БУРГАС

• 88 908
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Да се включа и аз и да похваля една торта от закусвалня Париж на главната. Белгийска. С орехови блатове - като сладките "Ореховки", нещо божествено. НО за детска торта по-скоро не става.

# 497
  • Бургас
Божествена е, да, но не бива да се прекалява с количеството - доста е тежка.

# 498
Да Белгийската е наистина божествена торта, но е малко тежичка за деца според мен. Н Амадеус тортите също са много хубави, но също доста сладки. Аз бих пробвала нещо ново. Някой беше пуснал линк на тези Кети кейк. Не съм ги пробвала, но изглеждат на вид добре на снимките. Но от където и да поръчвам първо бих си взела предварително дори и едно парче торта първо за вкъщи да  я пробвам. Да знам какво ще си черпя гостите.

# 499
  • Бургас
Да се включа и аз и да похваля една торта от закусвалня Париж на главната. Белгийска. С орехови блатове - като сладките "Ореховки", нещо божествено. НО за детска торта по-скоро не става.

Това е на "Сладко и солено", мисля, че имат и детски модели, но не съм поръчвала нито попадала на тяхна торта за РД.

# 500
  • До морето :)
Днес сутринта се събудих с желание за торта... Сега вече ще трябва да ходя, да си купувам.  Laughing

# 501
Днес сутринта се събудих с желание за торта... Сега вече ще трябва да ходя, да си купувам.  Laughing
Давай. Wink

Аз никак, ама никак не съм по купените торти. Всички са ми еднакви на вкус - маргарин и подсладители и промишлени кремове. Аз обичам "тежки" торти. Не тип "суха паста". Та най-много си харесвам Кортес на Розата и тая белгийската.

# 502
  • Бургас
Аз също.Открих преди време едни много хубави торти, доста по-различни от общоприетите.
В р-т Чайната до Хеликона.

п.п.Не съм сигурна дали така се казваше.Търся го във фейсбук, но не мога да го намеря.Някой беше постнал преди време връзка към страницата им.Там има и по-различна храна.

# 503
Аз също.Открих преди време едни много хубави торти, доста по-различни от общоприетите.
В р-т Чайната до Хеликона.
Ще се пробват, щом казваш, че са различни.

# 504
  • Бургас
....намерих нещо, но май не е това, което гледах преди

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 10:08 от Галчудо

# 505
# 506
  • Бургас
Това е в София, но дали е същото като в Бургас не знам, сега ще го разгледам, може би са някаква верига.

Това ми дава за Бургас

https://www.facebook.com/groups/306374066086278/?fref=ts

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 10:19 от Галчудо

# 507
Това е в София, но дали е същото като в Бургас не знам, сега ще го разгледам, може би са някаква верига.
Логото - табелата е същата.

# 508
Това е бургаската "Чайна" https://www.facebook.com/Teahouseburgas?fref=ts

Всъщност вече не е само чайна, а заведение за здравословна кухня - не съм пробвала тортите, но изглеждат много апетитно, а другите неща са супер, особено домашните им лимонади  Crazy

# 509
  • Бургас
Ира благодаря ти, че го откри Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт