехи и чанти(може и на едро) Praynig

# 455
 ТиSiДи, аз не разбрах закупено ли е вече жилището, но ако не е ви съветвам непосредствено преди сделката да направите справка за неплатени сметки за водата. Това от опит  Peace С тока нещата са по-лесни, няма как да има големи дългове. А за прехвърляне на партидата мисля, че най- удобно ще ви е в касовия салон срещу спирката на гарата или в този в к-с "Братя Миладинови". Партидата за ток е в сградата на ЕВН, пак срещу спирката на гарата. При нужда от подробности мога да помогна на лични  Peace
 За въпросното ЕПК ми се струва, че е неволна грешка. Мисля, че е ЛНЧ (личен номер ...) и се получава в НАП. Дано не ви подвеждам, не съм напълно убедена в думите си.

# 456
  • Бургас
Здравейте, да ви се оплача - смених фитнеса( Трия с Драма ). Не бях ходила там от година близо. Сега се върнах, защото имат вибротренажор (виброплейт) за мързелива тренировка, с която приключвам. Какво беше учудването ми, когато си взех карта за 50 дни и влязох  Shocked нито 1 от 3те уреда не работеше! Shocked  Едно от момичетата сподели, че повече от месец били така, а не ги поправяли, защото били уреда, който най-често се използвал, съответно - и развалял. Рецепционистката също вдигна рамене, на въпроса ми ДАЛИ ще ги оправят. Недоволството ми е срещу това, че виброплейта е единственото, което околните салони имат и те, вместо да ги оправят, не знам какво чакат.

# 457
  • Бургас
И аз съм потресена от този факт.Доскоро поне единия работеше.Но аз го използвам за отпускане, не мисля,че има някакъв друг ефект.

# 458
Благодаря Ви момичета,
свързах се с мебелните къщи, жалко, доскавките са над 30 дни, напърво време ще спим на матраци с въздух /като надуваемите дюшеци/незная как се казват на български.
поне кухня има.  Simple Smile
За промяна на партидите на тока по телефона ми казаха, че да отда в Славейков зад Сарата, там имало инкасатори сутрин рано и да чакам/да си платя на един да дойде веднага. А пък в сайта на ЕВН пише, че се иска месечно предизвестие за промяна.....идея си нямам, от никъде точна информация. За водата същата работа, получава се разминаване в информацията по телефона... ooooh!

...все някак трябва да се преборим с бюрокрацията
Поздрави и благодарности за съветите

# 459
  • Бургас
ТиSiДи, защо не пробваш в магазина на ВИДЕНОВ, в Кумлука? Ако разполагаш с транспорт можеш веднага да си вземеш мебелите. Пробвано е. Peace

# 460
Здравейте,имам питане относно детския център към кукления театър.Синът ми си е наумил да празнува там рождения си ден,а никога не сме били точно там.Обиколили сме почти всички,днес бяхме на рожден ден в Тон Бонбон,на мен много ми хареса,ама той не иска там.Та въпросът ми е ,има ли някой информация каква е програмата там,дали изобщо работи,и какво предлагат?Не мога да намеря сайт...Благодаря предварително.
Зимата водих там детето си в събота и неделя, когато в останалите клубове има рождени дни. Ами нищо не предлагаха т.е. отивах, пусках детето да си играе и чаках някоя сервитьорка да благоволи да ми вземе 4лв, които важат за цял ден и да ми донесе нещо за пиене.
Отиди на място и питай в караокето /там стоят сервитьорките/

# 461
Ще ми кажете ли някой магазин за бански, по възможност да се намира в Изгрев, Зорница или Славейков и по възможност да има богат избор от модели (май много искам) Simple Smile

# 462
Здравейте Hug
Извинявам се , 4е така нахълтвам в темата ви, но имам едно питане. Къде бихте ми препоръ4али в Бургас, слагане на ботокс.. имам една вертикална дълбока бръ4ка между веждите, и съм твърдо решена да се пробвам с ботокс или х.к Rolling Eyes
Бургас ми е на 20 мин. с кола, и за това съм се ориентирала там да се подложа на процедурата, пък да видим. Моля дайте препоръки, информация, съвети........
БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 463
  • Бургас
Здравейте Hug
Извинявам се , 4е така нахълтвам в темата ви, но имам едно питане. Къде бихте ми препоръ4али в Бургас, слагане на ботокс.. имам една вертикална дълбока бръ4ка между веждите, и съм твърдо решена да се пробвам с ботокс или х.к Rolling Eyes
Бургас ми е на 20 мин. с кола, и за това съм се ориентирала там да се подложа на процедурата, пък да видим. Моля дайте препоръки, информация, съвети........
БЛАГОДАРЯ  bouquet
В София, ако не- д-р Кенолова.

# 464
  • София
Момичета, моля препоръчайте ми някой хубав ресторант в Бургас, който да е подходящ и за деца, т.е. да не е директно на улицата, а да има градина или някакъв детски кът.

Общи условия

Активация на акаунт