БУРГАС

• 89 244
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
  • Burgas, Bulgaria
Майка ми е в 62блок  Hug . Има спирки 2, едната се пада на 5мин. като се минава зад блоковете за автобус 211 и 4  , другата е през парка там минава маршрутка  ... Училища има две , едното е до блока ,другото на 5минути .Бургас е малък град и всичко е на близо ,поне според мен ,аз от 62блок с количката стигам до центъра за 30минути пеша  Hug

# 631
Мадам Тиква, много ти благодаря  bouquet . Аз не съм сигурна в кой от двата блока е апартамента, но след като майка ти живве в 62, можеш ли да ми кажеш, в добро състояние ли е самия блок, има ли някакви големи съседски драми или проблеми там? Надявам се, че не бъркам и става въпрос за двата ЕПК блока със зелени тераси, нали? Никога не съм живяла в ЕПК блок и все ме плашат, с огромното количество хора в този тип блокове, с лошото състояние на входовете, с това, че не могат да се съберат пари за ремонти...

# 632
  • Burgas, Bulgaria
да ,това са нашите блокове 62и64 ... Ами какво да ти кажа  , като цяло е спокойно ,аз не съм чувала за някакви скандали и проблеми , преди години имаше едни баби ,които не искат да дават пари за вход ,сега не зная как е . Има човек ,който се грижи за сметките и всичко останало ,майка ми не го харесва особено  Crazy ,но това е нормално хихиххх , под нас и над нас ,апартаментите са свободни и има малко проблем с водата ,топлата в кухнята , има и хлебарки ,та майка ми в чудо се вижда понякога докато ги изтреби .... Скоро сложиха някакво магнитно отваряне на вратата на входа долу и така ,пиши каквото те интересува ,ако искаш на лични .

# 633
 Не е чак толкова страшно  Wink И аз живея в такъв блок. Вярно, че сме едно село народ, половината от които не съм и виждала, но пък входът ни не изглежда никак зле Simple Smile
  За конкретните два блока, на единия скоро му правиха "пълна промяна", т.е. отвън изглежда добре, вътре не знам.  

Упссс, сега видях, че Тиквето е с информация "от първа ръка"  Grinning

# 634
  • Бургас
момичета,една среща в неделя по обед на Романса,какво ще кажете?

# 635
  • Burgas, Bulgaria
неделя харча парите на трудолюбивия си мъж  smile3540

# 636
  • До морето :)
Оф, как ми се идва на една срещааааааа  Confused

# 637
Здравейте момичета.  Нова съм за форума. Включих се, защото искам да помоля за мнение по едни въпрос. Аз не съм от Бургас, но имам идея да станя бургазлийка Simple Smile като си купя жилище в Бургас. Ще се радвам ако ме насочите към квартали, строителни фирми които смятате за надеждни, агенции за недвижими имоти. Може би някой от Вас е минал по този път и може да даде някакъв съвет.

# 638
  • Бургас
 kississ
почти всички квартали в Бургас са добре устроени, дори и отдалечения М.Рудник-първите спирки.Зависи за какви пари става въпрос и какво местополжение.На мен най-ми харесва Лазур, най-малко Възраждане. Транспорт има редовен, от повечето и пеша може да се стигне.

Наскоро ми се наложи да общувам с НИ.Честно казано имах лоши "спомени" от преди.Направиха ми добро впечатление от Явлена и Инвестмънт БГ.

Аз да питам някой има ли впечатление от тези образователни центрове и курсовете, които организират  Rolling Eyes

http://www.davitoz.org/
http://www.bcpo-bg.com/

# 639
  • Бургас
kississ
почти всички квартали в Бургас са добре устроени, дори и отдалечения М.Рудник-първите спирки.Зависи за какви пари става въпрос и какво местополжение.На мен най-ми харесва Лазур, най-малко Възраждане. Транспорт има редовен, от повечето и пеша може да се стигне.

Наскоро ми се наложи да общувам с НИ.Честно казано имах лоши "спомени" от преди.Направиха ми добро впечатление от Явлена и Инвестмънт БГ.

Аз да питам някой има ли впечатление от тези образователни центрове и курсовете, които организират  Rolling Eyes

http://www.davitoz.org/
http://www.bcpo-bg.com/

Познавам собствениците на Давитоз и са казвали, че много внимателно си подбират учителите и държат да работят с професионалисти. Факт е, че много скоро след отварянето на училището набраха скорост и имат доста ученици. Аз си чакам одобрението от Бюрото по труда по програмата "Аз мога" и ще се запиша на курс при тях. И цените им са доста сносни.

# 640
  • Пловдив
Курсовете на Давитоз са с много малък хорариум - 33 часа за базов, Beginner course  е смешно.Началните нива са по 100-120 часа.Днес имаха обява за преподавател по английски, не държат  на университетска диплома и педагогическа квалификация, та леко ме съмнява работата им с професионалисти. Peace

# 641
  • Бургас
Благодаря ви, момичета.Моя курс няма да е езиков, а само тези 2 предлагат такъв. Rolling EyesСтава въпрос за Корел Дроу и Фотошоп /от няколко години се каня/.Ако имате някакви препоръки, идеи  -давайте...

# 642
  • До морето :)
Я обяснете това с "Аз мога" какво е? Къде да се заинтересувам. Искам и аз да изкарам някакъв курс, докато съм в майчинство, че като почна работа - няма да я свърша тази работа.

# 643
  • Бургас
Я обяснете това с "Аз мога" какво е? Къде да се заинтересувам. Искам и аз да изкарам някакъв курс, докато съм в майчинство, че като почна работа - няма да я свърша тази работа.

Ох, и аз миналата година октомври подадох документи по тази програма............и още чакам да ми се обадят дали съм одобрена или не. Явно цяла година не могат да обработят молбите. Ще взема да се запиша сама на английски и няма да ги чакам.

Лече, документи по програмата мисля, че се подаваха всеки октомври в Бюрото по труда. Тази година не знам дали имаше прием на документи по програмата и дали ще я има занапред въобще, че като гледам от ЕС вече са започнали да ни спират парите. 

# 644
Здравейте отново. Бях ви писала, че ще ходим на огледи в бл.62 в Изгрев до парка. Оказа се, че съм се объркала и блока. е на предпоследната спирка на 211 срещу хлебопекарната и е номер 60, висок.
Някоя мама да е ходила или да живее в този блок, защото се поразходих из етажите и на някои места ми се видя доста изоставено. В смисъл, ако някой живее да знае там за проблемни съседи, клошари, алкохолици или от сорта?

Общи условия

Активация на акаунт