БУРГАС

• 88 926
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
здравейте, интересуват ме мнения за добра агенция за тиймбилдинг в Бургас, трябва ми спешно, ще се радвам да ми помогнете Simple Smile

# 646
Здравейте. Някой може ли да ми препоръча лигавичен стоматолог за цепване на ципичката под езика на детето ми на 1 година.

# 647
  • Бургас
То май никой не пише тук, ама все пак - има ли някой запознат с газификацията лично  Wink
Мисля, че по едно време копаха и прекарваха тръби.Все някой трябва да се е газифицирал newsm78  Интересува ме всичко-плюсове и минуси, колко струва, какви са месечните разходи.

# 648
То май никой не пише тук, ама все пак - има ли някой запознат с газификацията лично  Wink
Мисля, че по едно време копаха и прекарваха тръби.Все някой трябва да се е газифицирал newsm78  Интересува ме всичко-плюсове и минуси, колко струва, какви са месечните разходи.
Мен ме притеснява основно това да не стане после като Топлофикация - да няма отърваване.

# 649
  • Бургас
Възможно е  Simple Smile, то затова правя проучване.Никой не познавам да е на газ  Rolling Eyes

# 650
  • Бургас
Аз имам комшия -главен инжинер в Топливо, ама и той не се е газифицирал. А как ме е страх от газ! И колата като избирах исках да е на бензин!

# 651
# 652
Някой знае ли дали в мол Плаза има козметика на Artdeco и ако не, къде другаде има?

# 653
  • Бургас
Някой знае ли дали в мол Плаза има козметика на Artdeco и ако не, къде другаде има?
преди имаше,предполагам и сега
в Галерия има на 100%

# 654
  • Бургас
Някой дали знае кой доктор  прави ехографки преглед на 6 месечно бебе по ЗК?  Praynig

# 655
Някой дали знае кой доктор  прави ехографки преглед на 6 месечно бебе по ЗК?  Praynig
Моята съм я водила с направление от личната в поликлиниката на кметството на Меден рудник. Но не помня как се казваше докторката, която я гледа.

# 656

ехограф на какво.

# 657
  • Бургас
Мисля че на коремни органи  Rolling Eyes

# 658
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Във Военна болница правят  Peace

# 659
  • Бургас
 Благодаря. Ходихме в трета поликлиника. Явно и там правят  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт